FUNDATIA IOAN BARBUS

Ce se întâmplă dacă Băsescu vine înapoi

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

11 comentarii

 1. Vlad P.
  24 iulie 2012

  ei și tu acuma, decât că vor continua să-l acuze de dictat-ură :lol:

 2. Ricky
  24 iulie 2012

  E scris co-rect.

 3. Anca Cernea
  24 iulie 2012

  v-or continua s-ăl acuză că ia jicnit pe ăia care nu știe s-ă scrie și s-ă citește și vrea s-ă copiază la bac și la doctorat

 4. Silvapro
  24 iulie 2012

  Da’ publicatia DA va spus despre varianta cealanta, ce sar alege din Romania dak Basescu nu se v-a intoarce? G-d forbid!

 5. Liv St Omer
  24 iulie 2012

  Valeu Emil….cu d-astea incearca astia sa va convinga, in Canada? Pai bine bre USL-asii tatii, acolo, prin cele tari, romanii stiu gramatica mai bine decat voi….

 6. Ionut Nedelea
  24 iulie 2012

  Ce mă amuză pe mine sunt acele bannere amplasate prin tot Bucureștiul. Mai au puțin și-l acuză pe Traian Băsescu că le-a provocat la pensionari prostată. :)
  Cât despre erorile gramaticale expuse mai sus cred că în viitorul apropiat nu or să mai fie considerate drept non-sensuri agramaticale. Presimt eu că or să fie schimbate și câteva persoane de la Academia Română… :)

 7. Ionut Nedelea
  24 iulie 2012

  În aceeași ordine de idei: http://i.imgur.com/bi4ox.jpg :)

 8. In mod sigur articolul in chestiune a fost scris de Dr. Ponta.

 9. Liv St Omer
  24 iulie 2012

  Totusi. Dincolo de dezinformarile lor agramate, revenind la modul „pe bune”, eu chiar sunt foarte curios, si ingrijorat, legat de ce va fi dupa 29. Tocmai am discutat un coleg care spunea chiar asa: „sunt cu moralul la pamant, jos de tot”. „De ce?””Pai uite, incepea sa-mi mearga afacerea…..nu iesisem din criza, nu mergea extraordinar, insa paaaarca-parca, incepea sa functioneze….””Si?””Si, de cand au venit astia, Ponta&co, nimic….tot in jos, in jos, in jos…..Si uite, acum, ca sa nu intre Voiculescu, un schtift, la parnaie, 20000000 de oameni se dau de ceasul mortii” Stiu ca nu-i frumos sa „dau din casa”, tocmai d-aia intentionat nu i-am dat numele.

 10. Silvapro
  24 iulie 2012

  Probabil ca astia de la „DA” nu s-ar fi descurcat niciodata cu extemporalul pe care l-am primit in clasa a doua sau a treia la Scoala Generala Nr. 75 din Bucuresti:
  A trebuit sa scriem aceasta rima pe care ne-a dictat-o invatatoarea:

  Toata lumea are nare
  Numai Naie n-are nare

  Dar de fapt se zice nare sau nari?

 11. Silvapro
  24 iulie 2012

  TranssylvaniaPhoenix, #8
  Nu fi asa de sigur ca l-a scris chiar Ponta. El merge pe copy & paste de la altii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian