FUNDATIA IOAN BARBUS LOGO SM

Băsescu suspendat. În ’90, aplaudau minerii, azi joacă hora în Piața Universității

Etichete:

2012 Hota Unirii – aplaudacii minerilor, nostaligicii lui iliescu si Ceausescu, luptatori impotriva diktaturii basiste ’92 Declarația finală a lui Traian Băsescu înainte de votul suspendării ‘De la suspendare, mergem la racoare’ Televiziunea USL analizează The following two tabs change content below.BioLatest Posts Costin Andrieş Latest posts by Costin Andrieş (see all) Invazia dorelilor, terorism …

2012
Hota Unirii – aplaudacii minerilor, nostaligicii lui iliescu si Ceausescu, luptatori impotriva diktaturii basiste

’92

Declarația finală a lui Traian Băsescu înainte de votul suspendării

‘De la suspendare, mergem la racoare’

Televiziunea USL analizează

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Comentarii

 1. Costin AndrieşSpune:

  Răspunde
  iulie 6, 2012

  Ponta: ‎”eu am fost amenintat, copii mei au fost amenintati, acest tip de limbaj (basist) trebuie sa inceteze!”

  cred ca la acest gen de limbaj se refera dl prim ministru:

  Mihai Razvan Ungureanu „va avea nu soarta lui Tăriceanu ci soarta lui Aldo Moro. Și asta nu-i o amenințare e o asigurare”

  sau la declaratiile despre ‘fiara de traian basescu’ cum il numeste presedintele crin antonescu

 2. Daniel FrancescoSpune:

  Răspunde
  iulie 6, 2012

  Sorina Matei pe blog:

  Nu m-am putut abține, vă dați seama. Am stat astăzi cât am putut cu ochii pe el. În nebunia din Parlament, îmbrăcat într-o cămașă largă, albă, cu pasul semeț și cu un sclav după el ce-i ținea borseta plină de mistere, dădea mâna cu tot ce se intersecta. Deputat sau senator. Era vioi, era în formă. „Doamne ajută” spunea la fiecare atingere de mână. „Doamne ajută!” ăsta este, de fapt, o rugăciune cu dedicație Sistemului. „Doamne ajută” să supraviețuim noi, sistemul canceros al crimei organizate care 20 de ani a redus la tăcere instituțiile democratice, judiciare și constituționale ale acestui stat.

  Bineînțeles că despre Voicu vorbesc. Sper că n-aveați vreo îndoială. În plen, în timpul dezbaterilor, vocifera, aplauda, îl înjura în văzul tututor pe cel care, în acel moment, era Președinte în exercițiu al României. Era agitat nevoie mare. Era în orgasm infracțional. Prin toți porii emana câtă răbdare nu mai avea.

  Un condamnat în primă instanță la 5 ani de închisoare cu executare, exponent al mafiei politico-judiciare, a reușit astăzi să doboare un șef de stat. Cam la asta se reduce totul. Dacă n-a mai putut șantaja, așa cum făcea în trecut, a votat și a suspendat. Pe principiul bine știut: dacă nu-l ai la mână pe numărul 1, trebuie să faci orice ca să-l dobori. Ei bine, a reușit. Din nou.

 3. Costin AndrieşSpune:

  Răspunde
  iulie 6, 2012

  joaca hora pe bani, sa nu uitam

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *