FUNDATIA IOAN BARBUS

Europa, dulcea Franţă şi calul troian

Mohamed Sabaoui, algerian naturalizat în Franţa, sociolog (blogurile franţuzeşti susţin că ar fi chiar profesor) la Universitatea Catolica Lille, a declarat de curînd într-un interviu:

„Invazia noastră paşnică a scenei europene nu şi-a atins încă obiectivul. Intenţia noastră este să acţionăm concomitent în toate ţările. Ar fi o prostie din partea noastră să nu profităm de faptul că voi ne acordaţi din ce în ce mai mult spaţiu. Noi vom deveni calul vostru troian. Voi aţi devenit ostatecii drepturilor umane pe care le susţineţi. Dacă, de exemplu, dacă mi-aţi spune mie în Algeria sau Arabia Saudită ceea ce vă spun eu acum, aţi fi în cel mai bun caz arestat pe loc.
Voi, francezii, sînteţi incapabili să impuneţi respect tinerilor noştri. De ce ar respecta tinerii noştri o ţară care capitulează în faţa lor? Numai frica impune respect. Cînd vom pune mîna pe putere, nu veţi mai vedea un singur străin arzînd o maşină sau devastînd un magazin. Arabii ştiu că pedeapsa inveitabilă pentru hoţie, conform legilor noastre, este amputarea mîinii.”

Acelaşi stimabil profesor, Mohamad Sabaoui, este citat de Philippe Azziz în cartea sa „Paradoxul Roubaix” publicată în 1995, (pp. 89-90):

„Legile republicii voastre nu corespund legilor Coranului şi nu pot fi impuse musulmanilor care pot fi guvernaţi doar de şaria. De aceea noi intenţionăm să acţionăm pentru a obţine puterea care ni se cuvine. Vom începe la Roubaix [oraş francez], unde prezenţa musulmană depăşeşte în prezent 60% din populaţie. Ne vom mobiliza la alegerile municipale pentru ca viitorul primar să fie musulman. După ce vom negocia cu statul şi regiunea, vom declara în Roubaix o enclavă musulmană independentă şi vom impune legile şaria (legile lui Allah) întregii populaţii. Minoritatea creştină va căpăta statut de dhimmi şi va constitui o clasă separată cu dreptul de a-şi renegocia drepturile şi libertăţile contra unei taxe speciale. În plus, vom face ceea ce este necesar pentru a-i convinge să se alăture rîndurilor noastre. Zeci de mii de femei şi bărbaţi francezi au îmbrăţişat deja islamul de bună voie; de ce n-ar face-o şi creştinii din Roubaix? În prezent organizăm la Lille Brigăzile Credinţei a căror misiune este să „convertească” creştinii si evreii recalcitranţi din Roubaix şi să-i aducă la religia noastră, pentru că aceasta este voinţa lui Allah! Dacă noi sîntem cei mai tari, asta este voia lui Allah. Noi nu sîntem incapacitaţi de obligaţia creştinească de a ajuta orfanul, sau pe cel slab sau infirm. Dimpotrivă, noi putem şi trebuie să-i strivim dacă devin un obstacol, mai ales dacă sînt infideli.”

În cartea sa „Societatea deschisă şi duşmanii săi” K.R. Popper explorează paradoxul toleranţei: ‘Toleranţa nelimitată va conduce la dispariţia toleranţei. Dacă acordăm toleranţă nelimitată chiar şi celor care nu sînt toleranţi, dacă nu sîntem dispuşi să apărăm o societate tolerantă de atacul intoleranţilor, atunci desigur că toleranţii vor fi distruşi, şi toleranţa odată cu ei.”

Sursa
prin Israel Truth Times (am primit prin mail traducerea în ebraică)
Sublinierile în text îmi aparţin.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Israelianca

Israelianca

5 comentarii

 1. emil
  21 februarie 2009

  Ce misto! „sociolog la Universitatea Catolica din Lille…”
  Acum citiva ani o cucoana de la primaria Parisului s-a deplasat sa discute cu un imam al unei suburbii pariziene majoritar musulmana. Imamu i-a zis ca nu ii da voie sa intre in suburbie pentru ca e teritoriu care apartine lui Dar-Al Islam. Proasta a inghitit galusca si a acceptat toate conditiile impuse de imam pentru a se intilni cu el. O merita francezii cu virf si indesat.

 2. Dan Selaru
  21 februarie 2009

  Am folosit citatul lui Popper despre toleranţă luat de pe site-ul ăsta.

 3. israelianca
  21 februarie 2009

  Dan Selaru, multumesc. Vezi ca lipseste o mica diacritica. Eu o corectez imediat, corecteaz-o si tu.

 4. dr jones
  21 februarie 2009

  The Latest On The Al-Dura Frame-Up

  sincer, nu stiu despre ce e vorba si nici nu am vazut documentarul cu pricina de pe france 2. ( cine se uita la ei?) – insa mi s-a parut interesant.

 5. Francesco
  21 februarie 2009

  Aşa este dr. Jones, nu ne uităm la France 2, dar documentarul respectiv a fost o armă în mâna acuzatorilor statului evreu şi a fost difuzat şi reluat de nenumărate ori în ţările musulmane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian