FUNDATIA IOAN BARBUS

Am văzut lucruri mai ciudate, dar acesta ni s-a întîmplat nouă

Ciudat

S-a încheiat un concurs al blogurilor româneşti la care ne-a înscris altcineva şi… se pare că un juriu foarte departe ne-a considerat cel mai bun blog la categoria politică. Nu fac decît să reproduc în română o expresie tipică pentru ţările de limba engleză. It seems that it started to snow. Dar ninge bine deja. Mi-a trebuit un timp să mă obişnuiesc cu această prudenţă care la început mi s-a părut oscilînd între stupid şi ipocrit. Mi-a luat un timp să înţeleg atitudinea bine ascunsă de aparenţe. Nu e vorba despre incredulitate în faţa a ceea ce este evident. E un reflex care trădează raţiunea procesînd un fenomen dincolo de aparenţele fenomenului. Sigur a început să ningă, dar mai important este ce voi face în aceste condiţii. Sigur e un tic verbal, dar sugerează disciplina unei mentalităţi antrenate să construiască încet şi pornind mereu de la explorările individului.

De aceea nu ştiu ce pot zice acum despre această surpriză plăcută. Probabil că numărul de vizitatori va creşte pentru un timp şi apoi va reveni la normal. Poate cîţiva vor reveni ocazional şi poate vom apuca să stăm de vorba. Cert este că vom continua să scriem despre aceleaşi lucruri, dar mai bine şi mai variat, sper. Acesta e sensul lui mulţumim.

La jurizate mă interesează doar blogul politic şi cel mai bun blog. La blog politic alegerile par ok, https://inliniedreapta.net, https://digitallights.net/newmedia/ şi www.ciutacu.ro. Toate de pus în blogroll. Zău.

Roblogfest – www.jegurat.ro

6. Cel mai bun blog despre politica – Patruped:bun Biped:rau
Nu cunosc!
…..
Concluzia: e ceva putred in Danemarca, daca ma intelegeti!

Castigatorii RoBlogFest 2008

Absolut. Profit de ocazie şi redirectez atenţia către un loc deosebit.
Fake Jew Community

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

16 Comments

 1. mihnea
  14 March 2008

  felicitari! ????

 2. emil
  14 March 2008

  Multumim fain.

 3. emma
  14 March 2008

  gratulation !

 4. Grădinariu
  14 March 2008

  Şi eu când am văzut am rămas mască.

 5. Imperialistu'
  14 March 2008

  Multumim tuturor, mai ales lui Gradinariu, cel care ne-a nominalizat. Acum sper ca macar o parte din cei care trec pe aici au de gand sa si revina in zilele urmatoare. ???? Emil si Francesco au dus tot greul; reinforcements have arrived, garantat ???? .

 6. oceania
  14 March 2008

  felicitari, m-am bucurat sa aud lucrul asta.

 7. Panseluţa
  14 March 2008

  Bine meritat!
  Ma bucur din toata inima. N-as fi aici daca n-as fi crezut in voi si in cei care va sustin, zi de zi.

 8. Schwarzmann Skinski
  14 March 2008

  Felicitări Emil, Imperialustu’ şi Francesco. I’m glad to see you there, chiar dacă împreună cu voi pe podium au urcat şi tot felul de nulităţi incapabile să exprime nimic. Once again, congrats! ????

 9. emil
  14 March 2008

  Prieteni, va multumim mult pentru privilegiul de a va avea drept cititori si parteneri de idei. Asta nu inseamna ca trebuie sa fim de acord, doar ca sintem suficient de deschisi la minte ca sa ne luam in seama fara prejudecati.
  Oceania, ma bucur ca nu ne-ai uitat.
  Gradinariu, ma bucur ca ai dat un semn de viata. Am vrut recent sa intru pe site-ul tau si nu mai era. Nu tin neaparat sa-mi spui ce si cum, tu stii mai bine ce ai de facut. Daca revii cu blogul tau, oricind ar fi, sa-mi zici.
  Skinski, pot sa iti trimit o carte? E vorba de un roman. Mark Helprin — Winter’s Tale
  Habar n-am daca exista in traducere romaneasca sau daca l-ai citit deja.
  Panseluta, iti sint dator pentru incredere si timpul petrecut la tastatura. Comentariile tale sint mai interesante decit posturile propriu-zise.
  Emma, multam fain. Ca in Ardeal. Eu sint pe jumatate banatean dar crescut in Bucuresti. Nu continui pentru ca dau in amintiri inutile. Danke.

 10. Costin
  14 March 2008

  foarte tare! felicitari! the world still has a chance :)))

 11. emil
  14 March 2008

  Costin! Ce sa zic, din accident in accident spre victoria finala ????

 12. Schwarzmann Skinski
  14 March 2008

  Emil, nu am citit-o. Sincer să fiu, e prima dată când aud de respectivul autor, însă m-ai făcut curios şi am citit nişte recenzii pe internet. Sounds interesting, to say the least.

 13. andreanum
  14 March 2008

  mi se pare corect sa cistigati, mai, nu inteleg ce va mirati. Mie imi pare rau ca v-am descoperit doar de citeva saptamini.
  deci felicitari ????

 14. Imperialistu'
  14 March 2008

  Multumim pentru aprecieri, dar locul I este cu atat mai mult de apreciat cu cat am avut un competitor atat de puternic precum Mihnea. De slugile felixiene si ciutacii din blogosfera nu cred ca are sens sa discutam.

  P.S. Bravo, Andreanum, de atatea saptamani, dar comentariile unde is? ???? Va asteptam sa va implicati, oameni buni!

 15. andreanum
  14 March 2008

  bagam si cu comentarii, pacatele noastre, dar acuma suntem in mutari, zugraveli, d-astea. Eu cometez mai rar, prefer sa citesc mai mult decit scriu :p
  dar sunt(em) aci, tre sa stiti.

 16. TheNightfly
  14 March 2008

  Felicitari! ????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi