FUNDATIA IOAN BARBUS

E timpul să facem puţină campanie

Try JibJab Sendables® eCards today! Sau investeşte în bursa evenimentelor. Crezi că Obama va deveni preşedinte? McCain? Cumpără acţiuni şi poate cîştigi sau poate pierzi. Nu e o casă de pariuri, este o bursă curat capitalistă. Valoarea acţiunilor fluctuează constant, aşa cum decide piaţa, adică toţi participanţii la bursă, că un eveniment este … Continuare

Try JibJab Sendables® eCards today!

Sau investeşte în bursa evenimentelor. Crezi că Obama va deveni preşedinte? McCain? Cumpără acţiuni şi poate cîştigi sau poate pierzi. Nu e o casă de pariuri, este o bursă curat capitalistă. Valoarea acţiunilor fluctuează constant, aşa cum decide piaţa, adică toţi participanţii la bursă, că un eveniment este mai probabil sau nu la un moment dat. Nu te interesează Obama şi McCain? Te îngrijorează starea planetei, Orientul Mijlociu, sau Hollywood? Bursa evenimentelor e variată. Legea cererii şi ofertei aplicată inteligenţei colective şi capacităţii de predicţie a mulţimilor.

Intrade Prediction Markets

Emil Borcean

Emil Borcean

Ce ai mai putea citi

Comentarii

 1. costinSpune:

  Răspunde
  august 11, 2008

  mortal clipul.. prinde fain toate cliseele si barfele despre cei doi (bine, unele mai adevarate decit altele).

  p.s. emil, ma gindeam ca la sf clipului e fata ta, dar m-am uitat putin si am vazut ca e cea din default ????

 2. EreteleSpune:

  Răspunde
  august 11, 2008

  M-am mai uitat pe situl JibJab şi au o adevărată colecţie de filmuleţe la fel de amuzante :))

 3. Imperialistu'Spune:

  Răspunde
  august 11, 2008

  M-a amuzat copios. Stateam cu fratele meu si ne uitam amandoi la clip, cu gura pana la urechi. Felicitari celor de la JibJab. De Intrade parca mi-a mai spus un prieten. O sa il intreb in seara asta ca sa vad daca memoria nu cumva imi joaca feste. Ideea mi se pare foarte interesanta si mai ca imi vine sa imi exersez „talentul”. ????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian