FUNDATIA IOAN BARBUS

Dumitru Cornel Vilcu, lector UBB Cluj: ILD ar trebui „interzis prin lege”

Dumitru Cornel Vilcu –lector la Universitatea Babes-Bolyai de la Cluj, care se recomanda drept „activist civic” si „aparator al drepturilor omului”, e mai degraba un intelectual al progresului inapoi in ceausism.

Acesta spunea in urma cu doi ani si jumatate pe Facebook ca ILD ar trebui sa fie „interzis prin lege”. Comentariul lui a redevenit actual, in contextul ultimelor evenimente, deci iata-l.

sursa: https://www.facebook.com/dumitrucornel.vilcu/posts/1083096048371526

Cum s-ar putea face scoaterea „inafara legii” a ILD fara, cel putin, arest la domiciliu, fara interzicerea accesului la internet si la orice fel de publicatie, fara sa vina politia sau mascatii ca sa confiste calculatoare, sa elimine ILD de pe internet, sa interzica accesul la televiziuni, la radio sau orice instrument media si sa se asigure ca autorii nu mai scot o vorbulita in public, nu vad.

Cum ar putea fi indeplinita dorinta d-lui lector Cornel fara sa ne intoarcem in ceausism… nici asta nu stiu.

Altfel, personaje ca el predau si formeaza tineri in universitatile din Romania.

Nu trebuie sa ne miram foarte tare. dl. lector e si un apropiat al dughinistilor de la criticatac, al radicalilor de stanga de la Active Watch si Mlitia Spirituala si al Alinei Mungiu Pippidi, crucisatoarea sotzietatzii tzivile din Romania si olimpica in Gazpromiada de la Pungesti, si de pe alte fronturi favorabile lui Putin.

Mai multe detalii despre Mitica:

context: https://www.facebook.com/pauldragos.aligica/posts/1521432397924498

P.S. Intelectualii progresului se bucura. Studiu de caz #2.
Adevarul e ca imi amintesc ca am facut cateva comentarii pe Fb despre Balogh in ultimii ani, dar nici unul nu a avut tonul incrancenat, fanatismul sau ura (pe care tocmai el mi-o atribuie; eu am fost ironic, cel mult nepoliticos) pe care le-a tot investit in zecile de postari despre ILD. Ca sa nu mai spun nimic de minciuni. De parca nu as avea lucruri mai bune de facut decat sa il urasc Balogh…

Balogh ca Balogh, dar Tilica ce-o avea?

Costin Andrieș

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian