Carte poştală din Siria, destinatar Casa Albă

Etichete:

Kafranbel, localitate din nord-vestul Siriei. 5000 de sirieni masacraţi de regimul Assad de la începutul revoltelor din martie acest an, dintre care 300 de copii. … ocupanţii din Kafranbel şi „ocupanţii Wall Street”. The following two tabs change content below.BioLatest Posts Emil Borcean Latest posts by Emil Borcean (see all) Investigație Channel 4 – … …

Kafranbel, localitate din nord-vestul Siriei. 5000 de sirieni masacraţi de regimul Assad de la începutul revoltelor din martie acest an, dintre care 300 de copii.
… ocupanţii din Kafranbel şi „ocupanţii Wall Street”.

Emil Borcean

Emil Borcean

Comentarii

 1. Vlad M.Spune:

  Răspunde
  decembrie 20, 2011

  Se aude, ba, criticatacilor? Nu se aude, desigur.

 2. DanCanadaSpune:

  Răspunde
  decembrie 20, 2011

  Nu se-aude pentru ca baietii cenzureaza ca-n Coreea de Nord.

  Chiar azi de ex. Victoria Stoiciu bate cimpii (ca de obicei), incercind sa explice savant cum miscarea OWS e vezi Doamne, virful de lance al noii revolutii:

  „Singurele semne ale revigorării stângii nu se arată iată, dinspre politic, ci dinspre societatea civilă, dinspre cetăţeni, concretizându-se sub forma mişcărilor de tip Occupy sau Indignados. Remarcabil pentru aceste mişcări este exact ceea ce le reproşează criticii – faptul că nu vin cu revendicări punctuale şi segmentate. Nu, şi nu o fac tocmai pentru că ele contestă sistemul în ansamblul său. Această critică globală, holistică a mişcărilor de tip Occupy conferă abordării lor un caracter radical, eminamente stângist, care lipseşte partidelor politice.”

  Orice incercari de a-i spune oricit de politicos ca e pe din-afara mi-au fost cenzurate. Si asta de la mindra platforma CA care e PENTRU dialog, PENTRU progres blah blah si e bineinteles si mai ales „un proiect independent, neafiliat politic şi nonprofit” ????

 3. Costin A.Spune:

  Răspunde
  decembrie 20, 2011

  Freedom Protesters From Kafranbel, Syria Determined to Get Their Message Out to the West

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *