FUNDATIA IOAN BARBUS

Arestarea lui Bush: un alt delir al stîngii. (și ce înțelege stînga prin „drepturile omului”)

Gateway Pundit:

Grupul antisemit Amnesty International a cerut arestarea lui George W. Bush pentru „torturarea” (waterboarding) a 4 ucigași islamiști.

Politico:

Amnesty International cere arestare fostului președinte George W. Bush în timpul călătoriei sale în Africa.

Grupul pentru drepturile omului a emis o declarație joi cerînd ca guvernele Etiopiei, Tanzaniei sau Zambiei să aresteze pe fostul președinte. Conform Amnesty, Bush este complice în tortura Statelor Unite în timpul admninistrației lui și ar trebui adus în fața unui tribunal internațional.

[…]
Bush călătorește în Africa în cadrul unei campanii de combatere a HIV/SIDA, cancerului cervical și la sîn pe continent.

[…]
Amnesty a apreciat caracterul filantropic al călătoriei președintelui dar a spus într-o declaraţie că nu scuză ceea ce ei cred că sunt încălcări ale dreptului internaţional.

Daily Mail:

Fostul preşedinte al SUA George W. Bush a anulat o vizită în Elveţia deoarece ar fi putut fi arestat în baza acuzaţiilor de tortură.

George Bush urma să fie principalul invitat la o gala de caritate evreiască din Geneva pe 12 februarie.

Dar a crescut presiunea ca guvernul elvețian să îl aresteze și să deschidă o anchetă penală în cazul în care intră în ţară.

Criminal complaints against Mr Bush alleging torture have been lodged in Geneva, court officials said.

Human rights groups said they had intended to submit a 2,500-page case against him in the Swiss city tomorrow for alleged mistreatment of suspected militants at Guantanamo Bay.

Au fost depuse plîngeri penale în Geneva împotriva presupusei torturi, au declarat oficialități din instanță.

Human rights groups said they had intended to submit a 2,500-page case against him in the Swiss city tomorrow for alleged mistreatment of suspected militants at Guantanamo Bay.

Grupurile pentru drepturile omului au declarat că au intenţionat să iniţieze un caz 2500 de pagini împotriva sa în oraşul elveţian (…) pentru presupusa maltratare a suspecților de la Guantanamo Bay.

Left-wing groups have also called for a protest on the day of his visit, leading organisers at Keren Hayesod’s annual dinner to cancel Mr Bush’s participation on security grounds.

Grupurile de stînga au solicitat, de asemenea, un protest în ziua vizitei sale, ceea ce a dus la anularea participării lui Bush la cina anuală Keren Hayeson, din motive de securitate. (…)

Grupurile de stînga ce militează pentru ceea ce înțeleg ele prin „drepturile omului”, au și vor avea mereu un dintre împotriva dreptei, împotriva Israelului, creștinilor, vor ignora aproape fără excepție crimele islamiștilor, sau ce se petrece în țările care au văzut deja Lumina, cum sînt Venezuela și Cuba. „Drepturile omului” devin în mîna lor retorică goală, un instrument al luptei ideologice.

Vor striga „tortură!” acolo unde nu există – cum fac în cazul Guantanamo, cînd vine vorba de George W. Bush ( Dacă nu eşti cuminte te dau la Gitmo ); indignarea scade considerabil cînd Obama e președinte (închisoarea e tot acolo) – și cel mai grav, vor ignora faptul că aproape toți deținuții eliberați din Guantanamo s-au întors la Jihad – Jihad – Gitmo – Jihad – și vor cere în continuare eliberarea lor și arestarea lui Bush.

despre tortură și waterboarding, fără patimă:

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

Un comentariu

 1. DanCanada
  2 decembrie 2011

  O fi vreo boala secreta a politicienilor stingisti/extrem-stingisti: se timpesc pe zi ce trece (?)
  Stim deja de marii „corifei”: Lenin, Stalin, Ceasca, Iliescu.
  Ponta si Antonescu sint in faza terminala a acestei boli.
  Obama se pare ca s-a molipsit si el (vezi timpenia recenta despre cum a ajutat el cel mai mult pe evrei).
  Urmeaza lemmings-ii de rind din Partidul Democrat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian