FUNDATIA IOAN BARBUS

Caut nevastă frumoasă şi deşteaptă

Dar cine nu caută? „Aş vrea să întîlnesc o israeliancă în scopul căsătoriei. Am auzit că femeile din Israel sînt foarte frumoase şi deştepte” scrie Abdullah din Arabia Saudită. Abdullah are şi un as sub mînecă. „Sînt dispus să plătesc o zestre de o herghelie de cămile, sau chiar bani. Vă rog să mă ajutaţi.” Un bărbat din Emiratele Arabe Unite s-a recomandat drept un bogat posesor al unei flote de automobile. Şi unui irakian, deja căsătorit cu patru neveste, îi sfîrîie călcîiele după o mireasă din Israel. „Promit că se va integra bine în familie, cu celelalte neveste.” Zeci de arabi din Orientul Mijlociu scriu anual ministerului de externe israelian. Marea majoritate îşi dau numele complet, detalii de contact şi toţi visează să-şi înzestreze căminul cu una bucată nevastă frumoasă şi deşteaptă made in Israel. Ăsta da trofeu pentru orice harem. Dar ştiu aceşti bărbaţi că urmaşii lor din astfel de căsătorii vor fi evrei?

Arab men seek Israeli brides

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

9 comentarii

 1. israelianca
  4 martie 2009

  Lasa ca urmasii sint evrei, la musulmani religia copiilor este stabilita de tata.

  Una la mina, tatii nostri nu mai au ce sa faca cu herghelia de camile – sintem motorizati (si motorizate), computerizati, mobilizati.

  israel1

  Doi la mina sintem rele, incapatinate si lenese! Cine ridica mina sa ne bata plateste scump. De asemenea iubim libertatea in care se include si dreptul la vorbitor. In plus nu ne plac barbatii nespalati si analfabeti.
  Obraznice am spus deja?

 2. israelianca
  4 martie 2009

  Merita sa intrati la linkul lui emil si sa cititi comentariile. Iata un exemplu:

  1. israeli women are the best in the world, but…

  good luck to any traditional-minded arab who wants to take one as his wife. he has no idea what he’s getting into. he has my pity.

  mike , israel (formerly usa (03.04.09)

 3. ina
  4 martie 2009

  Nu pot sa cred ca si in ziua de azi mai exista femei care sa accepte o astfel de situatie. ma bucur ca cele mai multe se trezesc si isi doresc libertate si egalitate.

 4. Imperialistu'
  4 martie 2009

  Buna, Ina, bine ai venit! Acum scuza-ma ca te intreb, dar despre ce situatie vorbim? Nu vad prea multe evreice casatorindu-se cu arabi. In schimb, vad multe destepte de pe la noi care nu stiu sa se fereasca de mahomedani.

 5. Palestinianul
  4 martie 2009

  Ummmm….. am intrat aici fara sa vreau dar nu pot sa plec fara un „ramas bun” , deci ma amuza ce am citit aici , e cumva forum anti-arab?
  israelianca !!! si eu pot sa zic multe rele despre evrei, dar nu trebuie sa ma consum pentru ca tu stii mai bine cum sunteti voi „zionisti” nu evrei.. deci stiu sa fac diferintia , padurea fara uscatura nu exista deci „nespalati” , „obraznici” , „primitiv” etc… sunt lucruri care exista si in tari civilizate inclusiv in socitatea ta evreiasca care nu sa spala „sambata” , noi cel putin ne spalam pt. rugaciuna de 5 ori pe zi , alt adevar amar pentru voi este ca poporul lui moise (12) la numar au imprastiat , si un studiu israelian spune ca o parte din poporul palestinian actual sunt din cele 12 triburi israelian…. evrei nu e un popor , este doar credinta si atat , nu am auzit de popor crestin sau popor musulman… dar va place mereu sa schimbati istoria si sa aratati ca sunteti niste victime , si un adevar amar este ca un arab adevarat nu casatoreste cu israelianca (cu exceptia arabi israeliani) …. israeliancele adora sa aiba un arab in pat ..sec

 6. Imperialistu'
  4 martie 2009

  Numeste-l cum vrei, „palestinianule”, mi-e totuna, dar iti atrag atentia ca victimismul a devenit arta abia in momentul in care a fost preluat de arabo-musulmani. La plans si urlat nu va intrece nimeni.

 7. israelianca
  4 martie 2009

  E adevarat ca evreii nu „e” popor, pentru ca sunt popor. Cit despre pat, din cit vad eu la TV, arabii inca dorm pe jos pe saltele, iar somnul de dupa-amiaza il iau in pomi, de unde si cad si ajung deseori la spital. Eu personal nu vreau sa vad arabi in casa mea nici pentru reparatii nici pentru curatenie. Ma scuz ca te dezamagesc si te contrazic in public. Sper ca onoarea ta de palestinian sa nu te puna in situatia de a face explozie.
  Daca ai rezistat pina aici, cam cite israelience sunt casatorite cu arabi israelieni? Ai date? Cam care este procentul?

 8. Imperialistu'
  4 martie 2009

  Eu personal nu vreau sa vad arabi in casa mea nici pentru reparatii nici pentru curatenie.

  Asta pentru voi, spre deosebire de „arabii adevarati” de mai sus, sunteti niste nazisti care duc o campanie sistematica de exterminare a b’etului popor „palestinian”. :mrgreen:

 9. israelianca
  4 martie 2009

  Nu, pentru ca mi-e frica sa nu ma omoare, au fost cazuri. Nu am probleme sa ma trateze un doctor arab, ani de zile m-am tratat la un ortoped arab si nu mi-a fost frica de el. Pentru ca parte din campania de exterminare este faptul ca in toate spitalele si clinicile sint doctori si asistenti arabi. Si nici nu mi-e frica sa cumpar de la un farmacist arab, sau sa maninc intr-un restaurant arabesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian