TIME Magazine şi distorsionarea realităţii

  2

  Pe 6 februarie se împlinesc 100 de ani de la naşterea lui Ronal Reagan.
  Cu această ocazie, în numărul din februarie, TIME Magazine are pe copertă o imagine cu Ronald Reagan alături de un Barack Obama jovial. Printr-o mişcare propagandistică demnă de Scânteia şi Pravda, TIME încearcă să transfere ceva din capitalul de popularitate al lui Ronald Reagan spre Obama. Acelaşi lucru se întîmplă şi cînd Obama este comparat cu Lincoln.

  Singura problemă cu ultimul număr din TIME Magazine este că sugestia făcută este înşelătoare/mincinoasă. Ronald Reagan s-ar fi opus puternic la majoritatea lucrurilor pe care le susţine, le face sau nu le face Obama.

  Un mic exemplu: Ronald Reagan, acum 50 de ani, se opunea puternic unei reforme a sistemului de sănatate ca cea promulgată de Obama şi democraţi. Reagan ar fi dispreţuit Obamacare şi întreaga administraţie care ocupă acum Casa Albă.

  Dar nimic din ce vedem nu trebuie să ne mire. Distorsionarea profundă a realităţii profesată de TIME Magazine e doar continuarea a ceva început acum mult timp.
  Print Friendly, PDF & Email

  2 COMENTARII

  1. Mai tineti minte ca pe patruped acum vreo doi ani inainte de alegeri era una ( oare era chiar oana ce,,,schi?) care il compara pe obama cu reagan?
   doua personalitati total, diametral opuse!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here