FUNDATIA IOAN BARBUS

Crin si Ponta – distribuiti in roluri de Mosfilm. Vocea Rusiei continua sa faca programul de guvernare al USL: sunt ceruti afara Kovesi si Morar!

Neobrazarea continua. Radioul guvernamental rus recomanda PNL si PSD urmatoarele miscari pentru imbunatirea moralului zdruncinat de decizia Curtii Contitutionale: schimbarea procurorului general si a sefului DNA. Un articol preluat de pe Hotnews.ro:

Dupa o suspendare executata impecabil din punct de vedere tehnic, au urmat erori si actiuni care au adus prejudicii majore sanselor de a finaliza cu succes procesul de demitere.

Radioul guvernamental rus Vocea Rusiei scrie, intr-un articol in care sunt analizate posibilele urmari ale revenirii lui Traian Basescu la Cotroceni, ca, pentru USL, principala provocare in perioada urmatoare va fi pastrarea capitalului electoral si evitarea unei situatii in care sustinatorii USL, deceptionati de rezultatul referendumului, sa nu mai participe la alegerile parlamentare. Pentru ca, sustine sursa citata, orice scor sub 50%+1 va permite lui Traian Basescu sa repete „manevra Boc” si sa numeasca un premier convenabil.

„Indubitabil, esecul procesului de demitere a presedintelui Basescu este un esec major al USL. Dupa o suspendare executata impecabil din punct de vedere tehnic, au urmat erori si actiuni care au adus prejudicii majore sanselor de a finaliza cu succes procesul de demitere”, scrie Vocea Rusiei.

 Atat pentru PNL cat si PSD urmeaza o perioada foarte dificila atat din punct de vedere psihologic, cat si din punct de vedere politic. Printre actiunile care le-ar putea imbunatati pozitia s-ar numara schimbarea rapida a Laurei Kovesi de la Parchet si a lui Daniel Morar de la DNA.

Radioul rus mentioneaza ca o astfel de greseala a fost faptul ca „guvernarea USL, in nemarginita-i intelepciune, l-a numit pe Ioan Rus la ministerul de interne, organizand un referendum de demitere intr-o maniera cel putin contestabila din punct de vedere tehnic”.

„Atat pentru PNL cat si PSD urmeaza o perioada foarte dificila atat din punct de vedere psihologic, cat si din punct de vedere politic. Printre actiunile care le-ar putea imbunatati pozitia s-ar numara schimbarea rapida a Laurei Kovesi de la Parchet si a lui Daniel Morar de la DNA, dar asemenea actiuni par a fi dificile in conditiile in care CSM tergiverseaza procesul numirii noului ministru al justitiei”, arata Vocea Rusiei.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Redacţia

Redacţia

Conservatori români

3 comentarii

 1. Mih.
  21 august 2012

  Remarc (nu fara ironie, desigur) un dram de…retinere (sau cum sa o numesc?) cand se vorbeste despre o suspendare executata impecabil din punct de vedere TEHNIC.
  Apreciez (tot cu stropul de ironie necesar) ca pana si VR se fereste sa foloseasca termenul de „LEGAL”/”LEGITIM”/”CONSTITUTIONAL” alaturi de cuvantul „suspendare”,cel putin in acest caz. ????

 2. Leon
  21 august 2012

  Gresiti. Nu se feresc deloc. Pur si simplu nu au termenii acestia in vocabular.

 3. Mih.
  21 august 2012

  @ 2
  Nu, nu gresesc! Ati scapat din vedere „nu fara ironie, desigur” si „tot cu stropul de ironie necesar”. Adica, in fond, gandim la fel in aceasta privinta ????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian