FUNDATIA IOAN BARBUS

Ann Coulter la Michael Coren

Ann Coulter se află în Canada unde urmează să ţină o serie de discursuri la câteva universităţi canadiene. Nu putem spune că nu a avut parte de o primire cât se poate de călduroasă.

Francesco> Inainte de a ajunge in Canada, Ann Coulter a fost amenintata de Francois A. Houle, provost-ul (administrator academic) Universitatii din Ottawa intr-un stil ce seamana f. mult cu acela al comisarilor comunisti de la noi:

I would, however, like to inform you, or perhaps remind you, that our domestic laws, both provincial and federal, delineate freedom of expression (or „free speech”) in a manner that is somewhat different than the approach taken in the United States. I therefore encourage you to educate yourself, if need be, as to what is acceptable in Canada and to do so before your planned visit here.
I therefore ask you, while you are a guest on our campus, to weigh your words with respect and civility in mind.

Acestea sunt limitele libertăţii de exprimare, în multicultural-progresista Canadă: ai grijă ce spui că s-ar putea să o încurci. Mark Steyn şi Ezra Levant cunosc prea bine stilul comisarilor canadieni, foarte atenţi la sensibilităţile minorităţilor de tot felul şi întotdeauna gata de a te da în judecată pentru abateri de la linia stângistă – pentru că nu gândeşti „corect”.

Se dovedeşte incă o dată că pentru stânga contemporana, iubitoare de libertate şi toleranţă, conservatorismul este a pill too hard to swallow. Pentru a fi acceptabil în cercurile pseudoelitei liberale, conservatorimul trebuie să se adapteze cerinţelor adversarilor săi politici: să devină pro-avort, să susţină educaţia sexuală în gradiniţe şi şcoli, să arunce la gunoi morala (denunţată ca „burgheză” şi „bigotă”), să promoveze etatismul, relativismul şi internaţionalismul.

Invitată fiind la emisiunea lui Michael Coren, Ann Coulter nu a dezamăgit, ceea ce era de aşteptat, doar fosta jurnalista are prea multă experienţă în confruntarea stângii orwelliene americane pentru a se mai lăsa impresionată de ura progresiştilor canadieni. Este reconfortant să vezi că mai există şi oameni care nu vor face compromisuri, chiar şi în faţa unor campanii susţinute de demonizare.

Partea I-a

Partea a II-a

Partea a III-a

Partea a IV-a

Partea a V-a

P.S. Mulţumim, dr. Pepper.

Vlad M.

Vlad M.

16 comentarii

 1. vlad
  30 martie 2010

  nu stiu dacă a mai fost postat documentarul acesta. nu fac embed ca să nu îngreunez rularea paginii

  Beck: Doomed to Repeat

 2. costin
  30 martie 2010

  Tinere de stinga, simti ca pierzi o dezbatere? Nici o problema, corectitudinea politica a inventat o pletora de instrumente prin care poti cistiga o dezbatere fara sa-ti folosesti mintea. Succesul Garantat!

 3. dr pepper
  30 martie 2010

  ho-ho-ho!

  CNN Poll: Big shift on closing of Guantanamo Bay facility

  wow! aceleasi procente: 40-60.

  „Just Democrats still think that Guantanamo should be closed, but Independents have completely changed – from an even split in January 2009 to three-quarters who want to keep the facility open today,” says CNN Polling Director Keating Holland.

  le’au trebuit cateva dusuri reci care sa inlature ideologia de pe creieri.

 4. dr pepper
  30 martie 2010

  PS: este! l’am gasit, e acolo pe metereze!

  March 29th, 2010 11:30 am ET

  Just goes to show how effective the Right scare tactics can be to the uneducated. Too bad for our country.

  sublinierea imi apartine.
  cat mai e pana la centrele de reeduccare?
  doar un pas.
  si asta pentru ca oamenii nu se pot informa/educa singuri – statul trebuie sa o faca pentru ei.

 5. dr pepper
  30 martie 2010

  ps2, educated a devenit sinonim cu spalarea pe creier.

 6. dr pepper
  30 martie 2010

  erata: reedu care now!
  ????

 7. costin
  30 martie 2010

  ..reedu care now! ???? tare!
  uite doc, un comentariu de pe articolul de pe CNN la care trimiti:

  Beverly – NYC March 29th, 2010 12:05 pm ET
  Keep Gitmo open for the Tea Party wing nuts who are terrorizing members of Congress.

 8. Imperialistu'
  30 martie 2010

  Ce rau a ajuns CJ, pe cuvantul meu. ????

 9. dr pepper
  30 martie 2010

  o’reilly continua drumul catre stanga:

  un interviu cu dana loesch si bill o’reilly:

  cat a trecut de la votul healthcare?
  o luna?
  breitbart a oferit un premiu de $100,000 celui care vine cu dovada.
  nimeni nu l’a revendicat pana acum.
  cu toate acestea dpdv al lui o’reilly – politicienii sunt integri, politicienii nu mint.
  cred ca a devenit senil.

 10. costin
  30 martie 2010

  o’reilly a imbatrinit. de ani de zile.

 11. Pataphyl
  30 martie 2010

  costin, doc, e mai tînăr ca mine ????

 12. costin
  30 martie 2010

  inainte de vreme, pata. incearca sa nu supere pe nimeni. a obosit sa fie barjocorit si demonizat de toata lumea. treaba lui.

 13. Pataphyl
  30 martie 2010

  mie mi-e cumva drag în continuare, da, a obosit, nu-i mai iese să fie „rău”, poate are speranța deșartă să fie corect după moda nouă, din cînd în cînd se mai aprinde și-i iese, da’ rar… ???? Chiar mă întreb cîți se vor ridica împotriva a ceea e deja noua Noulimbă (Newspeak)

 14. dr pepper
  30 martie 2010

  bine pata, labil e mai corect?

  eu nu’mi revin din soc: Russian Moves In Kyrgyzstan Raise Questions Over U.S. Base

  o mica retrospectiva: aia pornesc o „revolutie” sa dea afara „imperialistii din tara”, primesc ajutor financiar de la putin care este printre altele primul care ii recunoaste international, noul regim ii multumeste special pentru ajutor.
  si ce declara inaltul consilier in ce priveste rusia al lui obama?

  Speaking to reporters after the signing, Obama’s top Russia adviser, Michael McFaul, played down suggestions Kyrgyzstan’s new leaders would cut ties to the United States, saying Washington has maintained contact with them for years.

  „This is not some anti-American coup,” he said. „That we know for sure. And this is not a sponsored-by-the-Russians coup.”


  Aceasta nu este o lovitura anti-americana. Asta stim sigur. Iar rusii sunt departe de a fi finantat’o

  deci Pata, zi si tu acum.
  am luat’o eu razna?

 15. Pataphyl
  30 martie 2010

  nu doc, n-ai luat-o de loc razna, aparent lucrurile merg drept către o multvisată rivuluție mondială, habar n-am cum se va ieși din această hazna (iaca rima la razna…); timpul va arăta dacă nobama e principalul sponsor sau doar o unealtă (eu așa cred), căci de băgat e băgat pînă-n gît în respectiva lucrătură globalistă.

  cheia lucrăturii, slăbirea ireversibilă a Americii.
  lucrurile vor evolua foarte rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian