FUNDATIA IOAN BARBUS

Carte poştală din Siria, destinatar Casa Albă

Kafranbel, localitate din nord-vestul Siriei. 5000 de sirieni masacraţi de regimul Assad de la începutul revoltelor din martie acest an, dintre care 300 de copii.
… ocupanţii din Kafranbel şi „ocupanţii Wall Street”.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

3 comentarii

 1. Vlad M.
  20 decembrie 2011

  Se aude, ba, criticatacilor? Nu se aude, desigur.

 2. DanCanada
  20 decembrie 2011

  Nu se-aude pentru ca baietii cenzureaza ca-n Coreea de Nord.

  Chiar azi de ex. Victoria Stoiciu bate cimpii (ca de obicei), incercind sa explice savant cum miscarea OWS e vezi Doamne, virful de lance al noii revolutii:

  „Singurele semne ale revigorării stângii nu se arată iată, dinspre politic, ci dinspre societatea civilă, dinspre cetăţeni, concretizându-se sub forma mişcărilor de tip Occupy sau Indignados. Remarcabil pentru aceste mişcări este exact ceea ce le reproşează criticii – faptul că nu vin cu revendicări punctuale şi segmentate. Nu, şi nu o fac tocmai pentru că ele contestă sistemul în ansamblul său. Această critică globală, holistică a mişcărilor de tip Occupy conferă abordării lor un caracter radical, eminamente stângist, care lipseşte partidelor politice.”

  Orice incercari de a-i spune oricit de politicos ca e pe din-afara mi-au fost cenzurate. Si asta de la mindra platforma CA care e PENTRU dialog, PENTRU progres blah blah si e bineinteles si mai ales „un proiect independent, neafiliat politic şi nonprofit” ????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian