FUNDATIA IOAN BARBUS

De la domnul Caliopi

Am primit acest mesaj pe adresa de email a blogului. Răspund cu întîrziere, involuntar. Cred că nu m-am mai uitat prin mesaje de o săptămînă.

Acum cateva minute, am postat site-ul din al carui ECHIPA faceti parte mesajul de mai jos. Fiindca ,desi am acum cont la d-voastra ,e posibil sa nu treaca ,vi-l aduc la cunostinta ,pe aceasta cale ,in baza privilegiului ultimei tigari.. Il voi trimite ,de asemenea ,tuturor
membrilor ECHIPEI.. O zi buna va doresc

Buna ziua domnilor si doamnelor , bine v-am regasit

Incepand de astazi ,in urma procedurii de inregistrare ma numar printre membrii acestui forum ,cu drepturile si indatoririle de rigoare,pe acestea din urma alegand sa le respect,conform regulilor. In blogosfera,postez sub doua nick-uri „Freddye”[pentru W.P.]si Caliopi pentru restul]. Ieri am fost surprins ca platforma W.P. mi-a permis sa postez
fara sa fiu inregistrat, sub nick-ul Caliopi..

@ domnul EMIL ” Ca un titirez… invirtindu-se ???? ii trebuia doar putina incurajare.” – Un ofiter superior al Armatei Romane ,fie si rezervist nu da bir niciodata cu fugitii ,eu asa am fost invatat. Regret ca prezenta mea, acum si aici, va poate un anume prejudiciu de imagine ,in urma afirmatiei facute mai sus.. Sper ca veti accepta situatia cu barbatie, ca un adevarat fost miner.

In final, doresc membrilor ECHIPEI un PASTE FERICIT alaturi de cei pe care ii meritati .Cu voia d-voastra , poate ne vom mai scrie, auzi sau vedea, ..cine stie.. SUMA RESPECTELOR.

Domnule Caliopi, îmi pare rău că nu am putut să răspund la timp la urarea dumneavoastră de Paşte. Acest Paşte a trecut, dar sper că aţi avut parte de ceea ce ne-aţi dorit nouă. Vă mulţumim şi poate prindem Paştele viitor împreună, pe acest blog.

V-am reinstaurat în drepturi, cum s-ar zice. Sînteţi binevenit. Desigur, puteţi oricînd să fiţi în dezacord cu oricine. Puteţi să folosiţi ironia, sarcasmul, invectiva (preferabil fără vulgarităţi) şi în general orice procedee retorice care consideraţi că vă reprezintă şi sînt utile argumentelor dumneavoastră.

Nu tolerăm (1) ameninţările, mai ales cele cu trimitere explicită la violenţă (2) vulgaritatea de şanţ (3) comportamentul de troll.

Altfel, e loc pentru toată lumea.

Emil Borcean

Emil Borcean

2 comentarii

 1. emil
  8 aprilie 2010

  Despina, nu stiu daca domnul Caliopi mai da pe aici… nu m-ar mira, am intirziat din pacate cu un raspuns la mesajul dinsului. Daca ai ocazia, adu-i te rog la cunostinta cel putin faptul ca mesajul initial nu a fost ignorat.

 2. Despina
  8 aprilie 2010

  Salut Emil,

  Ok, vad ca mai apare din cand in cand cu comentarii de unde mai umblu si eu asa ca ii voi comunica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian