FUNDATIA IOAN BARBUS

Aruncă în aer nişte oameni şi salvează planeta (MunteanUK)

 

“Am fost fericit sa fiu aruncat în aer pentru a salva lumea!”, spune un actor-copil dintre cei ale caror maruntaie zboara pe fetele colegilor într-un film de propaganda, în care oamenii rai (prin indiferenta lor fata de sperietoarea încalzirii globale) trebuie sa moara. 

Înca si mai indiferenti la ‘explozia’ celor din jur sunt oamenii buni, cei preocupati de viitorul planetei, pe care o salveaza ba cu un pedalat la bicicleta, ba cu un bec ecologic, ba cu o vacanta în care merg cu trenul, nu cu avionul.

Aruncarea în aer este soarta rezervata scepticilor, a celor care nu vor sa înghita gogoasa otravita servita drept adevar suprem al zilelor noastre – anume ca, fie si expirând dioxid de carbon, pâna la urma facem rau planetei.

Negationistii, habotnicii, iresponsabilii, stupizii etc sunt cei acuzati ca refuza sa vada evidenta proclamata de propagandistii încalzirii globale. Si bine ar fi ca indiferentii sa dispara, sa sara în aer la o simpla apasare de buton, sugereaza pelicula 10:10.

Pâna la urma, ce conteaza câtiva morti virtuali (deocamdata!!!), sustine creatoarea filmului (citeste aici, aici si aici despre ea), câta vreme “300,000 de oameni reali mor în fiecare an din cauza schimbarilor climatice”.(…)

Pentru ca existam si respiram, suntem vinovati. Si ne mântuim numai daca aderam la religia încalzirii globale, recunoscându-ne nu pacatele, ci amprenta carbonica. Si nu este suficient sa ne spovedim de aceasta vina, fara sa o remediem!(…)

Cei mai desavârsiti dintre noi avorteaza un copil (vezi si aici sau aici) sau se sterilizeaza pentru a salva planeta, dar noua celorlalti nu ni se cere (deocamdata!!!) mai mult decât sa nu fim indiferenti fata de nemaipomenita amenintare la care este supusa planeta. (…)

 Puteti citi integral pe MunteanUK. Si filmuletul de propaganda merita vizionat.

 

 

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Dreapta.net

Dreapta.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian