FUNDATIA IOAN BARBUS

Alin Fumurescu revine în atenţia tovarăşilor de la Critic Atac

În noiembrie anul trecut atrăgeam atenția asupra relației de cordialitate care există între Critic Atac și „dreptaciul” Alin Fumurescu. Fumurescu este un pro-obamist anti-Tea Party mereu preocupat de „netrebnicii” care îndrăznesc să nu gândeasă asemenea lui. Îi citează pe Michael Moore şi a fost evaluat de criticatacanți drept „un respectabil om de dreapta.” Nu e de mirare, doar great minds think alike.

Articolul publicat acum câteva zile pe Contributors.ro vine să întărească această legătură specială care există între respectabilul domn Fumurescu şi Noua Stângă Ernu – Rogozen: începe cu o laudă a portalului şi se încheie cu o critică a libertarienilor.

…uite si-o veste buna intr-un noian de vesti proaste: nu trebuie sa ne cumparam tineri! Tineri inca mai avem. Tineri care sa se entuziasmeze pentru idei, tineri carora sa se pese, tineri care cauta solutii « out of the box », care nu se multumesc cu locuri comune, mesaje mai mult sau mai putin prafuite, tineri decisi sa scoata lumea din amortire. Tauni. Pana acum – si-o spun cu inima usurel stransa din motive evidente – rolul acesta a fost indeplinit mai degraba de cei de la CriticAtac. Adica de stanga asa-cum-s-ar-cuveni-sa-fie. Nu stanga PSD-ului, USL-ului, nu stanga lui Cozmanca sau a lui Mohora. Aia nu-si merita nici macar numele. Ci stanga lui Ernu, Rogozanu, Stoiciu & Comp.

CADI exista şi până alaltăieri, când a fost descoperit de prof. Fumurescu, iar această stângă „aşa-cum-s-ar-cuveni-să-fie” este stânga antiamericană, anti-anticomunistă şi pro-comunistă, marxistă, multiculturalistă, feministă, tiermondistă, corectă politic, pro-islamistă, anti-piaţă liberă şi anticreştină condusă cu atâta mărinimie de „intelectualii” mai sus menţionaţi. Pe lângă aceşti stângişti finanţaţi de PSD-ul german prin fundaţia Friedrich Ebert, fostul PDSR pare o culme a moderaţiei ideologice şi un model de bun simţ politic.

În sfârşit, toate observaţiile lui Alin Fumurescu sunt împotriva CADI. Ce mai, domnul Fumurescu este „un remarcabil om de dreapta”, motiv pentru care este salutat din nou pe Critic Atac.

Să îi fie de bine! Arată super între Ernu şi Rogozen.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Vlad M.

Vlad M.

4 Comments

 1. Daniel Francesco
  21 April 2011

  Pestele e singurul barbat bine din display.

 2. ribelalu`
  21 April 2011

  pai Fumurescu este un postac de baza si la Voxpublica lui Vantu si unde Rogozanu este admin. iar acolo de cele mai multe ori se integreaza perfect in peisaj.
  CriticAtac il considera „dreptaci” pentru ca Fumurescu este simpatizant al liberalilor, insa acum stim cu totii ca liberalii sunt o anexa a PSD-ului, uneori cu pozitii chair mai de stanga decat ai lui Iliescu.

 3. brifbraf
  21 April 2011

  Sa echivalezi SPD-ul din Germania cu PDSR – PSD din Romania este pur si simplu stupid.

 4. Vlad M.
  21 April 2011

  Asa-i ca nici tu nu stii sa citesti? ????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi