FUNDATIA IOAN BARBUS

Fitna – LiveLeak nu capitulează

Se pare că LiveLeak, site-ul britanic care a găzduit filmul lui Geert Wilders pentru o zi şi apoi l-a suspendat datorită ameninţărilor cu moartea primite la adresa angajaţilor, a reactivat filmul. Cu alte cuvinte, LiveLeak a decis să nu capituleze în faţa terorii jihadiste! Este un moment de referinţă. O organizaţie occidentală sfidează şantajul … …

Se pare că LiveLeak, site-ul britanic care a găzduit filmul lui Geert Wilders pentru o zi şi apoi l-a suspendat datorită ameninţărilor cu moartea primite la adresa angajaţilor, a reactivat filmul. Cu alte cuvinte, LiveLeak a decis să nu capituleze în faţa terorii jihadiste!

Este un moment de referinţă. O organizaţie occidentală sfidează şantajul şi intimidarea, chiar în condiţiile în care consecinţele pot fi mortale. Felicitări acestor oameni curajoşi si Dumnezeu să-i aibe în pază.

În articolul anterior despre Fitna spuneam că filmul este important deoarece reprezintă un punct de reper clar pentru situaţia în care Vestul a ajuns după momentul 9-11. Prin decizia fără precedent luată de LiveLeak, filmul a devenit şi un punct de cotitură al reacţiei cetăţeneşti la încercarea islamului de a pune botniţă dreptului nostru la liberă exprimare. De acum înainte, există un precedent de rezistenţă exemplară. Putem să ne apărăm civilizaţia şi mai ales merită să o apărăm. Este infinit mai bună decît ce a produs Islamul în mai mult de un mileniu.

Revedeţi Fitna pe LiveLeak. De data asta, în tandem cu această analiză a lui Robert Spencer.

The Fitna Firestorm

The Religion of Fear

update

On the 28th of March LiveLeak.com was left with no other choice but to remove the film „fitna” from our servers following serious threats to our staff and their families. Since that time we have worked constantly on upgrading all security measures thus offering better protection for our staff and families. With these measures in place we have decided to once more make this video live on our site. We will not be pressured into censoring material which is legal and within our rules. We apologise for the removal and the delay in getting it back, but when you run a website you don’t consider that some people would be insecure enough to threaten our lives simply because they do not like the content of a video we neither produced nor endorsed but merely hosted.

LiveLeak

Perfect.

Emil Borcean

Emil Borcean

Ce ai mai putea citi

Comentarii

 1. costinSpune:

  Răspunde
  martie 31, 2008

  respect LiveLeak!!

 2. Imperialistu'Spune:

  Răspunde
  martie 31, 2008

  Emil, am adaugat ultimul clip scos de Pat Condell: The Religion of Fear.

  Ma bucur ca Liveleak a revenit la sentimente mai bune. Avem in sfarsit un caz in care s-a rezistat.

 3. emilSpune:

  Răspunde
  martie 31, 2008

  Nici o problema. Si eu aveam de gind sa il adaug.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian