FUNDATIA IOAN BARBUS

Crizel, trezește-te și du-te! Sau invers

Cifrele seci spun următoare: 46.23% prezența la vot, 87.52% vot DA și 11% vot NU (oh, sancta simplicitas!), 1.5% au greșit locul ștampilării. Ce înseamnă asta? E clar, Traian Băsescu se va reîntoarce la Cotroceni când cineva va reuși să-l trezească pe Crizel Antonescu și să-l dea afară.

Ce spun Antenele și Televiziunea lui Elvis nu ne interesează deoarece nu prizăm delirul unor indivizi aflați în stabilimente pentru apucați sau baloanele de săpun care ies din bârlogul căpușelor abonamentului obligatoriu. Ce spune CT Popescu iar nu este interesant deoarece a votat alături de senatorul Cătălin Voicu și de alți puscariabili. Sunt destui ziariști și bloggeri ale căror păreri sunt de o mie de ori mai valoroase decât loviturile de măciucă mineresti ale celui care scria în ’90 că ne aflăm pe o spirală a violenței generate de cei care încercau să pună mâna pe putere. Același CTP adăuga atunci că persoanele care nu credeau în lovitura de stat pornită din Piața Universității ori sunt cretini, ori sunt candizi. În 2012 CTP-ul s-a străduit – candid si cretin – să ne demonstreze că în luna iulie n-a fost lovitură de stat și că bunii cetățeni trebuie să se prezinte la vot la referendum, ceea ce s-a și făcut. Dar la fel de buni cetățeni au fost și cei care au stat acasă, boicotând și salvând bruma de democrație care ne mai menține pe linia de plutire.

Între procentul de 26% de la ora 17:00 și cel de 46.23% de la ora 23:00 se află cheia furtului USL-aș, un furt pe față, încurajat de Parlament și de guvern, un furt susținut în special de structuri ale administrației locale. Câteva milioane de voturi au fost fabricate în 6 ore, multe din ele introduse fraudulos în urne chiar și după încheierea oficială a votării, la ceas de noapte.

Au votat morții și coșciugele morților, s-a votat în serie cu ștampile scoase din sediile de votare și folosite până la tocire. Au votat sănătos spitalele în proporție de 150% raportat la numărul de paturi, s-a votat în stațiuni mai ceva că în orașe în Duminecă Orbului, s-a votat în baruri, carciumi, taverne, hoteluri, unii venind și cu trupele de animatoare din alte centre de divertisment (vezi cazul Mazăre), s-a votat de la nunți cu nuntași care plusau, s-a votat în draci pe întuneric, s-a votat degeaba sau pentru gratuități la ștranduri și pentru păstrarea locului de muncă, pentru lemne și pentru asfaltări (vezi cazul USL-asului liberal din Ineu), pentru tinerețea pierdută și pentru frustrări.

În unele zone au fost zeci și zeci de mii de cereri de urne mobile. În altele câteva sute, sau o mie. Nimeni nu poate să demonstreze minunea care a făcut că județe întregi să iasă la vot în proporție de 75% în timp ce județele vecine lor votau în proporție de 50%. Aici este furt, pentru că nu comparăm Teleormanul cu Harghita, ci comparăm Teleormanul (70%) cu Dâmbovița (52%), sau Oltul (75%) cu Doljul (54%). Zeci de procente furnizate de aparatul USL din teritoriu, apărat de partid și de stat, leal liderilor Ponta, Antonescu, Voiculescu și cu voia dumneavoastră, lui Ion Ilici Iliescu.

Acesta nu a fost un referendum normal, a fost o mare întrecere socialistă la furt, la introdus frudulos în urnă de buletine de vot deja ștampilate. Un referendum pornit pentru o minciună, pus în mișcare de un parlament dubios, plin de indivizi fără respect față de popor și față de lege, cu o mulțime de inși aflați sub anchetă sau deja condamnați, cu suportul dar fără aportul fizic al celui deja transferat la Rahova cu numărul matricol N0049/2012. Pe USL-ași nu i-a interesat decât numărul și au adunat 7400000 de DA-uri, dar acum nu numărul contează, ci procentul de participare.

Ce a fost cu adevărat pe 29 iulie vom mai discuta, încet-încet se vor adăuga și alte fapte care ne vor dovedi proporția furtului de la urne care voia să legitimeze un regim mafiot și extrem de nociv. Concluzia este că nu trebuie să mai facem greșeala din 2004 sau din 2009 de a ne retrage nevigilenți la treburile obișnuite, mulțumiți de un rezultat, acum știm că Ilici și Felix lucrează neostoit, la greu și în forță pentru a ne îmbarca pe Struma zilelor noastre. Vom ataca minciuna guvernamentală și vom dovedi înșelătoriile regimului USL-aș, după puterile și dăruirea fiecăruia dintre noi. Știm că nu suntem singuri, există Madame Blogary, Vladimir Tismăneanu, Copaculdinpadure, Politeia, Grădina de Hârtie, Delaepicentru, alți bloggeri pe care-i apreciem ,dar pe care îi rog să mă scuze că nu îi menționez, așa cum acum nu menționez publicațiile, ziariștii și personalitățile politice și culturale pe care îi cităm frecvent.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Daniel Francesco

Daniel Francesco

6 comentarii

 1. doina daschievici
  30 iulie 2012

  La iesirea din Tulcea spre Galati un echipaj al politiei rutiere opreste un autocar cu turisti care se intorceau din Delta si cere fiecarui ocupant actul de identitate Trec numele fiecaruia si codul numeric personal pe un formular ..Atunci cand unul dintre participanti cere o explicatie i se raspunde ca se intampla acest lucru ca urmare a unui ordin primit…pe tara…ca e localitate de granita…Din autocarul respectiv votasera doar cateva persoane la o sectie de vot din Tulcea,restul nu au dorit sa o faca. Cate buletine de vot au fost introduse in urne in numele tuturor turistilor din autocar si de cate ori a fost folosita identitatea lor in acest scop? In urma unui asemenea procedeu avem dreptul sa ne intrebam asta !.( Eveniment intamplat Duminica in jurul orei pranzului in ziua Referendumului)

 2. Nea
  30 iulie 2012

  Crin, ia-ţi patul şi umblă!

 3. Nea
  30 iulie 2012

  Nu uitaţi revista Kamikaze. Dacă vrem să mai avem o presă independentă după 2012, e datoria noastră morală să ne facem abonamente la ei (ridicol de ieftine). Şi să dăruim prietenilor, în loc de o sticlă de băutură, un abonament online sau print la Kamikaze.
  Nu ne permitem să nu ne permitem un abonament la ei.

 4. Stelian D.
  30 iulie 2012

  Ha-ha, trist-comic, asa este, insa as vrea sa indrept ceva din text, fara suparare : nu „cu voia dumneavoastra, ion ilici iliescu” , daca se refera la cei ca mine, ci fara voia nimanui in folosul lui, trasnil-ar sa-l trasneasca de bolsevic!
  Ce au facut observatorii din afara, din opozitia usl, asta e intrebarea ! Cred ca numai independentii despre care am citit au facut ceva, dar au fost 18000 de sectii si o infinitate de urne mobile de votare !Cite dovezi concrete de frauda exista? De ce magarii de la pdl, in loc sa tipe ca din gura de sarpe ca a fost frauda evidenta, tac si se spala pe miini de tot si de toate, nici usturoi n-au mincat cu boicotul ?

 5. Daniel Francesco
  30 iulie 2012

  Evenimentul zilei scrie despre cei 70000 de „turisti electorali” care s-au inghesuit sa voteze in satele judetului Olt, iar articolul poarta titlul Excursiile electorale din satul lui Bulă Jr.

  „Comune fără nicio atracţie turistică au fost asaltate de turişti electorali în ziua referendumului.

  Cel mai elocvent caz este al comunei Coloneşti (Olt), condusă de primarul PSD Valerică Mircea Stan. Edilul este fiul deputatului PSD Nicolae Stan, poreclit de săteni Bulă. Localitatea nu are nicio atracţie turistică, mănăstire sau sit istoric.

  În comuna Coloneşti, numărul total al sătenilor cu drept de vot este de 1.508. La referendumul de duminică, în cele patru secţii au votat 2.779 de cetăţeni. Secţia principală din comună avea pe listă 678 de înscrişi, dar aici au votat 1.140 de oameni.”

  http://www.evz.ro/detalii/stir…..94697.html

 6. Vlad M.
  30 iulie 2012

  De tampiti ce sunt, Stelian? ????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian