FUNDATIA IOAN BARBUS

Gaddafi, noul fost aliat al Europei şi al occidentului împotriva islamismului

Libia exclusă din ONU. SUA pregătită să intervină militar

Adunarea Generală a ONU a suspendat marţi Libia din Consiliul pentru Drepturile Omului, ca urmare a represiunii violente declanşate de regimul condus de colonelul Muammar Kadhafi. Statele Unite ale Americii au trimis, tot în aceeaşi zi, o navă militară de război spre Libia, pregătită să intervină în caz de violenţe majore. Mai multe ţări printre care Iranul şi Venezuela avertizează SUA să nu caute drept scuză violenţele din Libia, pentru a interveni cu armata.

Nici o problemă. Vin americanii, îl îndepărtează pe Gaddafi, apoi vin jihadiştii de la Frăţia Musulmană şi baga Libia înapoi în ONU, unde îi e locul.

Gaddafi: Va fi un jihad islamic în faţa voastră, în Mediterana, o catastrofă pentru întreaga lume

Liderul libian Muammar Gaddafi […] schiţează o perspectivă catastrofală pentru omenire, în care oamenii lui ben Laden vor impune teroarea în bazinul Mediteranei, iar valurile de imigranţi vor invada Europa, fără a mai putea fi stăvilite.

„Va fi un jihad islamic în faţa voastră, în Mediterana (…) Oamenii lui ben Laden vor impune răscumpărări pe pământ, dar şi pe apă. Vom reveni la timpurile lui Barbăroşie, ale piraţilor, ale otomanilor care impuneau răscumpărări pentru nave. Va fi cu adevărat o criză mondială şi o catastrofă pentru întreaga lume”, a avertizat liderul libian, vorbind, într-un interviu acordat publicaţiei franceze le Journal du Dimanche, despre perspectiva în care forţele rebele din Libia ar avea câştig de cauză.

„Sunt uluit că nu se înţelege că aici este vorba despre o luptă împotriva terorismului (…)”, a adăugat liderul libian. „Serviciile noastre de informaţii cooperează. V-am ajutat mult în ultimii ani! Şi atunci de ce, când noi suntem într-o luptă împotriva terorismului, aici, în Libia, nu ne veniţi în ajutor?!”, a ţinut să remarce Muammar Gaddafi.

Gaddafi, un mare luptător împotriva terorismului şi a islamizării Europei?

Muammar Gaddafi în 2006

Avem 50 de milioane de musulmani în Europa. Există semne că Allah va asigura victoria islmului în Europa, fără spade, fără arme, fără consecinţe militare. Cei 50 de milioane de musulmani din Europa o vor transforma într-un continent islamic în cîteva decenii. Allah mobilizează naţiunea islamică turcă şi o adaugă Uniunii Europene.

 • MUAMMAR GADDAFI: EUROPA AR TREBUI SA SE CONVERTEASCA LA ISLAM 30 AUGUST 2010
 • GADDAFI: “TURCIA, UN CAL TROIAN ISLAMIST ÎN UNIUNEA EUROPEANĂ” 8 IUNIE 2010
 • COLONELUL MOUAMMAR GADDAFI CERE UE CINCI MILIARDE DE EURO PENTRU A STOPA IMIGRATIA ILEGALA DIN AFRICA “NEAGRA” 31 AUGUST 2010
 • Gaddafi se pretinde acum un mare luptător împotriva terorismului islamic şi al islamizarii Europei, si avertizează occidentul că prăpădul va veni după el. Cu alte cuvinte, Gaddafi se plînge că prin detronarea lui, Al Qaida si Frăţia Musulmană vor duce la îndeplinire planurile jihadiste pe care le avea chiar el pentru Europa. Pare-se că peste noapte a devenit un nepreţuit aliat al occidentului.

  Cât despre violenţă, Gaddafi a negat categoric că ar fi tras asupra populaţiei…


  Un prost şi viitorul Europei

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

  Costin Andrieş

  Costin Andrieş

  Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

  6 Comments

  1. Costin A.
   6 March 2011

   si pentru ca tot veni vorba de oameni prosti: http://www.antena3.ro/life-sho…..19877.html

  2. dr pepper
   6 March 2011

   cre’ ca se duce sa faca reclama la chevy volt.

  3. Costin A.
   6 March 2011

   ???? pai da. Progresistii sint pretinosi cu fratia musulmana, si stim cu totii ca fratii sint si ei verzi.

  4. calehari
   6 March 2011

   Excelent materialul prezentat de Costin . Nu poti sa nu te gandesti parcurgandu-l , cat de aproape sunt varfurile cele mai inalte de prapastiile cele mai adanci . Cu putin timp in urma Berlusconi ii saruta mana marelui profet Gaddafi . Postam atunci urmatorul comentariu :

   De la Mucius Scaevola la Berlusconi ; unul si-a ars mana dreapta , celalalt pupa mana dreapta . Totul pentru Roma . Am citit comentariile si am retinut o explicatie , Italia are mari interese economice vis a vis de Libia . Pai atunci se explica , omul pupa maini din patriotism , se taraie pentru binele tarii lui , se slugareste pentru PROFITUL poporului italian , se gudura gandindu-se la viitorul urmasilor . Emotionant si maret gest . Fara indoiala , peste ani , in centrul Romei va fi ridicat un monument , ce va nemuri in marmura gestul eroic ; Berlusconi aplecandu-se mandru pentru a saruta o MANA . In jurul statuii , sute de cetateni ai Romei , prosternati pe covorase cu fata le Mecca , isi vor face rugaciunea.

   Astazi , din cel caruia Berlusconi ii pupa mana , n-a mai ramas mare lucru . Sa tragem concluzia ca , cine pupa maini supravietuieste politic ?

  5. calehari
   6 March 2011

   Pana de curand , isi punea sfidator cortul langa palatul ONU , astazi aceeasi organizatie il suspenda , pana de curand era primit cu plecaciuni de ” mari ” conducatori ai lumii occidentale , astazi aceeasi ipocriti il infiereaza revoltati , pana de curand era considerat un mascarici ridicol , astazi este un dictator sangeros . Spuneam despre el anul trecut :

   Un criminal nu e niciodata ridicol,este periculos si ” mascariciul ” Gaddafi,este mai periculos decat vestitul lui coleg John Wayne Gacy,poreclit de catre copiii din localitatea natala ,POGO CLOVNUL,pentru ca-i distra la serbari.A omorat ,intre serbari,37 de oameni.
   Moammar al Gaddafi a urmat Academia Militara in Anglia,timp in care ,a acumulat nenumarate frustrari contra “colonialistilor englezi “.Intors in tara, a dat o lovitura militara,la detronat pe regele Idris si conduce tara cu o mana de fier de 40 de ani.Un criminal de TIP ORGANIZAT cum este Gaddafi,are IQ peste media normala , capacitati de adaptare si improvizatie excelente,poseda joc actoricesc,cauta compania altora,manifesta atitudini provocatoare si sfidatoare,nu interiorizeaza complexe de inferioritate etc.A se vedea spectacolul pe care l-a dat in Italia.I-a provocat pe molesitii romani si le-a transmis un mesaj de sfidare,punandu-si beduinii sa sarjeze in galop salbatic ,tribunele incarcate de apludaci.Nu mi s-a parut deloc ridicol .De la Ronald Regan care-l numea CAINELE TURBAT AL ORIENTULUI si care i-a tras-o peste bot de cateva ori,la Berlusconi care-l scutura de praf,ii zambeste servil, si ii construieste autostrada si cale ferata de 3,5 miliarde,unii ar spune ca nu-i decat un pas facut pe drumul normalizarii relatiilor…….In realitate suntem martorii unui spectacol sinistru ,in care un criminal in masa,isi plimba cortul prin capitalele unei Europe,condusa de niste indivizi care din lacomie ,slugarnicie si frica isi ascund umbra sub pres la venirea lui.

   Ronald Reagan a fost singurul care l-a ” tratat ” cum merita , restul , au pupat cainele sub coada ! Am mai mult respect pentru caine !

  6. Costin A.
   6 March 2011

   vede ca vestul nu-l vrea ca pretin, simtind ca islamistii hardcore, ca el de altfel, preiau controlul, gaddafi sare in barba lor.
   Gaddafi Says He Will Join al-Qaeda and “Declare Holy War” if West Invades…

   Colonel Qaddafi is switching scare tactics.

   For weeks he warned that any ouster of himself would let Al Qaeda take control of Libya.

   Now he warns that in an invasion he would join forces with Al Qaeda. Qaddafi told Il Giornale: “We will ally ourselves with al-Qaida and declare holy war.”

   That indeed is a scary idea, which will give America another reason not to commit to a no-fly zone.

   Qaddafi also expressed his discontent with European leaders : “I was really shocked by the attitude of my European friends. They have damaged and endangered a series of major accords on security that were in their interests and the economic cooperation that we had… I am so shocked, I feel betrayed, I don’t even know what to say to Berlusconi.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Ce ai mai putea citi