FUNDATIA IOAN BARBUS

Cazul Geoană. PSD pierdut între Moscova şi Washington.

O constatare, unii ar spune  superficială.

PSD şi PNL nu au cerut explicaţii privind (şi nu au avut niciun fel de probleme cu) vizitele secrete ale lui Mircea Geoană la Moscova (două – trei, câte or fi fost), dar l-au mazilit pe acelaşi Mircea Geoană după o vizită, la vedere, în Statele Unite. Interesantă raportare la politica externă.

Articole înrudite:

GMT

GMT

8 comentarii

 1. Vlad M.
  7 noiembrie 2011

  E perfect normal. Cine naiba l-a mandat pe Geoana sa se duca la Washington? La imperialistii americani! Ce prostanac. Daca mergea la Moskba, mai era si azi presedintele moral al Romaniei.

 2. Vlad M.
  7 noiembrie 2011

  Manivelu se pronunță:

  Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat luni seara, la emisiunea Prim Plan, difuzata de TVR Info, ca Partidul Social Democrat risca, in acest moment, si in actuala configuratie politica, sa piarda sefia Senatului prin mutarea de revocarea a lui Mircea Geoana. Totodata, Mitrea sustine ca Geoana si-ar fi gasit un sprijin in PDL, insa „il va pierde in zielele urmatoare”.

  „Principalul motiv e modul cum activeaza Geoana in interiorul partidului. Relatia de putere din partid a provocat asta. Cred ca a ajuns intr-un conflict cu cei care conduc partidul”, a spus Mitrea, adaugand ca vizita lui Mircea Geoana in SUA nu ar fi cantarit foarte mult in decizia de revocare.

 3. Riddick
  7 noiembrie 2011

  Se bat facțiunea Obama cu facțiunea Putin, din PSD. Balanța o va înclina facțiunea eurosocialistă. Sau infiltrații de la serviciile românești. ????

 4. Vlad M.
  7 noiembrie 2011

  Bine spus, Riddick, bine spus.

 5. Costin A.
  7 noiembrie 2011

  mi-am amintit de asta, Ion Iliescu. Adevăratul program de guvernare (15 iunie 1990) si de asta:

  geoana a cam iesit din rind. cum adica se se duca la exploatatori fara sa ceara voie de la iliescu? e normal sa fie pus la punct.

 6. bogdan calehari
  7 noiembrie 2011

  Felicitari Costin! O postare excelenta, postare de la care ar fi fain sa plece un articol despre manipularea de ieri si despre cea de azi.

 7. Costin A.
  7 noiembrie 2011

  bogdan, autorul e GMT, deci felicitarile sint ale lui ????

 8. bogdan calehari
  7 noiembrie 2011

  Costin@5. Asta ca sa fiu bine intzeles! ???? Ma refeream la apelul tau la memorie. „Ciocoi pribegi si Infumurati au venit sa ne invete democratia”, chestia asta este dementiala, o si uitasem! Au venit sa invete democratia pe „omul nou” al lui Ceausescu, pe „democratii din epoca de aur”! Ce tupeu tovarase! Un remember fantastic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian