FUNDATIA IOAN BARBUS

Adrian Severin, ce-ți mai plac buzunarele! (Foto, Exclusiv)

Dragi cititori, vă anunţăm că începând cu această seară vă vom oferi imagini senzaţionale realizate de noul colaborator al blogului nostru, al cărui nume nu vi-l putem însă divulga. Vă putem spune doar că este unul dintre cei mai faimoşi paparazzo, însă ceea ce a contat şi mai mult în alegerea noastră a fost, recunoaştem, faptul că este singurul care lucrează gratis.

Prima imagine în exclusivitate ni-l aduce pe reputatul europarlamentar român, Adrian Severin, cunoscut în întreaga lume pentru faptul că a fost victima unui complot pus la cale de Rupert Murdoch. După cum ne spunea domnul Severin recent, doar domnul Strauss-Kahn a mai fost victima unui astfel de complot regizat la scară planetară de Mossad, CIA, SIE si Bugs Bunny. Imaginea a fost surprinsă cu telefonul mobil (paparazzo nu poate umbla cu tunul după el, că s-ar da de gol!), azi-dimineaţă, în timp ce se îndrepta probabil către o cafenea din apropierea sediului Parlamentului European de la Bruxelles, unde urma să ia o şpagă semneze un contract de consultanţă cu nişte lobişti, nu-i ştiţi voi.

După cum se poate vedea în imaginea de mai jos, din caza frigului, avem pentru prima dată în istorie un socialist care îşi ţine mâinile în propriile buzunare!

Nu schimbaţi blogul,  pentru că nici nu ştiţi ce pierdeţi!

George Rîpă

George Rîpă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian