FUNDATIA IOAN BARBUS

Eco-socialistul Remus Cernea numit consilierul lui Ponta Guevara. Și-a primit recompensa pentru serviciile aduse

Remus Cernea, probabil singurul politician din istorie care la aproape 40 de ani nu a lucrat niciodată și încă locuiește cu parinții, face frumos în fața partidului păstorit de ion iliescu de cel puțin un an de zile.

După ce, în 2009, a sucit mințile multor habarniști pretinzînd că e politicianul de tip nou, ecologist, incoruptibil, inegalabil, a înțeles într-un final că hipsterii nu sînt de ajuns pentru a primi o foncție și că nu poți fi verde fără a fi roșu.

Pentru a convinge partidul lui ion iliescu că un roșu de succes trebuie mai noi să fie și verde, Remus Cernea a intins mîna lui iliescu https://inliniedreapta.net/verde-pe-dinafara-si-rosu-pe-dinauntru-remus-cernea-face-frumos-la-usl/ în mod repetat https://inliniedreapta.net/insemnare/verde-pe-dinafara-rosi-pe-dinauntru-remus-cernea-si-adevarul-care-doare/, iar eforturile sale nu au rămas nerăsplătite. Acum incoruptibilul Remus, o rază de lumină pentru mulți în 2009, își va oferi serviciile fostei nomenclaturi, celui mai corupt și mai toxic partid din România, condus de un om cu sîngele morților de la mineriade pe mîini, un criminal în libertate.

premierul a semnat numirea lui Remus Cernea în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al primului-ministru. evz

Nu a reușit să salveze planeta de la încălzirea globală, nici măcar veverițele sau viermii de mătase, dar a contribuit, de pe platforma lui Vântu, la salvarea României de „dictatura băsistă” și la reinstaurarea democrației originale iliesciste.

P.S. Din preocupările noului consilier al Primului Ministru: Remus Cernea. Asaltul minciunii asupra Catedralei Mântuirii Neamului

P.S.2

Vedeți și: Consilierul Primului Ministru, Remus Cernea: românii, un popor sexist, rasist, homofob și funadamentalist

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

10 Comments

 1. sanda sanda
  23 May 2012

  Care-i problema? Macar vagabondul asta nu va avea nici un fel de competente, functia e o sinecura.
  Intotdeauna poate fi mai rau. De exemplu in aceeasi zi a fost numita o proasta care are si atributii si buget, faimoasa Nutzi de la Externe. http://www.neacsu.org/2009/03/…..londa.html

 2. Paul
  23 May 2012

  Intrebarea e ce va face in functia in care a fost numit de Ponta, o va folosi in scopuri personale sau pentru binele cetatenilor.
  Personal ma astept la ce e mai rau din partea lui Cernea avand in vedere comportamentul lui cand a a fost seful ,,cultului ateist,,(asa numesc eu Societatea Umanista Romana) . Acum doi ani la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj a fost organizata o conferinta a lui Emil Silvestru , profesor de geologie in Canada creationist , crestin neoprotestant , s-a prezentat si un documentar facut de organizatia unde lucreaza domnul Silvestru. Acest eveniment a avut loc cu ocazia implinirii a 150 de ani de la nasterea lui Charles Darwin , conducerea UBB a organizat conferinte cu evolutionisti(din tara si strainatate) , Emil Silvestru a avut si el o conferinta ca reprezentant al taberei creationiste. Intr-o democratie trebuie sa asculti opiniile diferite , chiar contradictorii. Dar Cernea vrea democratie dar numai pentru el si ideile sale(ateiste si evolutioniste). In ziua conferintei i-a trimis mesaj lui Andrei Marga rectorul UBB sa nu lase pe Silvestru sa vorbeasca , pentru ca , creationismul nu e stiintific . De parca disparea stiinta daca vorbea si Emil Silvestru (singurul creationist care a avut o conferinta in acel an la UBB) . Din fericire Andrei Marga nu l-a bagat in seama pe Cernea si evenimentul a continuat , participarea a fost foarte numeroasa(studenti, profesori, oameni din afara UBB) .
  Sper ca daca vor mai avea loc astfel de evenimente noul ,,consilier,, sa nu se apuce sa dea telefoane. Acum ca functionar al Guvernului are o anumita putere , sper sa inteleaga ca aceasta putere nu trebuie folosita abuziv nici macar contra celor care cred lucruri ,,nestintifice,,.

 3. Anca Cernea
  23 May 2012

  Numirile astea au semnificația lor. E o asumare oficială de către Ponta a tuturor tâmpeniilor lui RC.
  Eu nu mă mir. Sper să ia aminte electoratul care se declară creștin și e în stare să voteze USL.
  Și, într-adevăr, RC poate să facă multe rele acolo, în sinecura aia.
  De distrus poți oricând să distrugi, nu trebuie să te pricepi la ceva anume.

 4. Vlad M.
  23 May 2012

  Anca, nu uita ca nea Ponta este Premierul Hybrid care spumega impotriva exploatarii gazelor de sist. Numirea lui Cernea trebuie vazuta in acest context. Omul rusilor se inconjoara de aliati tactici care sa ii poata oferi munitie in razboaiele viitoare. Si ce poate fi mai folositor decat un ecologist care sta cu parintii si are priza la hipsteri?

 5. Vlad M.
  23 May 2012

  Poate doar un ecologist care sta cu parintii si are priza la hipsteri SI femei. ????

 6. Liv St Omer
  23 May 2012

  Apropo de femei…..nea Nimeni asta a trecut deja de 40 de ani??? Dupa mutra, eu mai mult de 25 nu i-as fi dat, dar deh, asta inseamna sa locuiesti cu parintii o viata si sa te menajezi…….munca uzeaza, si dauneaza la ten, probabil d-aia o arata el asa de june…..el zi cu Oana Zavoranu.

 7. George Daniel
  23 May 2012

  Remus are 38 de ani si este probabil primul consilier al unui prim-ministru roman care nu a terminat o facultate!

  Relatia lui cu Ion Iliescu nu e noua, a fost adoptat de sistem inca din frageda pruncie.

  Wikipedia: Remus Cernea obține, cu Societatea Culturală Noesis, cea mai înaltă distincție a Industriei Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, decernată la Palatul Cotroceni de Președintele României, Ion Iliescu, pentru cele mai bune produse culturale multimedia din România pe anul 2002

 8. sanda sanda
  23 May 2012

  Mai proasta decat R Cernea e Intotero Natalia, numita secretar de stat la Dep ptr Romanii de Pretutindeni. Era profesoara in orasul Brad. PSD a pus-o directoare. N-a apucat sa ramana mult timp directoarea scolii ptr ca a fost numita secretar de stat la MAE in guvernul Boc /PDL-PSD. Ziarul Gardianul a ridiculizat-o ca urmare a discutiei despre „presedintele Suediei”. Acum este iar secretar de stat. Crede ca se pricepe pentru ca s-ar fi ocupat de relatiile internationale ale OT-PSD.

 9. Vlad M.
  23 May 2012

  Ce realizare!

 10. cocosila
  23 May 2012

  Sub influenta vechilor politruci comunisti, Ponta desfiinteaza Secretariatul de Stat pentru Culte . Care o fi si contributia lui Remus Cernea?
  http://conco.ro/sub-influenta-…..tru-culte/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi