FUNDATIA IOAN BARBUS

Cenzură strategică

Cuvintele „islam”, „jihad”, „sharia”, „al-qaeda” sînt pe cale de dispariţie din vocabularul agenţiilor de securitate americane. Obama a promulgat edicte care vor scoate în afara legii, pentru oficialii guvernamentali, legătura dintre islam şi musulmani cu terorismul, sau folosirea cuvîntului terorism într-un astfel de context. Este similar cu ceea ce guvernul lui Tony Blair a făcut în Marea Britanie, iar rezultatele vor fi asemănătoare.

Cei două sute de mii de soldaţi din Orientul Mijlociu ar trebui relocaţi pe plaja de la Varadero.Costin, mulţam pentru semnalarea iniţială.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

4 Comments

 1. Francesco
  10 April 2010

  Prin urmatorul exemplu putem vedea ca este corect ce face Administratia Obama in sensul celor de mai sus: trei cetateni americani adepti ai Religiei Pacii din Hayward, zona San Francisco, este vorba despre Shafiq Hashemi, 21 de ani, Mohammad Habibzada, 24 de ani, si Sayed Bassam, 21 de ani care, au plecat „la vanatoare” de homosexuali pe data de 26 februarie. Au intrat in marele oras si, dupa ca au pandit alti 10-12 oameni, au tras din masina cu un pusca BB la intersectia strazii 16 cu strada Guerrero intr-un individ care „li-s-a parut” a fi gay. Prinsi de politie au marturisit fapta si au ramas totusi in custodia politiei pentru ca nu a vrut nimeni sa le plateasca frumoasa cautiune de 450000 de dolari de persoana.
  Din fericire, tanarul impuscat nu a fost ranit grav si se va face bine, iar acum se duc tratative cu comunitatea gay pentru a mai reduce din „impactul” faptei celor trei, mai pe romaneste se incearca o musamalizare a adevarului, a acestei hate crime dovedite de fapte si de filmarile realizate cu o camera video confiscata de politie de la cei trei acuzati. „Serviciile comunitare” par sa fie adinc implicate in tratative pentru ca nu da bine in era Obama ca sa existe un proces in care trei acuzati musulmani sa fie expusi presei pentru hate crimes, mai ales contra foarte influentei comunitati gay. Acest tip de crime sunt teoretizate de media stangista ca fiind apanajul asa-numitilor extremisti crestini (?!), iar procuratura locala a intrat in jocul medierii amanand procesul pana la 19 aprilie cand se spera sa se ajunga la un compromis.

 2. costin
  10 April 2010

  Jon Voight calls out Barack Obama

 3. rebelliousvanilla
  10 April 2010

  Functia fundamentala a unui guvern este protejarea cetatenilor sai. In momentul in care nu face acest lucru se poate vorbi de incompetenta. In momentul in care nu o face cu mod intentionat, se poate vorbi de inalta tradare. Ar fi foarte amuzant daca as fi in congresul american… :))

 4. nobody
  10 April 2010

  cand o sa fiu obligata sa am ca religie primara islamismul, poate ma anunta si pe mine careva. pentru crestini va deveni probabil religia secundara.
  islamismul si terorismul chiar sunt corelate – pentru cei cu un minim de cunostinte vizavi de interpretarea actuala a preceptelor religiei in cauza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi