FUNDATIA IOAN BARBUS LOGO SM

Dialog antologic Fota-CTP

Etichete:

[custom_field limit=”1″ between=”, ” /] CTP: Ce vârsta aveti? Fota: 45 de ani CTP: Deci ati fi putut colabora cu Securitatea. Fota: Si dumneavoastra. CTP: Da. Si eu. Dar dumneavoastra va comportati ca o persoana antrenata de Securitate. Fota: Iar dumneavoastra va comportati ca o persoana care se poate sa fi avut legaturi si dincolo …

[custom_field limit=”1″ between=”, ” /]

CTP: Ce vârsta aveti?

Fota: 45 de ani

CTP: Deci ati fi putut colabora cu Securitatea.

Fota: Si dumneavoastra.

CTP: Da. Si eu. Dar dumneavoastra va comportati ca o persoana antrenata de Securitate.

Fota: Iar dumneavoastra va comportati ca o persoana care se poate sa fi avut legaturi si dincolo de securitate. Ce valoare au afirmatiile astea?

CTP: Stiti care e valoarea? Se uita lumea la noi si lumea apreciaza. Oamenii apreciaza acum care dintre noi se comporta ca un securist si care nu.

Fota: Dar ca un KGB-ist care dintre noi se comporta? De ce va uitati in jos?

Si o constatare a lui George Damian in ziuaveche.ro:

„Daca am fi avut prin ziare si televiziuni reclame la CET Govora si CFR nu ar fi zbierat nimeni ca se incalca libertatea de exprimare. Daca banii de publicitate guvernamentala ar fi fost gospodariti ca pe vremea guvernarii Adrian Nastase nu s-ar fi ingrijorat nimeni de Strategia de Aparare. Daca Posta si minele de sare ar fi fost concesionate sau privatizate la timp am fi avut discutii televizate lipste de isterie. Asa, cu intarzierea inacceptabila a unor privatizari fructoase nu putem face altceva decat sa ne plangem ca dispare libertatea de exprimare.

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *