FUNDATIA IOAN BARBUS

Amintiri despre viitor

un text de prof. Corneliu Sâmpălean

Noi cei de acum, ne aflăm în viitorul anului 1990. Viitor (devenit prezent) care arată aşa cum îl ştim, deoarece aşa a fost pus la cale de către cea mai mare parte a românilor, care au dat atunci Ţara şi viitorul tututror în mâna celor cărora ar fi trebuit să li se interzică accesul la putere. Este vorba bineînţeles, de nomenclaturiştii şi aparatcikii regimului comunist.

Dacă teoria (ideologia) comunistă ar fi fost nemaipomenit de bună dar prost aplicată – cum încă îşi mai închipuie destui români – atunci, vinovaţi pentru prăbuşirea sistemului prin proasta transpunere în practică a marxism-leninismului, ar fi tocmai aceia pe care românii i-au pus în fruntea Ţării. Probabil că pentru „competenţa” dovedită în (de)construirea „socialismului multilateral dezvoltat” românii au crezut că tovii vor fi şi mai pricepuţi în construirea capitalismului.

Comunismul este însă un sistem anticreştin, antisocial şi antina-ţional, care a intrat în istorie, s-a instalat şi s-a menţinut la putere prin crimă, jaf, teroare şi minciună. De aceea toţi cei prin care a fost posibil comunismul sunt vinovaţi, de neiertat şi condamnabili, dar nu pentru că au aplicat prost ideologia ci, pentru că au aplicat-o. Pe spinarea şi înpotriva poporului român. Un proiect, o teorie, oricât ar fi de bune pot fi puse în practică şi greşit, dar există posibilitatea reparării. Un plan prost, o teorie şubredă, oricât de bine ar fi puse în practică nu pot avea decât un rezultat catastrofal. P.C.R., sub conducerea lui Ceauşescu, a aplicat marxism-leninismul cum scrie la carte. De aceea s-a şi ales praful.

Dacă nu se va face nimic pentru a-i trezi pe români din somnul raţiunii, astfel încât la alegerile generale din 9 Decembrie să se cureţe clasa politică de rezidurile comunismului, viitorul de peste 22 de ani ai anului 2012 va fi mult mai rău. Dacă se va vota iar orbeşte ca în 1990, copiii şi nepoţii ne vor blestema. Urmaşii nomenclaturiştilor ai securiştilor şi clienţii lor, sunt mult mai ticăloşi.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Redacţia

Redacţia

Conservatori români

2 comentarii

 1. ioana h
  3 decembrie 2012

  Incercati asa ( cu acest principiu) eventual explicat direct, verbal si mai scurt:
  http://ihincu.wordpress.com/20…..monstruos/

 2. Silvapro
  3 decembrie 2012

  Eu ii dau dreptate Ioanei Hincu. Cred ca n-ar strica sa fie chiar preluat articolul si la noi.

  Acum este exact invers decit cu referendumul. Nemersul la vot intareste puterea stingii.

  Sint momente cind este necesar de gindit la rece, obiectiv. Totusi ce este mai bine?

  Nevotarea pe cine bucura? Pe stingisti. Deci trebuie facut invers. Numai imaginati-va cum vor sustine tantosi ce drept moral mare le-a acordat poporul. Vox publica in sus si in jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian