FUNDATIA IOAN BARBUS

America sub Obama – Bărbat negru pretinde că este suprematist alb

Dyron Hart  - Suprematist alb

Obama a promis americanilor şi lumii o Americă postrasială. Primul preşedinte american negru venea să confirme lumii întregi că Statele Unite ale Americii au depăşit graniţa rasială.

Multă lume s-a lăsat păcălită de miraj ingnorînd (cu ajutorul substanţia al presei progresiste din occident) cei 20 de ani în care Obama a avut ca mentor pe rasistul Jeremiah Wright, care a promovat „black liberation theology”, o mişcare deschis rasit anti-albi, anti-americană. Jeremiah Wright este autorul cunoscutei fraze God Bless America?? No, no, NO!! God Damn America…!!”

Completare Imperialistu’:

Pană nu demult, imaginea despre „extremismul de dreapta” american se rezuma la ce am văzut în American History X, sau în diferitele documentare de pe Discovery, avînd ca subiect închisorile americane: albi frustraţi care se intorc spre svastică pentru a-şi linge ranile unei copilării nefericite. Conteaza prea puţin ca naţional-socialismul nu are nimic in comun cu dreapta – „the right-wing extremist” este inevitabil alb, are in camera un portret al Fuhrerului şi nu are alt scop in viaţă în afara uciderii negrilor si a altor „coloraţi”.
Ei bine, stimaţi vizitatori, în sfarşit putem confirma: „change has come to America!”. În era preşedintelui Obama, pînă şi supremaţistul alb este negru:

Un bărbat (negru) găsit vinovat de a se fi pretins supremaţist alb şi a făcut ameninţări cu moartea (unor studenţi negrii)

Man guilty of posing as white supremecists and issuing death threats

Un bărbat negru care pretindea a fi un suprematist alb a fost acuzat că ar fi făcut ameninţări cu moartea pe internet.

Procurorul american Jim Letten spune că Dyron Hart, în vîrstă de 20 de ani, a pledat vinovat în curtea federerală pentru „ameninţări cu moartea făcute pentru bani”.

„Conform documentelor judecătoriei, Hart, a recunoscut că a creat un nume fictiv şi a folosit fotografia unui suprematist alb pentru a face o ameninţare. A pretins apoi că ar fi o persoană revoltată de alegerea lui Barak Obama ca preşedinte”, a spus Letten într-un comunicat de presă.

Letten spune că Hart a trimis ameninţările unui student afro-american de la Nicholls State University din Thibodaux „spunînd că vrea să ucidă toţi afro-americanii din cauza alegerii lui Obama ca preşedinte”.

Hart este acum condamnat la 5 ani închisoare şi o amendă de 250.000 de dolari.

Sentinţa a fost programată pentru 18 noiembrie, 2009.

Man guilty of posing as white supremecists and issuing death threats

via Gateway Pundit

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

1 Comment

  1. costin
    13 August 2009

    Obama is…..

    obama-t-shirt

    zazzle.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi