FUNDATIA IOAN BARBUS

Adrian Severin, ce-ți mai plac buzunarele! (Foto, Exclusiv)

Dragi cititori, vă anunţăm că începând cu această seară vă vom oferi imagini senzaţionale realizate de noul colaborator al blogului nostru, al cărui nume nu vi-l putem însă divulga. Vă putem spune doar că este unul dintre cei mai faimoşi paparazzo, însă ceea ce a contat şi mai mult în alegerea noastră a fost, … …

Dragi cititori, vă anunţăm că începând cu această seară vă vom oferi imagini senzaţionale realizate de noul colaborator al blogului nostru, al cărui nume nu vi-l putem însă divulga. Vă putem spune doar că este unul dintre cei mai faimoşi paparazzo, însă ceea ce a contat şi mai mult în alegerea noastră a fost, recunoaştem, faptul că este singurul care lucrează gratis.

Prima imagine în exclusivitate ni-l aduce pe reputatul europarlamentar român, Adrian Severin, cunoscut în întreaga lume pentru faptul că a fost victima unui complot pus la cale de Rupert Murdoch. După cum ne spunea domnul Severin recent, doar domnul Strauss-Kahn a mai fost victima unui astfel de complot regizat la scară planetară de Mossad, CIA, SIE si Bugs Bunny. Imaginea a fost surprinsă cu telefonul mobil (paparazzo nu poate umbla cu tunul după el, că s-ar da de gol!), azi-dimineaţă, în timp ce se îndrepta probabil către o cafenea din apropierea sediului Parlamentului European de la Bruxelles, unde urma să ia o şpagă semneze un contract de consultanţă cu nişte lobişti, nu-i ştiţi voi.

După cum se poate vedea în imaginea de mai jos, din caza frigului, avem pentru prima dată în istorie un socialist care îşi ţine mâinile în propriile buzunare!

Nu schimbaţi blogul,  pentru că nici nu ştiţi ce pierdeţi!

George Rîpă

George Rîpă

Asociația "21 Decembrie 1989", în colaborare cu doamna profesoară Daria Kustanovych, alungată din orașul Harkiv de hoardele Kremlinului, organizează sâmbătă, 25 martie, începând cu ora 17, un nou protest autorizat împotriva agresiunii rusești ce se desfășoară la scară largă contra Ucrainei de peste 1 an și o lună. Manifestația va avea loc în Piața Universității …

Ce ai mai putea citi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian