FUNDATIA IOAN BARBUS

”First Comes Saturday, Then Comes Sunday”

Un alt documentar marca Pierre Rehov (semnalizat de KitmanTv), în mare parte despre islamizarea Egiptului și a Libanului. Printre alții apar în film Briggite Gabriel și Bat Yeor.

Întâi vine sâmbăta, apoi duminica” este o expresie bine-cunoscută în Orientul Mijlociu, care înseamnă: „Mai întâi ne ocupăm de evrei (a căror zi de rugăciune este sâmbăta – Sabbat), apoi ne vom ocupa de creștini (credincioșii de duminică)”.

Postez și stupefacția de pe Kitman, este și a noastră:

Îmi propusesem să scriu un articol mai cuprinzător asupra motivelor pentru care mass-media tace cu privire la persecutarea creştinilor de către musulmani, dar am decis să mă abţin, pentru că pur și simplu nu pot găsi o explicație.
Mare parte din această stare de fapt are de-a face cu persecuţia socialistă a creştinilor, propagată în media din Occident prin infiltrarea sovietică şi dominaţia din timpul războiului rece; apoi au contribuit și scindările din cadrul creştinismului şi poate chiar creştinismul ca atare. Dar dincolo de toate acestea, este pur şi simplu halucinant cum masacrarea şi umilirea a milioane de creştini rămân ascunse publicului larg în țările creștine din Occident.
Ceva cât se poate de sinistru se află în joc, atunci când se ajunge să se tragă în Biserica din Betleem şi să fie profanată cu urină și excremente de către terorişti, iar presa occidentală să nu acorde atenție!

Link: first comes saturday then comes sunday

Fragmentul din Coran (9:29) care pune bazele conceptului de dhimmi (dhimma) în Sharia:

“Luptaţi-va împotriva celor care nu cred în Allah, nici în Ziua de Apoi şi nu opresc ceea ce Allah şi Mesagerul lui au oprit; luptaţi-vă împotriva oamenilor Scripturii (adică evreii şi creştinii), care nu recunosc Islamul ca religie a adevărului, până când vor plăti Jizyah (taxa de protecţie, în clasicul stil mafiot) pentru confirmarea superiorității [voastre] şi se vor supune de bună-voie.”

Îi auzim azi pe ignari, mirându-se ce bine le-a mers creștinilor din Țările Române (sau de aiurea) sub musulmanii otomani. Cine a plătit birul a putut trăi. Fragmentul de mai sus sper că lămurește suficient.

Vedeți și:

Egipt: comunitate creștină coptă atacată de 3000 de musulmani

Creștinii din Egipt: ”Vor să ne omoare!”

Musulmanii nigerieni au măcelărit 500 de creştini

Persecuţiile creştinilor despre care nu am aflat din presă

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Vlad P.

Vlad P.

3 comentarii

 1. Dan Selaru
  3 iunie 2010

  Parca suntem orbi.

 2. sintetic
  3 iunie 2010

  Eu insa va spun voua: Nu va impotriviti celui rau; iar cui te loveste peste obrazul drept, intoarce-i si pe celalalt. (Mat.5:39)

  Celui ce te loveste peste obraz, intoarce-i si pe celalalt; pe cel ce-ti ia haina, nu-l impiedica sa-ti ia si camasa; (Luc.6:29)

  Ferice de cei blanzi, caci ei vor mosteni pamantul! (Mat.5:5)

  Dar Eu va spun: iubiti pe vrajmasii vostri, binecuvantati pe cei ce va blestema, faceti bine celor ce va urasc si rugati-va pentru cei ce va asupresc si va prigonesc. (Mat.5:44)

 3. vlad
  3 iunie 2010

  apropo de mitul bunului-trai al creștinilor/evreilor sub Islam

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian