FUNDATIA IOAN BARBUS

Britania ca Titanicul. Ţînci rasişti şi grădinărit care discriminează

National Children’s Bureau, o agenţie guvernamentală britanică finanţată din bani publici cu 12 milioane lire sterline anual, a publicat îndrumarul pe anul în curs pentru personalul care are în grijă preşcolarii din grădiniţe şi creşe. O atenţie deosebită este acordată eradicării mofturilor la ţîncii care refuză alimente altfel aromate şi colorate decît meniul obişnuit. Acest gen de comportament trebuie imediat detectat şi descurajat, întrucît avertizează asupra potenţialului îngrijorător ca bebeluşul sau ţîncul să se dezvolte într-un adult iremediabil rasist.

Toddlers who dislike spicy food ‘racist’

Primăria oraşului Bristol a demarat un plan de a tunde tufişurile şi deschide peisajul unei zone de vegetaţie cunoscută drept Downs, în scop edilitar şi pentru a proteja specii rare de plante şi animale. Lucrările au fost întrerupte recent, în urma protestului înaintat de asociaţia homosexualilor locali. Aceştia se opun grădinăritului din Downs deoarece preferă o vegetaţie ceva mai luxuriantă. Interesele lor ecologice sînt profund discriminate.

Bristol City Council wants to prune bushes and remove cover from an area known as the Downs to improve the landscape and encourage rare wildlife.

But its own gay rights group has opposed the move, claiming that cutting back the bushes was „discriminating” to homosexual men who used the area for late night outdoor sex known as dogging.

Work on the beauty spot has been temporarily delayed while talks with gay rights groups take place to try and break the deadlock.

Plans to clear undergrowth from gay sex spot branded discriminatory

Marea Britanie se confruntă cu probleme serioase de rasism şi discriminare, însă organele de partid şi de stat, dînd dovadă de abnegaţie si grijă părintească, continuă neabătut munca titanică de construcţie a unei societăţi armonioase şi multi-dezvoltate. Salutăm realizărili talentatei clase luminate în formarea omului nou şi recomandăm cu modestie ca toţi copiii să fie ţinuţi în tufişuri pînă cînd termină de mîncat porţia de curry şi shish kebab.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

9 comentarii

 1. Francesco
  11 iulie 2008

  Emil>
  Cred ca ar fi trebuit sa protesteze si locuitorii musulmani care citesc The Telegraph pentru urmatoarea fraza din articol:

  Thick bushes cover the secluded area next to a street known Circular Road which has become a mecca for gay men and couples cruising for sex.

  Cum adica, o mecca pentru gay sau penru cupluri in cautarea aventurilor sexuale?
  Allah forbids! All are kuffar… Nu poate fi nici un drept-credincios (adica muslim bun) printre aia.

 2. Schwarzmann Skinski
  11 iulie 2008

  Dumnezeule, ce aiureli! Mă amuză şi mă deprimă concomitent. Eradicarea asta a mofturilor e o nebunie totală (s-a practicat într-un anume fel şi în grădiniţele noastre, doar că aici era probabil de vină reflexul comunist de a servi numai gunoaie la masă, astfel că am ajuns să am traume gastronomice serioase din cauza lor. Mazărea nu o mai suport din cauza lor, printre altele. Şi mai sunt mulţi în aceaşi situaţie de fobişti la anumite feluri de mâncare din acelaşi motiv).

  Am senzaţia că orice comportament deviant pe care îl pot dezvolta în viitor acei prunci s-ar putea să se datoreze chiar obsesiei lor de a le servi mâncare… corectă politic.

 3. Ahaaa, las’ că vine iea anarhiaaaaa! Să nu deranjezi copilu’… să nu-l traumatizezi… să ai grijă dă stressu’ eventual pe care-l încasează, eventual, vecinu’… să mergi în vârfu’ picioarelor… să bannezi cuvinte deja intrate în mentalul public pen’ că ar putea să jignească pă unu’ şi pă altu’
  Asta-i lumea ce mi-o doream! O lume vorbind în şoaptă şi trăgând cu ochiu’ în jur ca să zică numai ce nu-i deranjează pe coparticipanţii la trafic.

 4. krossfire
  11 iulie 2008

  In Marea Britanie se impune toleranta in mod agresiv din ce imi spun prietenii plecati acolo. Universitatile sunt pline de ”minoritari” veseli iar autoritatile au dat deja in paranoia.

 5. culeg ce-au semănat. am avut o discuţie cu un prof englez, care mai predase şi prin Canada şi m-am plâns de dezastrul din şcolile româneşti. m-a pus să extind. a, vorbit de manuale alternative, de translaţia accelerată către libertinism, de schimbarea frecventă am programelor, de modificarea examenului de bac la doi an cel mult (aşa era acu’ câţiva ani).
  el mi-a răspuns: aşa e şi la noi. şi, din clipa aia, l-au apucat pe el dracii şi s-a apucat să-i critice pe ai lui.

 6. emil
  11 iulie 2008

  Tot invatamintul occidental (includ Canada si SUA) si in special in cel postliceal — universitati si colegii — este contaminat serios de diverse forme de marxism cultural. Preceptele Scolii de la Frankfurt domina de citeva decenii viata academica si rezultatele se vad in mentalitatea si proiectele de inginerie sociala ale absolventilor deveniti intre timp servanti publici, politicieni, profesori la rindul lor, formatori de opinie publica, jurnalisti, activisti de diverse orientari. Intr-adevar, culegem roadele semanate de al doilea val marxist, ma refer la marxismul cultural. Voi reveni in citeva zile cu un documentar despre invatatmintul superior din America.

 7. OK! Si baga-mi şi mie, te rog, un link, către Preceptele Şcolii de la Frankfurt, dacă nu ţi-e greu. Habar n-am cu ce se mănâncă.

 8. emil
  11 iulie 2008

  Impricinatul de Corn. Scuze, prietene, am fost plecat de weekend si abia acum observ mesajul tau.
  Iata citeva surse de informatie.

  The Origins of Political Correctness
  What is the Frankfurt School?
  Cultural Marxism

  Vezi si acest articol mai vechi.
  De la Marx la corectitudine politica
  A doua parte cuprinde un sumar al ideilor Scolii de la Frankfurt. Urmeaza trimiteri catre articole externe. Poti urmari si un documentar despre corectitudinea politica / Scoala de la Frankfurt. E bine realizat.

 9. costin
  11 iulie 2008

  apropo de educatie, iata copii care in timpul orelor cinta ode lui Obama iar dupa ore isi educa tatal si natiunea pe CNN: TP, cineva , faceti un post despre asta. eu nu pot ????


  …. saracul copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian