Octombrie fierbinte

  2

  Also sprach Al Gore: octombrie ’08 a fost cel mai fierbinte octombrie. Aşa a decretat mîna dreaptă a Goracolului, institutul Goddard din cadrul NASA. De fapt temperaturile în octombrie au scăzut sub normal şi a nins pe platoul american, în China, Londra, Alpi şi Noua Zeelandă, dar asta nu e o scuză: cînd NASA declară căldură mare toată lumea se încolonează mintenaş şi iese în pas alergător la plajă pe gheţar.
  The world has never seen such freezing heat

  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentCinci mituri în urma alegerilor americane din noiembrie ’08
  Articolul următorReboot pentru a treia versiune
  Emil Borcean
  În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

  2 COMENTARII

  1. Crezi ca ii pasa cuiva de realitate, Emil? Realitatea este ultima problema a acestor indivizi. Unii sunt verzi pentru ca se simt importanti, unii pentru ca sunt naivi si nu-si pun intrebari, altii pentru ca si-au dat seama ca pot profita de vanitatea primilor si ignoranta celorlalti.

   Nu mai conteaza ce se intampla in realitate. Important este ca am convenit ca Incalzirea Globala exista. Gata, e scris! Iar daca e scris, e real.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here