FUNDATIA IOAN BARBUS LOGO SM

Agentul dublu zero şapte

Etichete:

Englez, fiu de diplomat, student la un colegiu londonez de informatică. Talentat în criptografie, nemilos cu adversarii, o slăbiciune pentru cocktailuri şi femei. MI5 şi MI6 i-au bifat profilul şi s-au interesat mai îndeaproape de noul James Bond. Se pare că în loc de Martini prefera o variantă de Bloody Mary cu maximum de … …

Englez, fiu de diplomat, student la un colegiu londonez de informatică. Talentat în criptografie, nemilos cu adversarii, o 0071.jpgslăbiciune pentru cocktailuri şi femei. MI5 şi MI6 i-au bifat profilul şi s-au interesat mai îndeaproape de noul James Bond. Se pare că în loc de Martini prefera o variantă de Bloody Mary cu maximum de sînge şi zero alcool, iar slăbiciunea pentru sexul frumos s-a dovedit a fi un fetiş special. Nici mai mult nici mai puţin de 72, neapărat virgine şi păstrate sub formă de depozit fără dobîndă într-un cont accesibil după închiderea tuturor conturilor lumeşti. Parola: Sesam, n-am venit singur.
În cele din urmă, l-au recrutat alţii.

Emil Borcean

Emil Borcean

Comentarii

 1. Imperialistu'Spune:

  Răspunde
  ianuarie 17, 2008

  Primul gand care mi-a trecut prin cap a fost „uite ce muta de fraier”. Cine ar fi crezut ca your typical computer nerd ar putea sa fie bratul digital al Jihadului? ????

 2. FrancescoSpune:

  Răspunde
  ianuarie 17, 2008

  Fiu de diplomat marocan. Combat name Irhabi – adica terorist in araba. Cred ca ii facea placere sa se numeasca astfel, a si pledat vinovat la proces.

 3. The NightflySpune:

  Răspunde
  ianuarie 17, 2008

  OMG, they look like regular people now. Sunt curios cum l-au prins de arata asa jalnic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *