La câteva ore după catastrofă, ruşii schimbau becurile care marcau pista de aterizare, susţine un jurnalist bielorus

  0

  Presa poloneza prezinta fotografiile pe care un jurnalist bielorus, Siergiej Serebro, spune ca le-a facut la câteva ore dupa prabusirea avionului polonez la Smolensk. Aceste fotografii ii infatiseaza pe militarii rusi schimbând becurile care marcau pista aeroportului militar.

  Rzeczpospolita: Procuratura întreaba daca cineva a schimbat becurile
  Potrivit Rzeczpospolita, purtatorul de cuvânt al Parchetului Militar, colonelul Zbigniew Rzepa a chestionat partea rusa în legatura cu informatiile potrivit carora nu cu mult timp dupa catastrofa si înainte de sosirea la fata locului a premierului rus Vladimir Putin si a premierului polonez Donald Tusk au fost schimbate becurile de la sistemul de iluminare a pistei aeroportului. Sunt vehiculate informatii potrivit carora înaintea dezastrului este posibil sa nu fi functionat sistemul de iluminare care conduce avionul catre pista.

  Print Friendly, PDF & Email
  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedent… şi dă-ne nouă vacanţa noastră cea de toate zilele
  Articolul următorTVN24: Au schimbat lămpile imediat după dezastrul Tu-154
  Anca Cernea
  De profesie medic, Anca Cernea este preşedintele Fundaţiei Ioan Bărbuş, fiica fostului lider si senator naţional-ţărănist. Anca Cernea a fost vicepreşedinte al Tineretului Universitar Naţional Ţărănesc şi al Organizaţiei de Tineret a PNŢCD la începutul anilor '90. În timpul guvernării CDR, Anca Cernea a fost director al Direcţiei Relaţii Internationale în cadrul Departamentului pentru Administraţie Publică Locală al Guvernului României.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here