FUNDATIA IOAN BARBUS

Adrian Năstase: „Guvernul Boc e de extrema stângă”

Acum doi ani, chiar înainte de alegeri, Adrian Năstase ne avertiza că Traian Băsescu este un fel de Hitler, iar cîştigarea alegerilor de către el ar fi acelaşi lucru cu, nici mai mult, nici mai puţin, venirea la putere a partidul nazist.

Între timp, rafinatul domn Năstase şi-a nuanţat discursul, iar pentru că se afla în faţa unui grup de dubioşi ce pozau în „Clubul Bloggerilor Liberali„, a simţit nevoia să avertizeze hotărît: „Guvernul Boc e de extrema stanga”. Este logic, venind din partea unuia dintre capii „alianţei de dreapta”, USL.

Evenimentul a fost anunţat pe un ton foarte politicos, chiar reverenţios la adresa lui Adrian Năstase de bloggeriţa liberală, Lilick. Aceeaşi Lilick care denunţă într-un limbaj foarte colorat stîngismul şi securismul lui Băsescu şi al PDL-ului.

Ştiam că Adi era deja uns cu toate alifiile posibile. Ce bine îi stă în alifia „de dreapta”!

Dubioşii Tinerii bloggeri liberali i-au sorbit cuvintele cu entuziasm:

Bogdan Duca, cel din dreapta, după un traseu halucinant şi o ascensiune fulminantă, pe parcursul căreia, pornind de la conservatorism l-a îmbrăţişat pe Crineleon, din ură pentru Băsescu, din aceleaşi motive a îmbrăţişat fostul PCR, USL, iar mai apoi pe comunistoizii de la Critic Atac şi „conservatorii” de la Noua Dreaptă. Acest ultim pas este mai mult decît firesc. Duca se visează Năstase.

Duca, simpatici noii tăi prieteni…

Update
S-au supărat dubioşii dreptacii lui Adrian Năstase şi iliescu:

Mergand strict pe urma indicatiilor lui Baconsky tatal, si transmise prin Baconsky fiul, proletarii cu foame de sinecuri de la „In Linie Dreapta” pe stanga au gasit, in sfarsit, burjuii si chiaburii zilelor noastre. „Imbuibatii”, ca asa ii numesc, se intalnesc la Cafeneaua Liberala si isi spun „bloggeri liberali”.

Vedeţi şi comentariile. E lămuritor.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

18 comentarii

 1. emil borcean
  1 octombrie 2011

  Să avem pardon. Se numeşte Clubul Pupat Piaţa Endependenţi.

  … şi nu se numesc „bloggeri”, le zice gudurăi.

 2. Hongse
  1 octombrie 2011

  S’avem pardon monşer. Corect este, care este, bloagări. Care este.

 3. Costin A.
  1 octombrie 2011

  Daca dubiosii aia sint bloagari, eu sint jurnalist.. dar in lumea PNL-PCR orice e posibil.

 4. cristoiu
  1 octombrie 2011

  Costin A . ,pomenirea dlui.A.Nastase pe acest site este o impietate.

 5. Costin A.
  1 octombrie 2011

  este! dar uneori nu ne putem abtine ????

 6. Vlad M.
  1 octombrie 2011

  Cam multi grasi. Si cand te gandesti ca sunt in opozitie, n-au ajuns inca la ciolan… ????

 7. Mih
  1 octombrie 2011

  Osanza a fost acumulata din perioada de tinerete sau macar inainte de 2004 (desi sunt zone in care au mai putut pune ceva pe ei si dupa…)
  Trecand peste, de mai bine de 20 de ani partidiliescu&nastase au mizat constant pe un anume nivel (anume ff scazut) al celor care i-ar putea crede. Partea proasta e ca le-a cam mers. Partea si mai proasta este ca s-ar putea sa le mai mearga…Ehei, daca ar fi functionat coana Justitia, alta ar fi fost situatia…
  Cat despre „conservatorismul” pe care si-l aroga/”impostureaza” unii, sa nu uitam ca avem si partid asisderea…

 8. Costin A.
  1 octombrie 2011

  Ne-au răspuns dubioşii liberalii:

  Mergand strict pe urma indicatiilor lui Baconsky tatal, si transmise prin Baconsky fiul, proletarii cu foame de sinecuri de la „In Linie Dreapta” pe stanga au gasit, in sfarsit, burjuii si chiaburii zilelor noastre. „Imbuibatii”, ca asa ii numesc, se intalnesc la Cafeneaua Liberala si isi spun „bloggeri liberali”.

  Vedeţi şi comentariile. E lămuritor.

 9. Riddick
  1 octombrie 2011

  Ce tactică schizofrenică la PnL: „şi cu monarhia (Duda), si cu Ilici (via Bombo)”. Sper să facă ceva treimea din votanţii lui Antonescu de la turul unu care nu au mers cu Geoană la turul doi (ori au stat acasa, ori au votat cu Băsescu).

 10. Mih
  1 octombrie 2011

  @Riddick
  Nu cred ca ai dreptate, PNL-ul, Duda si Ilici sunt in aceeasi tabara de multa vreme. Cat despre „monarhia” la care te referi, a ales si ea tabara (si poate nu de azi, de ieri, ca puntea intre decoratia primita de la Stalin si NEREFUZATA, NEINAPOIATA si afisarea langa Voiculescu, e lunga peste timp ???? )

 11. Riddick
  1 octombrie 2011

  Aşa este, Mih. Dar mă refeream la propaganda (unora de la ) PnL, care nu cere neapărat întoarcerea la monarhie, ci exprimă consideraţia pentru familionul regal, fiind în acelaşi timp acoliţii principalului urmaş al PCR.

 12. Costin A.
  1 octombrie 2011

  la liberali se discuta si se analizeaza de mama focului.

  atreides a scris:

  Voi ati observat ca basistii nu vorbesc aproape deloc despre istoria Romaniei dintre 1866 si 1947? Apoi, tot ce a fost intre 1947 si 2004 a fost cah. Deci, pentru baietii astia, dupa Cuza urmeaza direct basescu!

 13. Mih
  1 octombrie 2011

  Nu prea merita atentie si efort, dar „@Mih, nu primesc securisti pe blog. Cu Costin am facut o exceptie. Pentru ca am mai facut-o si alta data. Sorry, dar aici ai usa inchisa.” zice Lilick. Cel mai „greu” cuvant (comentariul nu a aparut, desigur) a fost „STANGEI” .Cam acesta a fost comentariul meu: ” Nu-mi permit sa raspund in acelasi registru (cel folosit de L&Co), din respect de sine. Nici eu nu stiu cine esti/sunteti, dar stiu CE sunteti: NISTE STANGEI. Hai pa si…atat.”
  Imi cer scuze, poate chiar nu merita sa postez chestia asta.

 14. Costin A.
  1 octombrie 2011

  da, Mih, nu prea merita, dar e greu sa nu zici ceva cind ii vezi cit sint de ridicoli. Tactica strigatului „securistii!!” cind aud de noi, Basescu, sau oricine nu le convine (nu iliescu sau Nastase, care sint frecventabili, spre deosebire de PDL) o aplica de mult stimatii liberali Lilick si Duca..

  apropierea de iliescu e vizibila de ceva vreme

  Ce vor ei de fapt e puterea

  Pentru ca e greu sub dictatoru’ fascisto-nazist Basescu (vorba lui Ponta si iliescu), mai ales pentru un fin ca el, care prefera sa someze decit sa lucreze ceva ce l-ar putea scoate din pat inaintea lui Crin ????

  si iata de unde isi mai iau ideile tinerii liberali din ziua de azi:
  http://www.ziare.com/victor-po…..st-1125028
  http://www.ziare.com/ion-ilies…..va-1124885

 15. DanCanada
  1 octombrie 2011

  @Costin #14: Ridicoli ca ridicoli da’ how about cind sint mirlani si nesimtiti?
  Am vazut un text gretos chiar si pentru standardele CA:

  http://www.criticatac.ro/10518…..-fascisti/

 16. Mih
  1 octombrie 2011

  Inteleg de ce vorbea DPAligica despre nevoia de a avea si o stanga civilizata, de alta calitate, cu care sa poti polemiza la alt nivel.
  Despre un astfel de om de stanga, poate as spune :”pacat ca e de stanga”. Despre cei care exista si se manifesta ca cei (si nu-mi scuz cacofonia) mentionati mai sus, pot spune, in cel mai bun caz:”deh, STANGEI, la ce sa te astepti si ce pretentii ai putea avea?”
  Este trist sa constati ca oameni (mai ales tineri) mai pot avea un fond atat de mocirlos, primitiv si abject…
  Cat despre adevarata fata a „monarhismului” liberal:
  http://baricada.wordpress.com/…..gina-baba/

 17. Riddick
  1 octombrie 2011

  Duca ăla parcă-i un moş în poza din avatar. :mrgreen:

 18. Mih
  1 octombrie 2011

  Am dat peste citatul din BD: te apuca rasu’-plansu’ la asa portret de „gentleman” si la asa „aristocratica” sila de „popor”…
  Deh, „nobletea” lichelelor stangiste. Descendenti din vanzatori de neam si tara si tradatori fara caracter…Descendenti de calai si colaborationisti…Puroiul si putregaiul Romaniei in esenta cea mai tare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian