FUNDATIA IOAN BARBUS

Cu expertiză cubaneză, Chavez arestează un oponent al comunismului latino-american

Venezueleanul Alejandro Peña Esclusa, presedintele organizatiilor Fuerza Solidaria si UnoAmérica, a fost arestat astazi de fortele de securitate ale lui Chavez. Casa i-a fost perchizitionata, biblioteca ravasita si intoarsa pe dos, in cautare de arme! Cele trei fetite au fost incuiate intr-o camera, timp de mai multe ore, iar sotia a cerut in zadar sa se respecte legea si sa fie chemati martori si avocati. 25 politisti de la SEBIN (Servicio Bolivariano de Inteligencia Nacional) i-au invadat locuinta impreuna cu un grup de la Divizia de Explozive, pentru a-i planta probe care sa-l incrimineze.

De ceva timp, autoritatile venezolane, sfatuite de experti cubanezi invechiti in practici kaghebiste, inscenari si fabricari de probe pentru procese politice, dadeau semne ca il au in vizor pe cunoscutul lider venezolan, in incercarea de a-i pune in scena acuzatii de terorism. De altfel, dupa ce a fost scos în catuse din locuinta, SEBIN – securitatea lui Chavez, a declarat ca ar fi gasit exploziobili ascunsi in camera uneia dintre fetite.

Alejandro Peña Esclusa este un lucid si curajos critic al regimului dictatorial de inspiratie marxista a lui Hugo Chávez, si initiatorul aliantei continentale a fortelor democratice latino-americane, in cadrul organizatiei UnoAmérica, al carei presedinte este. Organizatia are ca scop apararea institutiilor democratice, libertatii si pluralismului in fata fortelor marxiste din cadrul Forului de la Sao Paolo (FSP). FSP a fost initiat de Fidel Castro si Lula da Silva in 1990, cu scopul de a recupera in America Latina ceea ce s-a pierdut in Europa de Est, reuneste partide politice se stanga, aliate cu narcotraficul si gherile teroriste comuniste, si au luat, practic in stapanire, intregul continent.

Anca Cernea

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Anca Cernea

Anca Cernea

De profesie medic, Anca Cernea este preşedintele Fundaţiei Ioan Bărbuş, fiica fostului lider si senator naţional-ţărănist. Anca Cernea a fost vicepreşedinte al Tineretului Universitar Naţional Ţărănesc şi al Organizaţiei de Tineret a PNŢCD la începutul anilor '90. În timpul guvernării CDR, Anca Cernea a fost director al Direcţiei Relaţii Internationale în cadrul Departamentului pentru Administraţie Publică Locală al Guvernului României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian