FUNDATIA IOAN BARBUS

100.000 de bombe umane iraniene pregătite de martiraj

iran-protestIsteria războinic-sinucigaşă islamică devine din ce în ce mai greu de ignorat. Iranul este un butoi de pulbere iar fitilul e deja aprins.
Cică 100.000 de stundenţi, care de altfel ar trebui să fie preocupaţi cu învăţatul sau cu tinereţea, s-au înscris pe liste de sinucigaşi pentru a se arunca în aer întrajutorarea fraţilor lor palestinieni din Gaza.

.

.

Agenţia de Presă a Repubicii Islamice Iran:

100.000 de studenţi se înscriu pe lista pentru operaţiuni în căutarea martirajului.

Teheran, 20 ianuarie, INRA — Liderul Organizaţiei Studenţeşti Basij, Reza Se(v)raj a spus marţi că 100.000 de studenţi sînt gata să indeplinească operaţiuni care îi vor face martiri.

„Bazat pe ultimele statistici, 100.000 de studenţi s-au înscris pe lista ‘Batalioanelor Labayk Ya Khamenei’ pentru Săvîrşirea Martirajului’, a spus marţi Seraj unui grup de studenţi în faţa fostei Ambasade a Statelor Unite în Tehera, numită „Den of Spies”.

Seraj a spus că studenţii sînt pregătiţi să se supună total ordinelor Liderului Suprem al Revoluţiei Islamice, Ayatolahul Ali Khamenei pentru a contribiu la reconstrucţia Gaza.

„Reconstrucţia Gaza” este o altă expresie pentru scopul declarat al preşedintelui iranian, Ahmadinejad, de a şterge Israelul de pe faţa pămîntului. Probabil că numărul vehiculat, de 100.000 de studenţi, este o exagerare tipică ideologiilor totalitare, deci şi islamismului, dar chiar dacă numărul nu este atît de mare, acesta este cu siguranţă de ordinul zecilor de mii.

În continuare, un reportaj de ştiri de la televiziunea de stat din Iran (un fel de TVR ceauşist). Primele minute ale reportajului sînt de la o manifestaţie studenţească din faţa fostei Ambasade Americane, din 2007, întocmai ca cea din articol.
uuuuu…I wonder what will Obama dooo

Vedeţi şi:
Mad Jad în vizită de lucru la ONU

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Măgurele -> Britania -> Gent -> Patruped:bun Biped:rău -> În Linie Dreaptă https://twitter.com/CostinAndriess

Comentarii

 1. mihneaSpune:

  Răspunde
  ianuarie 21, 2009

  asta ar fi o idee buna si pentru multi bucuresteni, poate am mai scapa de traficul infernal ????

 2. ManjusriSpune:

  Răspunde
  ianuarie 21, 2009

  Deputatul olandez Geert Wilders este cercetat penal pentru incitare la ura si discriminare deoarece mai multi cetateni musulmani au fost insultati de comparatia intre islam si fascism.
  Ma intreb ce ar trebui sa se intample cu acei musulmani care instiga la uciderea necredinciosilor.
  Linkul: http://www.evz.ro/articole/det…..nti-islam/

 3. costinSpune:

  Răspunde
  ianuarie 21, 2009

  mersi Manjursi,

  vazusem si eu stirea acum vreo doua ore. Cel mai probabil tribunalul actioneaza sub presiunea musulmanilor. asta este un alt pans imens spre sfirsitul libertatii de exprimare in Europa. Wilders, daca va fi condamnat, va cere probabil azil politic in Statele Unite unde libertatea de exprimare este inca existenta…cine stie pt cit timp cu noul presedinte mesianic.
  E grav iar urmarile se vor simti cit de curind in momentul in care va deveni un lucru obisnuit sa fii bagat in inchisoare pentru ca spui ceva critic islamului. M-am ferit mult sa folosesc acest cuvint, dar Europa devine EURABIA!

 4. FrancescoSpune:

  Răspunde
  ianuarie 21, 2009

  Basij sau Baseej-e Mostaz’afin – „Opresatii Mobilizati”, organizatie de voluntari care face parte integranta din Garzile Iraniene. Ayatollahul Ruhollah Khomeini a dat ordinul de infiintare al acestei organizatii in November 1979 si exista un nucleu de baza Basij in fiecare localitate.


  iran-israel

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră în scenă oștirea recrutată de Moscova. În România e destul să te uiți expeditiv în jur și vei descoperi șoșocisme la orice nivel, la orice televiziune, pe site după site. Sunt formatori de opinie care, sistematic, strâmbă realitatea de acasă, unde atacă metodic repere românești autentice, mai ales dacă mai sunt în viață, cum …

Totul se plătește… Gratuitatea nu e pentru negustorii de idei numiți cândva sofiști, imuni la adevăr și la plata Domnului, vibranți însă la plățile și polițele pământești. Inclusiv comunicarea publică a „adevărului” despre marea neutralitate, orbirea altora prin manipulare patetic autovictimizantă, încâlcirea programatică a lucrurilor până la confundarea călăului cu victima și a Occidentului cu …

Ambasadorului rus de la Chișinău i s-a ridicat tensiunea și a dat un comunicat despre criminalii care au trimis tancul sovietic după nava rusească. A făcut trimitere la faptele eroice ale criminalilor care ne-au ocupat și omorât, a plâns un pic despre soarta grea a ocupanților și a lăsat sa se înțeleagă că nimic nu …

CândOrbán sau Putin critică Occidentul, o fac de pe poziții revizioniste (halucinante, fiindcă Ungaria Mare și URSS sunt cadavre istorice). În schimb, conservatorii polonezi, care denunță cu egală vehemență ingineriile sociale “progresiste” și cârdășia iresponsabilă cu Putin în UE, au dreptate pe toată linia, cum recunosc acum doar pe jumătate oficialii UE (să vedem când …

A demoniza, în numele unei credințe care se recomandă mincinos „creștină” și neapărat „ortodoxă”, muzica clasică, arta autentică, adică arta cu spirit, gândirea minții creștine care a absorbit fertil în siajul Revelației rigoarea spiritului grecesc și înțelepciunea romană, minte creștină roditoare de înaltă știință și cultură umanistă universale, iată expresia ignară, dar precisă a non-creștinismului …

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian