FUNDATIA IOAN BARBUS

Chiar este Obama ca Joker?

Frank J. Fleming de la Pijamas Media face o analiză şi răspunde acuzaţiilor făcute de media pro-Obama în legătură cu succesul masiv pe care-l are posterul cu Obama Joker. Câteva citate semnificative:

”Si totuşi, sunt multe asemănări care merită să fie luate în considerare. Joker a fost văzut distrugând o petrecere, ameninţând elite bogate cu cuţitul şi zeflemisindu-i cu cu fraze genul „De ce atât de serioşi?” – „Why so serious?” – sau „Vreţi să ştiţi unde am făcut rost de aceste cicatrici?” – „Want to know where I got these scars?”. În mod similar, Obama ameninţă deseori Consiliile de Administraţie cu preluări guvernamentale şi le zeflemiseste cu fraze ca „De ce atât de capitalist?” – „Why so capitalist?” – sau „Vreti să ştiţi de unde am aceste maşini?” – „Want to know where I got these cars?”.

Joker-Obama

Joker i-a frecventat pe cei nebuni şi violenţi, la fel că şi Obama care i-a frecventat pe Jeremiah Wright şi Bill Ayers. Joker spune mereu istorii conflictuale, la fel ca şi Obama – în genul dacă pachetul stimulus a fost făcut că să stimuleze economia sau nu. Şi ambii au trecutul misterios (personal, nu am văzut la niciunul forma întreagă a certificatelor de naştere).

Dar dacă este o diferenţă majoră între Obama şi Joker, atunci este acea emblemă de socialism pe poster care vorbeşte despre el. Nu am cunoscut pe nimeni care să-l numească socialist pe Joker, el întotdeauna a fost portretizat ca un anarhist. Singurul motiv pentru care politicile lui Obama par similare anarhiei este ca el este atât de incompetent în instituirea lor, dar este sigur că Obama este pentru socialism. Deci aceasta este diferenţa: scopul distrugerii lui Obama este mult mai mare.

De exemplu, Joker a distrus un spital, dar preluarea guvernamentală a asigurărilor de sănătate va distruge spitalele din ţară…”

Joker in spital

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Daniel Francesco

Daniel Francesco

2 Comments

  1. costin
    7 August 2009

    who’s the King?

  2. Imperialistu'
    7 August 2009

    Who’s the prettiest? :mrgreen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi