FUNDATIA IOAN BARBUS

Comuniștii moldovenești și Plahotniuc au rupt pisica la Chișinău

Cu sprijinul Partidului Democrat al lui Plahotniuc si Lupu, comunistii din Republica Moldova au reusit sa doboare guvernul Filat. Guvernul Aliantei pentru Integrare Europeana urma sa semneze in cateva luni Acordul de asociere cu Uniunea Europeana.

Prima declaratie a lui Vlad Filat dupa izbanda motiunii de cenzura:

„Să nu creadă cineva că motivul acestei demisii este neimplementarea programului de activitate al Guvernului. Motivul real al acestui vot de astăzi este faptul că am spus lucrurilor pe nume. Pentru că am spus că în Moldova avem o putere paralelă. În R. Moldova avem un personaj care, dincolo că controlează procese economice, controlează și instituțiile statului.”

update – analiza Cristian Campeanu in RL:

Guvernul Filat a fost demis. Umbra Moscovei?

http://www.romanialibera.ro/actualitate/europa/guvernul-filat-a-fost-demis-umbra-moscovei-295265.html

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

GMT

GMT

Un comentariu

  1. Bogdan Calehari
    5 martie 2013

    O parte dintr-un comentariu postat in urma cu doi ani si jumatate: „Sunt bucuros ca dl. Volodea Plahotniuc a fost primit in randurile Partidului Democrat . Ma bucur , pentru ca el are ziare si televiziuni in stapani…posesie . Asemanarea cu Vantu si Voiculescu ( personaje negative ) se opreste aici . Domnul Volodea Plahotniuc este acum un democrat convins si face parte din coalitia pentru integrare europeana .Niste ziaristi extremisti il considera pe dl. Plahotniuc un pericol mai mare decat comunistii si cred ca : ” Pana duminica mai avem suficient timp sa salvam Moldova de la mafiotizare totala ” !!! Cat ma bucur! La noi au trecut 20 de ani si… Tari mai sunt ziaristii astia moldoveni! Tot ei scriu ca: ” Cei mai importanti oameni in stat , Ghimpu si Filat , nu au creat deloc impresia pana acum ca si-ar dori sa lupte cu Plahotniuc ” .Eu imi pastrez optimismul pentru ca am incredere in talentul domnului Filat . Oricum dupa alegeri , domnul Plahotniuc va cumpara ziarul respectiv si …
    Pot spune cu bucurie ca in Moldova se desfasoara zilele acestea o REVOLUTIE A BUNULUI SIMT .”

    Azi, dupa ce Plahotniuc i-a dat afara, demult, pe ziaristii ce-l descriau pe agentul Moscovei asa cum era cu adevarat, acesta l-a dat afara si pe Filat! Exact atunci cand a fost nevoie! Sfanta naivitate? Nu, sfanta prostie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian