FUNDATIA IOAN BARBUS LOGO SM

Cotidianul, doi ani mai tîrziu

Etichete:

Cotidianu’… …”pentru cititorii de elită.” The following two tabs change content below.BioLatest Posts Costin Andrieş Latest posts by Costin Andrieş (see all) Invazia dorelilor, terorism islamic și comentariatul local – 21 august 2017 Cazul Marius Văcărelu – Adepții lui Alexandr Dughin, omniprezenți la televiziunile din România – 12 iunie 2017 Bogdan Stanciu (lista lui Dughin) …

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Comentarii

 1. FrancescoSpune:

  Răspunde
  aprilie 8, 2010

  Cu un Cornel Nistorescu silabisind jalnice prohoade ale „banditilor de ieri – puscariasii de maine” care, saracii de ei, in vremurile lui Basescu sunt saltati de caralii mascati, este normal ca sa existe si un ziar al frustratilor care cred ca este vorba de o strategie politica.

  Niet, cum ar zice cel de pe pozitia secunda de pe lista: Ion Ilici Iliescu. Se face curatenie, de primavara, de vara, de iarna etc.

  Ce frumos se exprima Nistorescu, ar putea sa ajunga textier de manele pentru Adrian Copilu Minune:

  „…reţinerile şi arestările se înmulţesc. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată. Primari de oraşe importante, judecători de Înaltă Curte, un parlamentar, doi oameni de afaceri, poliţişti, chiar şi un procuror. Pentru unii, parcă ar fi un film de groază. Dacă înainte de alegerile prezidenţiale nimeni n-a fost atins înseamnă că era vorba de o strategie politică. Iar acum toate acestea arată a program.”

  Cotidianul, numele tau e frustrare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *