FUNDATIA IOAN BARBUS

Generația Identitate

Un grup de tineri francezi a protestat pe acoperișul unei moschei din Poitiers și a cerut un referendum național asupra imigrării musulmanilor. Numărul 732 este o referire la anul în care printr-o victorie militară Carol Martell a oprit invazia islamică care cuprinsese sudul Franței.

Își zic Generația Identitate și susțin că nu sunt rasiști, ci pur și simplu s-au săturat de politicile „generatiei ‘68” care permit ocuparea Franței de către imigranți care nu au nimic de-a face cu cultura Hexagonului transformând țara într-o țară islamică. Ei spun că mesajul lor nu este un simplu manifest, ci o declarație de război.

Noi suntem Generația Identitate.

Noi suntem generația care este ucisă pentru că am privit la o persoană la care nu aveam voie, pentru că am refuzat să dăm o țigară cuiva, sau pentru că avem o „atitudine” care supără pe cineva.

Suntem generația fracturii entice, a eșecului total al coexistentei și al amestecării forțate a raselor.

Suntem generația care este pedepsită de două ori: condamnați să plătim într-un sistem social atât de generos cu străinii, încât devine nesustenabil pentru poporul nostru.

Suntem generația victimă a militanților din Mai ‘68 care au vrut să se elibereze pe ei înșiși de tradiție, de cunoaștere și de autoritate în educație. Dar au reușit doar eliberarea de responsabilități.

Pentru a ne recupera memoria, respingem cărțile voastre de istorie.

Am încetat să credem că numitul Khader ar putea vreodată să fie fratele nostru, nu credem în „Satul Global” și în „Familia Omului”. Am descoperit că avem rădăcini, strămoși și de aceea avem și un viitor.

Moștenirea este țara noastră, sângele nostru, identitatea noastră. Noi suntem moștenitorii destinului nostru.

Ne-am oprit televizoarele ca să mărșăluim pe străzi. Ne-am scris sloganurile pe pereți. Am plâns la portavoci pentru „puterea tinerilor” și ne-am desfășurat spre cer steagurile Lambda. Lambda, simbolul pictat cu mândrie pe scuturile spartanilor, este simbolul nostru.

Nu înțelegeți ce înseamnă? Nu vom da înapoi și nu ne vom preda.

Ne este silă și ne obosește lașitatea voastră. Voi veniți din anii de prosperitate de după război, ani ai beneficiilor pentru pensionari, ai S.O.S. Rasism și ai „diversității”, ai eliberării sexuale și ai sacului de orez al lui Bernard Kouchner.

Noi suntem din anii cu 25% șomaj, datorii sociale, explozia societății multiculturale și a rasismului anti-alb. Avem familii dezbinate, iar tinerii soldați francezi mor în Afghanistan.

Nu ne cumpărați cu o privire înțelegătoare, o slujbă la stat cu un salariu de mizerie și o bătaie prietenească pe umăr că să ne împiedicați lupta. Nu avem nevoie de politicile voastre pentru tineri. Tinerețea este politica noastră.

Să nu va gândiți că acesta este doar un simplu manifest. Aceasta este o declarație de război.

Voi sunteți ziua de ieri, noi suntem viitorul.

Noi suntem Generația Identitate.

Marea Înlocuire
Scriitorul francez Renaud Camus este de părere că în țara sa are loc Marea Înlocuire pe care o definește astfel:

„Există un popor și pe parcursul unei generații vei avea un popor diferit.”

Iată ce a declarat Renaud Camus televiziunii CBN News:

„Televiziunea spune în fiecare zi și școala spune în fiecare zi că tot ce se întâmplă nu se întâmplă, că este o iluzie optică.”

Practic în fiecare zi bisericile catolice sunt atacate, dar și oamenii (loviți cu pietre) într-o foarte veche tradiție musulmană. Neputând să nege că se întâmplă acest lucru, ei spun că aceasta este un rezultat al rasismului.”

Reportajul CBN

COMENTARIU

E clar că Franța a suferit o transformare etnică majoră după ’68 și este la fel de evident că întreaga clasă politică a contribuit la aceasta. Dar o politică pro-imigraționistă susținută timp de aproape 50 de ani nu poate fi contrabalansată de o politică dură anti-imigranți, rădăcina stângistă comună se vede de la o poștă. Generația Identitate reprezintă tineretul partidului Blocul Identitate, înființat cu zece ani în urmă de Fabrice Robert, politician care are afinități cu Clubul Orologiului, o mișcare cultural-politică conservatoare care există din 1974 când s-a format ca o formulă distinctă de grupul GRECE din jurul lui Alain de Benoist.

Fabrice Robert denunță termenul de naționalism francez în favoarea termenului de naționalism european și are o oarecare popularitate în anumite medii similare din Portugalia, Polonia, Germania, Catalonia, Olanda și Italia (Lega Nord). Deși se declară ca o mișcare politică republicană, seculara dar și anti-iacobină, tocmai asemănarea cu modul de acțiune revoluționar-iacobin pare a fi trăsătura distinctivă a Blocului Identitate și iată ce declară șeful său Fabrice Robert:

“Poziția noastră este clară: identitară, prin urmare anti-iacobină; ecologistă, prin urmare anti-creștere; europeană, prin urmare favorabilă unui bloc european.”

Militantismul stradal violent exprimat prin ocuparea unei moschei de către tineretul Generația Identitate reprezintă o formă revoluționară, stângistă de activism care nu ține cont de legi și de cutume ci își impune voința într-o formă insurecțională.

În plus, numai dacă privești pagina internet a Blocului Identitate și vezi că acesta luptă împotriva Starbucks doar pentru că nu este o entitate economică franceză sau europeană ci este una americană demonstrează trăsătura anti-capitalistă, stângistă a organizației. Trăsătura ecologistă și anti-creștere economică a Blocului Identitate este tot o formă de marxism numit eco-socialism iar organizația este la fel de activă stradal ca și orice altă organizație a verzilor.

Chiar dacă reprezintă formule relativ noi ca discurs și mod de prezentare, Blocul Identitate și Generația Identitate par o reeditare a lui Mai ‘68 în care protagoniștii au înlocuit numele idolului Mao cu Blocul European iar dușmanul comun este generația mai vârstnică de revoluționari internaționaliști stângiști. De accord cu lupta contra rasismului de orice fel, deci și a celui anti-alb, dar vorbele mari despre tradiție și cultură sunt renegate de apelul la cuvântul sânge, deci puritate în cea mai bună tradiție nazistă, readucând în minte acele lucruri care nu se pot ierta și nici uita.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Daniel Francesco

Daniel Francesco

21 de comentarii

 1. Anca Cernea
  14 decembrie 2012

  Poate ziceți că am eu ceva cu ei, dar când văd chestii d-astea, primul meu gând e să nu-și fi băgat rușii coada. În scenariul scris de Dughin, are și „extrema dreaptă” (de fapt, o formă de mentalitate revoluționară, adică de stânga) un rol de jucat în lupta contra SUA, Israelului, Occidentului.

  De exemplu, Jobbick din Ungaria sunt aliați ai eurasianismului lui Dughin.
  http://www.eurasia-rivista.org…..ensi/4065/

  La fel și diferiți indivizi ce activează în limba română.
  (re)vedeți aici un dosar ILD despre aceștia:
  http://inliniedreapta.net/the-…..deologice/

  La fel și Marine Le Pen, catindată în recenta campanie prezidențială din Fr, promitea că se va alia cu Rusia și o va rupe definitiv cu SUA.
  http://www.financiarul.ro/2011…..ne-le-pen/

  http://www.mediafax.ro/externe…..i-8863945/

  http://fr.rian.ru/russia/20110413/189155817.html

 2. Costin Andrieş
  14 decembrie 2012

  anca, eu i-am luat la puricat acum vreo 2 luni si nu am gasit nici o legatura cu dughin sau vreo idee dughinista. Sint promovati pe situri dughiniste, dar pe situri care
  nu au nici o leg cu ei, din ce am putut sa vad. Dar foarte interesant ce a gasit Francesco, si mie mi se pareau dubiosi, de aia nici nu am vrut sa scriu despre ei pina nu ma lamuresc. Francesco, m-ai cam lamurit ????

 3. Anca Cernea
  14 decembrie 2012

  Ce e cu lambda aia?

 4. Daniel Francesco
  14 decembrie 2012

  Litera greceasca lambda are f. multe semnificatii dar pentru Generation Identitaire simbolul este preluat de la spartani, pentru care era echivalent cu unitatea, ei simteau ca „societatea nu trebuie sa incalce individualitatea si liberatatea nimanui”.
  http://www.cs.cmu.edu/afs/cs/u…..ambda.html

 5. Dorin
  14 decembrie 2012

  Eu cred că în fiecare generație tînără apar indivizi serioși, cu mintea destul de limpede. Problema este că probabil stîngiștii, rușii, sau cine ați mai observat, sunt mai rapizi în a confisca mișcările de tineret !! Este chiar revoltător că partidele, organizațiile de dreapta, etc. nu pregătesc aceste generații pentru asumarea necesară a destinului comunitar european… Cred că e mult mai important să se aibă în vedere –identitatea europeană, credința creștină, politica anti-imigraționistă (inclusiv libera circulație) și anti-vînzarea de terenuri, resurse naturale, pînă la a condamna falsa libertate-globalizare a pieței, care a adus numai criză economică și morală (de unde mișcarea ptr. etica corporatistă…) — decît grija pentru entități naționale dinafara Europei, libertatea manifestării religioase într-o devălmășie suspectă, etc.etc.

 6. Silvapro
  14 decembrie 2012

  Nu stiu daca brinza putea fi buna sau nu daca nu era in burduf de ciine…

  Este nevoie de miscari, proteste, partide, voci care sa se faca auzite si sa exprime cit mai clar punctul acesta de vedere cu Islamismul. Enough is enough!

  Este absolut aberant si in conditiile ce s-au format sa mai fie vorba de continuarea imigratiei. Zero, nada. Vor intregire de familie, f. bine, in directia opusa.
  Si nu mi-ar fi absolut rusine ca politician sa promovez impachetarea celor neloiali si trimiterea lor de unde au venit. Stiu ca e problema cu politically correct i hate speech, dar dreapta trebuie sa fie cit mai unita si coerenta, sa treaca cu vederea fel de fel de deosebiri care palesc in comparatie cu pericolul islamist. Asta este ce trebuie sa fie pe primul plan.

  Inconstienta aceasta dureaza de prea mult timp, iar gluma s-a ingrosat peste orice limita.

 7. Liviu Crăciun
  14 decembrie 2012

  – nu sint dughinisti (sau s-ar putea spune ca fac parte din aripa mai rurala, manelistica a dughinismului)
  – in rusia, si dughinistii (pro-islamisti) si anti-dughinistii (anti-islamisti) sint tot sub oblabuirea marelui lider; tentativele lor de colaborare in rusia au fost rumol (una dintre organizatiile de tineret ale lui putin; care, printre altele, se ocupa de antrenat ultrasi) si russkii obraz (http://rus-obraz.net/en/areas)
  – fondatorii sint fosti antisemiti, revizionisti, pro-terorism palestinian, fosti comunisti, fosti noua dreapta, skinheads, toti cu acte si pedigree in regula; in aceasta noua prezentare sint anti-islamism (pentru ca, probabil, functioneaza mai bine ca hirtie de muste pentru idioti utili si apoi, ca si in rusia lui putin, trebuie acoperite toate fronturile, nu?)
  – dusmanii lor sint islamizarea si americanizarea, capitalismul si nato, bancile lacome si rachetele nucleare, corporatiile, organismele modificate genetic, statele nationale si incalzirea globala; marele preten, aliat si sursa de inspiratie in aceasta intreprindere e, desigur, rusia, iar scopul e eurosiberia rurala (scadem din eurasia lui dughin zonele musulmane si avem eurosiberia; scadem si finanta mondialaamericana si avem eurosiberia rurala); pretenii mai mici, reteaua de separatisti europeni, suprematistii moderati (ca suprematistii seriosi ii considera prea flower-power) si, din ceva motiv, bielorusia
  – ei sint anti-iacobini in sensul ca sint regionalisti, localisti; altfel, ca orice „extremist de dreapta” care se respecta, se revendica tot de la stinga radicala, in cazul lor, de la proudhon si sorel; de unde poate si preferinta lor pt actiuni anarhiste, ultrasi, etc
  – is un grupuscul de sariti in haine de populisti localisti si anti-islamisti, care tintesc tineretul confuz din franta, europa si lumea intreaga cu mesajul simplu si clar ca nu se mai poate asa, ca trebuie sa ne unim (cu rusia) si sa facem ceva, sa cerem respect, sa nu raminem cu onoarea franceza, europeana, eurosiberiana nereperata (de numita finanta americana si de barbarii islamisti); nu prea trebuie popularizati
  http://www.bloc-identitaire.co…..itaire/faq
  http://www.bloc-identitaire.co…..dentitaire
  http://www.right-world.net/en/news/1908
  http://right-world.net/en/news/2011
  http://rus-obraz.net/en/conception

 8. John Galt
  14 decembrie 2012

  Bakunin would be proud..

 9. Silvapro
  14 decembrie 2012

  Asa un amalgam, o salata, ca nu mai sti ce e una, ce e alta.

  Sint de acord ca o tara trebuie sa-si pastreze identitatea, limba, atmosfera, obiceiurile si folclorul, dar nicio exagerare nu e buna, nu trebuie sa sara limita, nu are voie sa degenereze in ura fata de strain. (de ex. cum devenisera legionarii in Romania). Este loc de diversitate, de respect pentru minoritati, atita timp cit aceste minoritati respecta locul in care traiesc si nu vor sa-l „inghita”, sa se impuna. E o chestie de pastrarea unui balant echilibrat intre cele doua percepte. In loc de ura fata de strain poate exista curiozitatea pozitiva fata de exotic, dorinta de a-l cunoaste, dar nu pina la dorinta de identificare cu ei. Pina la o anumita limita, un sane multiculturalism este O.K.. Nu sint impotriva nici de politacally correctness, insa adevarate si nu in sensul degenerat folosit de stingisti, in care sint aparati rasisti de origine islamica only.

  Demascarea Islamismului, extremismului islamic si apararea in fata lor, nu contravine ideii de politically correct in adevaratul lui sens. „Correct” trebuie chiar sa insemne correct, adica real. Intr-adevar sa zici „musulman scirbos” sau „evreu imputit” nu este politically correct si nici just, dar nu mai putin decit atit, sa denumesti evreii si crestinii porci, maimute, ba chiar sa indemni la omorirea lor este un hate speech de prima clasa, si adoptarea unei atitudini ferme este o necesitate si raspundere de prima prioritate. Este politically correct sa nu detii standarde duble si este o cretineala crasa sa pleci capul, sa inchizi ochii, sa te lasi scuipat de o minoritate realmente periculoasa.

 10. dorin valeriu
  14 decembrie 2012

  Silvapro !, care e limita ?Ce-o fi ala „balant echilibrat”? Le cam incurci, esti confuz, te-ai grabit.

 11. Silvapro
  14 decembrie 2012

  „balantz echilibrat” – ma refer la o „balanced attitude” intre un nationalism feroce, care produce ura nejustificata fata de alte etnii si pe cealalta parte, un multiculturalism idiot, fara discernamint, in care te identifici cu agresorul strain, cind o minoritate este potrivnica si se comporta ca un dusman periculos.

 12. Silvapro
  14 decembrie 2012

  „Care e limita?”
  Limita e f. clara: politically correct nu trebuie dus pina in pinzele albe, e bun atita timp cit este obiectiv, „obiectiv” insemnind cind minoritatea nu iti pericliteaza propria identitate, cultura, religie majoritara a tarii si nu pune in pericol chiar viata cetateanului originar al tarii sau a altor minoritati din acea tara.

  Nu e vorba de filozifie, ci tine de realiatate solida si bun-simt.

 13. vlad
  14 decembrie 2012

  Un punct de vedere de la fata locului. Acesti Génération Identitaire sunt niste indivizi extrem de dubiosi, iar mesajul lor „identitar” complet in raspar cu marea majoritate a opiniei publice franceze. Nici macar partidul de extrema dreapta Frontul National nu discuta cu ei; FN, mai nou, accepta ideea larg impartasita in toata societatea, dupa care este francez cine se naste astfel sau cine vrea (si merita) sa devina, oricare i-ar fi originea si culoarea. Nu impartasesc ideile FN (in materie de politica externa este anti-american si pana mai ieri, anti-israelian, doar recent am auzit in gura sefei lor ca Israelul are dreptul sa se apere..) dar ca partid sunt la limita acceptabili si respecta regulile jocului democratic. Cunosc cativa francezi, unii chiar de origine straina, care sunt sustinatori FN, si care nu sunt, sa zicem asa, „the sharpest tools in the shed”, dar nu sunt nici descreierati nici violenti. Asta, spre deosebire de membrii Génération Identaire si Bloc identitaire si altii asemenea, ultra-minoritari si ultra-zgomotosi, care recent au hotarat ca nu vor sa participe la „mascarada elecorala democratica”, preferand actiunea „directa in strada”. Pe scurt, niste zevzeci; nu meritau un articol pe un blog serios. Lasati-l pe alde Razvan Codrescu sa se extazieze in fata lor, ca sunt de-un neam (prost).

 14. Daniel Francesco
  14 decembrie 2012

  Salut Vlad si mutumim pentru cometariul (14). Aprob in general ideea ca temele mari merita atentie si ca ar fi mai bine sa neglijam marginalii, dar vezi ca media ii prezinta pe indivizii de la Generation Identitaire doar sub aspectul furorii actiunii lor, dar nu intra in „bucataria” intima a gandirii politice care ii anima.

  Sper ca astfel de avertismente – pe care l-am dat noi si la care ai contribuit cu marturia ta – vor ajuta si ne vor ajuta sa vedem clar intr-o lume dominata de superficialitate.

 15. uMnumzaneAngibonanga
  14 decembrie 2012

  Acum vreo doua luni citeam pe situl vostru (inca) un alt articol despre pericolul islamizarii europei. Era din media anglo-saxona, ca mai toate cele citate anterior. M-am intrebat atunci: oare francofonii nu au nici o reactie „la firul ierbii”? Ar fi fost uimitor sa nu existe. dat fiind ca s-au confruntat cu imigratia magrebiana si ideologia lor totalitarista mai inaintea izbucnirii marilor probleme in SUA si la alti anglofoni. Am dat o cautare pe Google si i-am gasit pe cei din „Generation Identitaire”, care m-au entuziasmat, pentru moment, prin clipul lor, acelasi cu cel pe care l-ati reluat mai sus. Ulterior, am citit ceva mai mult si mi s-a cam ofilit entuziasmul. Apar cam necopti si fac si caracteristica ratatouille frantuzeasca, amestecand islam cu resentimentele anti-americane, globalizare etc. Principiile lor, asa cum si le-au enuntat in „faq”-ul la care se face trimitere in mesajul nr. 8, sunt cel putin discutabile. cat despre afilierea dughinista, nu stiu, nu ma pricep.
  In clip, interesant este si baiatul care spune ca „nous avons cesse de croire que Khader pouvait etre notre frere”. Fara nici o nota de rasism, tipul arata ca un magrebian si are si accentul vorbitorilor lor (de altfel, in marea lor majoritate excelenti) de limba franceza. Tipa care urmeaza si declara ca „nous avons decouvert que nous avons des ancetres, des racines…” are un piercing in barbie. Probabil ca, prin „ancetres” se gandea la Henric al 4-lea, care purta si el un cercel in ureche, la moda pe vremea aceea. Scriu toate aceste doar ca sa arat cateva discrepante care m-au amuzat. Clipul ramane emotional si impresionant. Despre reactia lor: este bine ca exista.
  Ca sa fac o clarificare: ceea ce cred eu ca este incompatibil cu Europa actuala este Islamul, adica religia lor exprimata prin ideologia si teologia ei. Oamenii sunt diferiti si reformabili, chiar daca foarte, foarte greu.
  Inchei cu cateva link-uri catre situri de limba franceza care se ocupa de islam:

  http://www.contrelislam.eu/la_….._islam.php
  http://ripostelaique.com/
  http://francaisdefrance.wordpr…..ommunique/

  Nu stiu inca pozitia lor in alte chestiuni ardente, asa ca sa fiu scuzat daca se strecoara si cateva nedorite interferente. Ma voi documenta mai tarziu. Intentia mea este de a gasi si atitudinea francofonilor, si ei europeni si la fel de interesati de progresia totalitarismului islamic ca si germanicii si anglofonii.
  Trebuie, acum, sa plec la servici.

 16. Bogdan Calehari
  14 decembrie 2012

  @14 „iar mesajul lor “identitar” complet in raspar cu marea majoritate a opiniei publice franceze.” Opinia publica franceza ar fi trebuit sa ia pozitie, si asta de mult timp, nu contra unor minoritari, care au „obraznicia” sa strige in gura mare ca sunt francezi de bastina, ci contra acelora, multi, care voluntar sau printr-o atitudine pasiva, transforma, treptat-treptat, Franta intr-o tara musulmana. Faptul ca cei care au curajul sa-si afirme, cu mandrie, identitatea franceza sunt considerati dubiosi, iar cei care huiduie cand este intonat imnul Frantei sau flutura steagurile marocane, algeriene si tunisiene pe bulevardele si in pietele Parisului sunt priviti cu simpatie sau indiferenta, arata clar cat de mari sunt ravagiile provocate de multiculturalism.

 17. Bogdan Calehari
  14 decembrie 2012

  Anul trecut parca, un tanar francez a fost ucis in bataie de o gasca de tineri musulmani deorece nu a avut sa le dea tigari! Nu a fost primul caz de acest gen. Uluitoare, mai ales pentru cei care nu stiu cat de mult au putut sa decada francezii, a fost reactia tatalui sau, care le gasea scuze ucigasilor ( invocand tineretea lor) si care se temea ca asasinarea fiului sau va da apa la moara”rasistilor”, adica organizatiilor anti-musulmane!!
  Sa ne intrebam care ar fi fost reactia musulmanilor daca unul de-al lor ar fi fost ucis de un grup de francezi ? Nu cred ca mai este nevoie, deorece stim ca reactia musulmanilor ar fi fost una „fireasca”, acest tip de reactie caracterizandu-i pe cei care, in cateva generatii, vor fi stapanii Frantei.

 18. Vlad M.
  14 decembrie 2012

  Calehari, astia sunt, in cel mai bun caz, o forma dubioasa de socialism imbinat cu nationalism (?!) european. Antiamericani sunt, anticapitalisti sunt, revolutionari sunt („Să nu va gândiți că acesta este doar un simplu manifest. Aceasta este o declarație de război. Voi sunteți ziua de ieri, noi suntem viitorul.”), exotici pana la aberatie sunt. Legaturi cu Alain de Benoist, ala care zicea ca prefera sa fie ocupat de Armata Rosie decat sa manance un hamburger? Sa fim seriosi, astia-s parte a problemei, nu a solutiei.

 19. namelessone
  14 decembrie 2012

  Sincer, indiferent de ce fel de anti(ca or fi anti-americani, anti capitalism, etc) sunt acesti „generatie identitate”, ma bucura faptul ca apar din ce in ce mai multe miscari anti-imigratie in Europa. E absolut jenant sa mergi prin zone scandinave si sa vezi foarte multi colorati dubiosi. E aiurea sa mergi prin Italia si sa vezi cum africanii incearca sa prosteasca turisti. Eu am vazut batai intre portoricanii astia in metroul de la Roma. Dadea ca naiba contrastul asta intre arhitectura minunata pe care o vedeai si aia care incercau sa iti puna bratari pe mana odata ce ieseai din obiectivul turistic respectiv. Germania e plina de turcaleti, in Anglia nu poti sa mergi 10 pasi fara sa vezi vreun pakistanez sau negru. Iar Franta, pai Franta e aproape moarta din pc asta de vedere. Au importat negri cu duiumul din fostele colonii si au destui arabi iar populatiile astea se inmultesc mai ceva ca tiganii nostri in timp ce albii fac unu-doi copii, daca ii fac si pe aia.

  Aici nici macar nu e vorba de rasism ci de faptul ca oamenii normali la cap vor sa isi pastreze valorile culturale. Ce legatura au moscheile si rugaciunile la 5 dimineata catre Allah cu FRANTA?

  Pentru mine e simplu, daca arati cat de cat ca populatia din jur(culoarea pielii) si ai valori culturale apropiate cu cei ce te primesc(mai ales cand vorbim de religie), te vei integra. De asta un polonez se va integra mai usor in Anglia decat un somalez sau un roman in Italia decat un tunisian. Evident ca stangistii care traiesc intr-o lume a lor, idealizata, in care toti se tin de manuta, nu au cum sa vada asta. Invazia arabo-africana a adus multe orori in Europa si cel mai rau este faptul ca ne cuceresc pasnic prin schimbarea unei populatii cu alta. Iar daca spui asta, esti un rasist nenorocit.

  Vorbim noi de mamaliga care sta sa explodeze insa in Europa va fi jale cand se vor trezii albii.

 20. Costin Andrieş
  14 decembrie 2012

  generation identitaire made in romania

  Gândește și dă mai departe!http://gandeste.org/general/ga…..arte/59933

  Posted by Gandeste Romania on 20 Octombrie 2015

  observati partea cu ue si nato, pt care s-au vandut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian