FUNDATIA IOAN BARBUS

Chiar este Obama ca Joker?

Frank J. Fleming de la Pijamas Media face o analiză şi răspunde acuzaţiilor făcute de media pro-Obama în legătură cu succesul masiv pe care-l are posterul cu Obama Joker. Câteva citate semnificative:

”Si totuşi, sunt multe asemănări care merită să fie luate în considerare. Joker a fost văzut distrugând o petrecere, ameninţând elite bogate cu cuţitul şi zeflemisindu-i cu cu fraze genul „De ce atât de serioşi?” – „Why so serious?” – sau „Vreţi să ştiţi unde am făcut rost de aceste cicatrici?” – „Want to know where I got these scars?”. În mod similar, Obama ameninţă deseori Consiliile de Administraţie cu preluări guvernamentale şi le zeflemiseste cu fraze ca „De ce atât de capitalist?” – „Why so capitalist?” – sau „Vreti să ştiţi de unde am aceste maşini?” – „Want to know where I got these cars?”.

Joker-Obama

Joker i-a frecventat pe cei nebuni şi violenţi, la fel că şi Obama care i-a frecventat pe Jeremiah Wright şi Bill Ayers. Joker spune mereu istorii conflictuale, la fel ca şi Obama – în genul dacă pachetul stimulus a fost făcut că să stimuleze economia sau nu. Şi ambii au trecutul misterios (personal, nu am văzut la niciunul forma întreagă a certificatelor de naştere).

Dar dacă este o diferenţă majoră între Obama şi Joker, atunci este acea emblemă de socialism pe poster care vorbeşte despre el. Nu am cunoscut pe nimeni care să-l numească socialist pe Joker, el întotdeauna a fost portretizat ca un anarhist. Singurul motiv pentru care politicile lui Obama par similare anarhiei este ca el este atât de incompetent în instituirea lor, dar este sigur că Obama este pentru socialism. Deci aceasta este diferenţa: scopul distrugerii lui Obama este mult mai mare.

De exemplu, Joker a distrus un spital, dar preluarea guvernamentală a asigurărilor de sănătate va distruge spitalele din ţară…”

Joker in spital

Daniel Francesco

Daniel Francesco

2 comentarii

  1. costin
    7 august 2009

    who’s the King?

  2. Imperialistu'
    7 august 2009

    Who’s the prettiest? :mrgreen:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian