FUNDATIA IOAN BARBUS

Dovada diktaturii: Rovana – cenzurată!

Avem dovada dictaturii în România! O declaraţie importantă a unui parlamentar al opoziţiei a fost cenzurată de mass-media românească şi de agenţii acoperiţi ai diktaturii băsiste la Bruxelles.

Declaraţia Rovanei Plumb despre intenţia PSD şi PNL de a susţine sancţionarea României, inclusiv cu blocarea fondurilor europene (dacă nu pleacă Traian Băsescu aşa cum pohtesc Che Ponta şi Herr Antonescu: „să plece”) a născut patimi politice în ţară. A fost invocată de Theodor Stolojan, apoi de Emil Boc (PDL cere PSD sa nu solicite blocarea fondurilor europene pentru Romania), inclusiv în cele două discursuri din Parlament, ceea ce l-a scos din minţi pe Victor Ponta. Ponta a negat că USL a vorbit despre blocarea fondurilor europene pentru România, acuzând PDL de diversiune: nimeni din USL si Parlamentul European nu a vorbit, nici o secunda, despre fonduri europene. Premierul minte cu nerusinare.”

Dacă tot a curs atâta sânge, te-ai fi aşteptat ca declaraţia Rovanei Plumb să fi fost analizată pe toate părţile, difuzată şi redifuzată, mai ceva ca pumnul lui Băsescu difuzat de 3.000 de ori pe zi de posturile Nuş şi Felix.

Dar nu, declaraţia… ia-o de unde nu-i. A fost cenzurată, desigur. Cum se putea altfel? Doar România e o dictatură atroce, în care media e sub cizma lui Băsescu. Ce să ne punem atâtea întrebări, că de ce nu a fost difuzată de zeci de ori, să mulţumim, mai bine, cerului că doamna Plumb nu a fost arestată ori răpită, că a reuşit să se refugieze la Bruxelles unde va solicita, fără doar şi poate, azil politic.

Înregistrarea a fost scoasă cumva din ţară, dusă la Bruxelles pentru a fi arătată lumii. Dar şi acolo agenţii dictatorului au zădărnicit temerara acţiune, şi, în ciuda eforturilor Post-Democraţiei lui Pârvulescu, declaraţia opoziţiei nu a ajuns în player.

Realitatea e că gafa Rovanei Plumb nu corespundea ficţiunii uslaşe, aşa că a fost dosită în zone greu accesibile. Sub Felix, Crin şi Ponta, publicul român trebuie hrănit cu ficţiune, nu cu realitate.

Nu ne rămâne decât să ne mai uităm o dată, măcar pe internet. A  fost sau n-a fost? Minte Boc când acuză PSD? Sau minte Ponta care spune că „nimeni din USL si Parlamentul European nu a vorbit, nici o secunda, despre fonduri europene”?

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

GMT

GMT

Un comentariu

 1. Mih
  1 februarie 2012

  Despre tovarasa Plumb Rovana, cunoscuta in unele cercuri rau-voitoare si sub numele de „d-na Gerovital” *
  putem afirma ca da dovada de conscventa, deci: RUSINE!

  * http://cucui.kamikazeonline.ro…..eilor-psd/

  PS
  Iata ce intreaba un comentator pe blogul Monicai Macovei:

  „as vrea sa aud parerea dsv ca si a celor care posteaza despre tanarul Claudiu Craciun.
  multumesc” (http://www.monica-macovei.ro/blog/?p=927)

  Ati putea sa-i dati o mana de ajutor Alinei?
  S-o sfatuiesc sa intrebe direct la critic-ataci, nu m-a lasat inima…
  (si in plus, am propriul interes: chiar asa, cine este acest CC?)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian