FUNDATIA IOAN BARBUS

Britania ca Titanicul. Doi englezi arestați pentru „comentarii ofensatoare pe Twitter legate de moartea unui soldat britanic”

Cum se menține ordinea publică în Marea Britanie:

Doi bărbați au fost arestați pentru așa-numite comentarii ofensatoare pe Twitter, după uciderea unui soldat britanic.

MailOnline înțelege că aceștia au transmis tweeturi folosind un limbaj inflamatoriu și că încercau să organizeze un protest anti-islamic în Bristol, ca urmare a execuției lui Lee Rigby, în vârstă de 25 ani, din Woolwich în urmă cu două zile.

Poliția din Avon și Somerset a primit plângeri în legătură cu remarci care au apărut pe un site social și care au fost caracterizate drept având un conținut rasist sau anti-religios.

Poliția a anunțat azi că doi bărbați, unul de 23 ani și altul de 22 ani, au fost arestați în conformitate cu legea ordinii publice, sub suspiciunea de a fi incitat la ură rasială sau religioasă.

Inspectorul Ex Yaxley a declarat: „Miercuri seara am fost contactați de membri ai publicului îngrijorați de comentarii care au apărut pe mediile de socializare virtuală… Aceste comentarii erau îndreptate împotriva unei secțiuni din comunitatea noastră din Bristol. Astfel de comentarii sunt complet inacceptabile și nu pot decât să provoace daune comunității noastre. Oamenii trebuie să fie atenți și să reflecteze la ce au de gând să comunice pe mediile de socializare, deoarece consecințele pot fi serioase.”

Poliția a declarat că persoanele în cauză au fost eliberate pe cauțiune, iar ancheta continuă.

Daily Mail

Corectitudinea politică în metastază. Și după cum bine zice refrenul unei vechi manele – Jeana nu e moartă, Jeana se transformă – metastaza britanică nu omoară, doar transformă. Transformă societatea în dhimmi, iar poliția în Mutaween.

Primul termen ține de un concept primar din jurisprudența islamică și descrie starea de servitudine a populației nemusulmane față de stăpânitorii musulmani. Al doilea este numele poliției religioase din Arabia Saudită, al cărei rol constă în a impune respectarea normelor prescrise de sharia (codul de legi islamic).

Mutaweenul din Avon și Somerset patrulează pe Twitter și arestează doi dhimmi obraznici la dreptul musulmanului de a căsăpi dhimmi în stradă, iar mutaweenul șef din țara mamă – șeicul Abdul Latif Abdul Aziz – îi condamnă pe toți cei care se folosesc de Twitter și alte medii de socializare.

I will not cease from Mental Fight,
Nor shall my Sword sleep in my hand:
Till we have built Jerusalem Mecca,
In Englands green & pleasant Land

William Blake, 1809, cu o actualizare din partea inspectorului Ex Yaxley.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

7 Comments

 1. Bogdan Calehari
  24 May 2013

  Am mai spus-o si in alt comentariu o spun si acum, pentru ca e cel mai elegant mod de a vorbi despre englezi: in momentul cand unul, sau mai multi de-ai lor sunt ucisi, nu conteaza in ce fel, de musulmani, singura lor reactie este depunerea de buchete de flori la locul masacrului. Cine nu se conformeaza, si intentioneaza sa aiba un alt tip de reactie, este turnat si…saltat! Nu mai are sens sa spun ce scria cu 50 de ani in urma Cioran, despre viitorul englezilor, dar spun doar atat – mare profet!

 2. Bogdan Calehari
  24 May 2013

  Teroristul englez Richard Dart a fost convertit la islam de Anjeem Choudary. (http://inliniedreapta.net/frat…..slamistii/) Richard Dart si Adebolajo au stat alaturi de Anjeem Choudary (oameni de incredere) la nenumaratele actiuni organizate ale islamistilor organizate de acesta.

  Betrayal of a hero father: How MI5 spent EIGHT YEARS watching violent ex-prisoner who preached outside Poundland just yards from murder scene only days before soldier was hacked to death

  Vestita democratie engleza permite acest lucru.

  Cetatenii englezi incearca sa protesteze contra teroristilor musulmani, discipoli ai lui Anjeem Chodary. Sunt arestati, vor fi judecati si condamnati. Democratia engleza nu permite asa ceva!

  In timpul acesta, Anjeem Choudary da interviuri presei britanice, in care avertizeaza amabil ca o sa fie si mai rau!

 3. Costin Andrieş
  24 May 2013

  interviu de dupa atentat cu Anjeem Choudary. BBC.

  Sincer, parerea mea e ca, difuzand astfel de interviuri cu oameni care sunt responsabili de crime petrecute cu cateva ore inainte, BBC e un fel de Antena3, dar mai otravitor.

 4. DanCanada
  24 May 2013

  Steyn: „Metternich liked to say the Balkans began in the Landstrasse, in southeast Vienna. Today, the Dar al-Islam begins in Wellington Street, in southeast London. That’s a “betrayal” all right, but not of Islam.”

  http://www.nationalreview.com/…../slaughter

 5. Bogdan Calehari
  24 May 2013

  O batranica de 85 de ani a fost arestata, ieri dupa amiaza, de politia musulmana britanica! Aflata, impreuna cu sotul ei, in fata moscheii din Gillingham, le-a strigat musulmanilor care se duceau la rugaciune, „sa se intoarca in tarile de unde au venit”. In clipa urmatoare a fost incatusata si urcata intr-o masina a politiei. Politiei i-au trebuit insa 20′ sa soseasca la locul in care, Michael Adebolajo deschisese, ad-hoc, o „macelarie halal”.

 6. Andrei George
  24 May 2013

  Prostia se plătește- și britanicii trebuie să plătească. Spre deosebire de francezi- care după producerea unui astfel de eveniment nu prea lasă în viață pe făptuitor- el murind în general în schimbul de focuri cu poliția – britanicii se prind mai greu spre de loc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi