FUNDATIA IOAN BARBUS

Din trecutul blogului

Am inaugurat o nouă rubrică. Sub Însemnări apare acum şi Din Trecut. În acel spaţiu (re)apar articole mai vechi, peste care s-a cam aşternut praful, dar care, sperăm noi, nu şi-au pierdut actualitatea. Poate uneori mai obosim sau pur şi simplu nu găsim timp pentru a scrie zilnic ceva nou. Alteori poate găsim ceva care se potriveşte bine cu un eveniment la zi. În orice caz, e un test de validare al articolelor mai vechi şi o invitaţie de a scormoni în trecutul nostru. Sîntem aici într-o cursă lungă şi a sosit timpul să privim şi spre ce lăsăm în urmă. Cred că se leagă bine de prezent şi de ce ne aşteaptă în viitor.

Emil Borcean

Emil Borcean

5 comentarii

 1. chriscross
  5 februarie 2009

  pe cand rezultatele acelui sondaj? ????

 2. emil
  5 februarie 2009

  Am intirziat cam mult, asa e. Incerc sa rezolv asta la weekend. Trebuie sa gasesc o modalitate de a pune toate raspunsurile intr-un pdf sau un fisier descarcabil…. sint vreo 30 de raspunsuri si e prea mult pentru a le introduce intr-o postare.

 3. emil
  5 februarie 2009

  Inca o adaugare. Deasupra rubricii „Din Trecut” exista de acum inainte si un fel de „imaginea zilei”. Nu va fi schimbata chiar zilnic… click peste pentru o afisare marita. Aveti sugestii de imagini pentru aceasta caseta? Primim si afisam.

 4. Schwarzmann Skinski
  5 februarie 2009

  Emil, extraordinar de amuzantă poza afişată astăzi!

  Aş vrea să o aud pe domnişoară cântând cu acelaşi ton afectat cu care cânta Marilyn Monroe „happy birthday mister ayatollah, ha-ppy birth-day tooo y-o-u!”

 5. Houston
  5 februarie 2009

  Cred că poza se poate înscrie la fel de bine în colecţia reclamelor Drei Wetter Taft.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian