Ziua Revoluției Europene

  5

  Se pare că multora le-a scăpat semnificația zilei de 29 mai – aceasta a fost botezată de către vajnicii revoluționari de serviciu ai celor obidiți ca ”Ziua Revoluției Europene”, după modelul maghrebian, și nu numai.

  In case anyone is interested, May 29th has been dubbed „European Revolution Day” by an internet organised Europe wide event: taking inspiration from Tunisia, Egypt, Spain and now Greece too.

  Pagina de Facebook ”European Revolution Day” are și un slogan inept, precum imberbii săi promotori: ”No Parties, just democracy” – ”Fără partide, doar democrație”. Cu alte cuvinte, democrație în lipsa pluripartidismului.

  În Barcelona s-a lansat chiar și un apel pentru o zi de mobilizare la nivel mondial pe 19 iunie. ”E timpul să răspândim Mișcarea şi să organizăm demonstraţii în întreaga lume.”

  Print Friendly, PDF & Email

  5 COMENTARII

  1. o donsoara putin naiva si cu stagiu complet prin tari straine (italia?) isi exprima sentimentele cele mai calde fata de revulutie

   dara revulutia se zbirleste si criticataca prompt: „Ian taci, măi femeie, că biserica-i în inima omului! Bate-te mai bine cu mâna peste gură şi zi ca vameşul: Doamne, milostiv fii mie, păcătoasei, care-mi tot îmbălorez gura pe bărbat degeaba.”

   Revulutie

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here