FUNDATIA IOAN BARBUS

Eu sînt Dale Peterson şi nu fac compromisuri

Cel mai bun spot publicitar politic de muuult timp. Cowboy politics desprins direct din marea experienţă care a format America: frontiera Vestului. Frontiera a devenit mit şi s-a deplasat din spaţiul geografic în cel ideologic, însă efectul ei formativ lucrează în continuare. Continuă să producă redneckşi şi patrioţi alerţi la pericole, neinfectaţi de isme … …

Cel mai bun spot publicitar politic de muuult timp. Cowboy politics desprins direct din marea experienţă care a format America: frontiera Vestului. Frontiera a devenit mit şi s-a deplasat din spaţiul geografic în cel ideologic, însă efectul ei formativ lucrează în continuare. Continuă să producă redneckşi şi patrioţi alerţi la pericole, neinfectaţi de isme şi a căror avere este murdăria de sub unghii: viaţa în urma căreia au învăţat în practică ce crează şi ce distruge.

Dale Peterson are 64 de ani, iar pînă acum nu a candidat pentru, sau deţinut vreo funcţie publică. Cu o lungă experienţă de fermier şi de om de afaceri din Alabama, Dale Peterson candidează acum pentru a obţine nominalizarea partidului Republican la funcţia de împuternicit al guvernului local pentru agricultură şi industrie. Alabama se îndreaptă spre cimitirul de elefanţi… sau, pentru a fi exact, de vaci. Un stat sudist tradiţional agricol care în urmă cu 40 de ani număra peste un sfert de milion de ferme cerealiere şi crescătorii de vaci, în prezent pierde peste o mie de ferme şi crescătorii anual. În 2004, numărul lor scăzuse la 48 de mii. Toate acestea pe fondul unei lipse de dezvoltări industriale sau high-tech care să compenseze hemoragia din agricultură, al scăderii populaţiei autohtone şi al creşterii imigraţiei ilegale din Mexic.

Clipul trebuie urmărit de cîteva ori pentru formarea unei aprecieri complete. Puşca adusă lejer în prim-plan este cea mai expresivă declaraţie de independenţă faţă de sensibilităţile de eunuc moral ale progresistului urban, eventual educat la Harvard, hei-rupist comunitar şi, după un deceniu de perfecţionare în arta aparenţelor, devenit Caligula la Casa Albă.Emil Borcean

Emil Borcean

Ultimele sondaje de opinie sunt îngrijorătoare, mai ales că toate, indiferent de comanditar, dau rezultate oarecum asemănătoare. Le analizează Dan Tăpălagă într-un articol bine documentat : ”Din eurobarometru, rezultă că doar 46% dintre români cred azi că apartenența României la Uniunea Europeană este un lucru bun, față de 62% media europeană... Un al doilea sondaj …

Ce ai mai putea citi

Comentarii

 1. Transsylvania PhoenixSpune:

  Răspunde
  mai 16, 2010

  O pusca intr-un clip publicitar politic? Oh nuuuuu….(milioane de liberali lesinind in fata televizoarelor)

 2. DespinaSpune:

  Răspunde
  mai 16, 2010

  Excelent !

  „este cea mai expresivă declaraţie de independenţă faţă de sensibilităţile de eunuc moral ale progresistului urban, eventual educat la Harvard, hei-rupist comunitar şi, după un deceniu de perfecţionare în arta aparenţelor, devenit Caligula la Casa Albă”

  Povestea cu pusca probabil ca va duce la interzicerea clipului..
  ????

 3. bugsySpune:

  Răspunde
  mai 16, 2010

  Cititi aici:

  http://www.hotnews.ro/stiri-in…..orkezi.htm

  E pe bune sau e gluma?

 4. costinSpune:

  Răspunde
  mai 16, 2010

  nu e o gluma bugsy. pamela geller de la atlas shrugs si cu robert spencer de la jihad watch de mult vorbesc despre asta. dar bugsy, pe asta o stiai?
  Dearbornistan Shi’ite Muslim Supporter of Hezbollah Crowned Miss USA…

 5. bugsySpune:

  Răspunde
  mai 16, 2010

  costin, e incredibil! am citit articolul la care mi/ai trimis link si comentariile postate la articol.

  iata un comentariu ce mi se pare ca sintetizeaza tot ce trebuie spus despre aceste situatii:
  „WHY NOT GO AHEAD AND CHANGE OUR NAME TO THE UNITED STATES OF ISLAM?

  People are not going to wake up until they have foul-breathed jihadist taking a sword to their childrens necks as they put them to death”.

 6. vladSpune:

  Răspunde
  mai 16, 2010

  http://www.therightscoop.com/v…..t-address/

 7. vladSpune:

  Răspunde
  mai 16, 2010

  http://www.therightscoop.com/w…..ra-speech/

 8. vladSpune:

  Răspunde
  mai 16, 2010

  Glenn Beck interviews Dale Peterson running for Alabama Agriculture Commissioner

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian