FUNDATIA IOAN BARBUS

Andrei Pleșu și Neagu Djuvara despre Crin Antonescu și Mihai Răzvan Ungureanu

Crin Antonescu vs. Mihai Răzvan Ungureanu. Despre asta e vorba acum. Dar mai ales mâine.

 ANDREI PLEȘU

Despre Crin Antonescu:

”Exhibă virilităţi, autoritarisme şi trivialităţi, care însă nu se potrivesc siluetei lui mai curînd inconsistente. Rică Venturiano se joacă de-a Vlad Ţepeş. Ţîfna lui are ceva neconvingător, contrafăcut, mărunt resentimentar. Nu poate fi contrazis fără să devină agresiv şi prost-crescut, se dispensează băţos de orice loialitate de partid, impune alegeri convenabile „pe liste“, trădîndu-şi partenerii de mai ieri, face guverne din umbră pe acelaşi principiu, se fîţîie oportun între convingeri şi declaraţii contradictorii. Ba mănîncă securişti pe pîine şi dă de pămînt cu Mona Muscă, ba se bălăceşte în sofisme ieftine pentru a-l obloji pe Dan Voiculescu … .

Restul, aici

 

Despre Mihai Răzvan Ungureanu:

”“Cand, in 1998, l-am invitat pe Mihai -Razvan Ungureanu sa devina secretar de stat in Ministerul de Externe, eram sigur ca are toate calitatile necesare functiei cu pricina, dar eram, de asemenea, aproape sigur ca demnitatea pe care i-o propuneam urma sa fie un simplu episod din biografia sa ….”

Restul, aici

 

NEAGU DJUVARA

 

Despre Crin Antonescu:

Dacă prostul nu-i fudul, nu-i prost destul. Ăsta este Crin Antonescu„, a spus Djuvara.

Restul, aici

 

Despre Mihai Răzvan Ungureanu:

”Aș avea încredere să-l pun premier pe Mihai Răzvan Ungureanu. E după părerea mea cel mai bun ministru de externe pe care l-am avut”.

Restul, aici

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

George Rîpă

George Rîpă

3 comentarii

 1. GMT
  7 februarie 2012

  Haha, uitati ce mobilizare uslasa contra lui MRU. Parvulescu, Zoe (mama lui Dan Petre), Bulai si Daianu (acoperitul desoperit):
  „Ungureanu nu are calitatea morală potrivită“

  Parvulescu, cel de la Post Democratia, dupa bairmamul craciun-propagandist de la Bruxelles, vorbeste despre „calitatea morala potrivita” care i-ar lipsi lui Ungureanu. Cat timp MRU a fost ministrul liberal (si se vor fi intalnit prin preajma lui Bogdan Olteanu) nu se punea problema de calitate morala.
  http://www.adevarul.ro/actuali…..36362.html

 2. George Daniel
  7 februarie 2012

  Mi se pare de-a dreptul hilar cum gasesc astia la mogulizatoare ba un psiholog, ba un sociolog, ba o vrajitoare, ba un numerolog, care sa explice poporului tembelizat cine e rau si cine e bun in Romania.
  Parvulescu il face direct spion, omul se crede in filmele cu James Bond. De cand a inlocuit banii lui Patriciu (care nu a mai dat un leu la Pro-Democratia de prin iunie 2011) cu banii socialistilor, parca a devenit si mai ultras. Omul isi multumeste insa doar stapanii care il tin cu saptamanile la Bruxelles.

 3. DanCanada
  7 februarie 2012

  Intre timp au sarit si meseriasii de la Criticacat din turnul lor de fildes: insusi Ernu mina-n lupta… si da-i si da-i nenicule cu „spion la curtea domnitorului” si cu un enigmatic bufon etc. Gretos…
  De obicei par a fi intr-un turn de fildes, analizind filozofic si explicind cum orice manifestatie, actiune (de pilda inca un rasarit de soare) e de fapt semnul noii si marii revolutii ce va sa vina. Cum socialismul/comunismul o sa distruga in sfirsit capitalismul…
  Acu’ au trecut si ei la munca de jos, semn ca de fapt miscarea cu MRU si cu schimbarea intregii garnituri e buna ????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian