FUNDATIA IOAN BARBUS

Din trecutul blogului

Am inaugurat o nouă rubrică. Sub Însemnări apare acum şi Din Trecut. În acel spaţiu (re)apar articole mai vechi, peste care s-a cam aşternut praful, dar care, sperăm noi, nu şi-au pierdut actualitatea. Poate uneori mai obosim sau pur şi simplu nu găsim timp pentru a scrie zilnic ceva nou. Alteori poate găsim ceva … …

Am inaugurat o nouă rubrică. Sub Însemnări apare acum şi Din Trecut. În acel spaţiu (re)apar articole mai vechi, peste care s-a cam aşternut praful, dar care, sperăm noi, nu şi-au pierdut actualitatea. Poate uneori mai obosim sau pur şi simplu nu găsim timp pentru a scrie zilnic ceva nou. Alteori poate găsim ceva care se potriveşte bine cu un eveniment la zi. În orice caz, e un test de validare al articolelor mai vechi şi o invitaţie de a scormoni în trecutul nostru. Sîntem aici într-o cursă lungă şi a sosit timpul să privim şi spre ce lăsăm în urmă. Cred că se leagă bine de prezent şi de ce ne aşteaptă în viitor.

Emil Borcean

Emil Borcean

Ce ai mai putea citi

Comentarii

 1. chriscrossSpune:

  Răspunde
  februarie 5, 2009

  pe cand rezultatele acelui sondaj? ????

 2. emilSpune:

  Răspunde
  februarie 5, 2009

  Am intirziat cam mult, asa e. Incerc sa rezolv asta la weekend. Trebuie sa gasesc o modalitate de a pune toate raspunsurile intr-un pdf sau un fisier descarcabil…. sint vreo 30 de raspunsuri si e prea mult pentru a le introduce intr-o postare.

 3. emilSpune:

  Răspunde
  februarie 5, 2009

  Inca o adaugare. Deasupra rubricii „Din Trecut” exista de acum inainte si un fel de „imaginea zilei”. Nu va fi schimbata chiar zilnic… click peste pentru o afisare marita. Aveti sugestii de imagini pentru aceasta caseta? Primim si afisam.

 4. Schwarzmann SkinskiSpune:

  Răspunde
  februarie 5, 2009

  Emil, extraordinar de amuzantă poza afişată astăzi!

  Aş vrea să o aud pe domnişoară cântând cu acelaşi ton afectat cu care cânta Marilyn Monroe „happy birthday mister ayatollah, ha-ppy birth-day tooo y-o-u!”

 5. HoustonSpune:

  Răspunde
  februarie 5, 2009

  Cred că poza se poate înscrie la fel de bine în colecţia reclamelor Drei Wetter Taft.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian