FUNDATIA IOAN BARBUS

Felix i-a tras pe sfoară pe conservatorii europeni

De fapt nu stim in ce masura s-au lasat conservatorii europeni trasi pe sfoara, în cautarea, altfel legitima si necesara, de europarlamentari din cât mai multe state membre pe care sa-i puna pe harta grupului. Totusi, faptele de arme ale partidului lui Voiculescu sunt notorii: castrarea CNSAS, blocarea restituirii în natura a proprietatilor nationalizate de comunisti, eforturi majore de blocare a luptei anti-coruptie în mandatul Monicai Macovei… lista e lunga si plina de astfel de realizari „conservatoare”, pe care le poate gasi oricine, în engleza, cu un simplu „search” pe „google.com”.

Europarlamentarul polonez Michael Kaminski, sef al grupului conservatorilor europeni (un grup onorabil, format în principal din partidul conservator britanic, partidul presedintelui Kacinski si cel al presedintelui Vaclav Klaus), a salutat congresul-mascarada al umanistilor lui Voiculescu, declarându-se „foarte fericit” ca poate participa la „Congresul Conservatorilor din România”:

„Este o legatura puternica intre Polonia si Romania, sunt foarte fericit ca azi pot participa la Congresul Conservatorilor din Romania. Stiu ca astazi se deschide un nou capitol si sper ca acest Congres va fi unul care va deschide si un nou capitol in istoria Romaniei. Este important ca noi conservatorii europeni putem colabora”, a declarat Michael Kaminski. (GMT)

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

GMT

GMT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian