FUNDATIA IOAN BARBUS

Gerhard Schröder radiază în îmbrăţişarea lui Putin

Gerhard Schröder radiază în îmbrăţişarea lui Putin, în plină invazie rusească în Ucraina.


sursa foto: spiegel.de

Poza a fost făcută la Sankt Petersburg, pe 7 aprilie, când fostul cancelar a împlinit 70 de ani. Schröder, preşedinte al acţionariatului într-o companie controlată de Gazprom, a fost însoţit de un alt important socialist german, şeful landului Mecklenburg-Vorpommern (în nord-estul ţării).

Schröder n-are nicio jenă în a ţine partea lui Putin. În 2004 îi revolta pe nemţi spunând că rusul este un democrat perfect, iar despre actuala criză din Ucraina a zis că Uniunea Europeană nu e capabilă să înţeleagă structura regiunii.

În general însă, socialiştii nemţi îl apreciază mai mult pe despotul de la Kremlin decât la valorile spaţiului occidental şi o arată cu mai mult sau mai puţin curaj. Martin Schulz, preşedintele Parlamentului European, susţinea că nu e de acord cu înăsprirea sancţiunilor împotriva Moscovei şi că anexarea Crimeei e un fapt împlinit, iar Sigmar Gabriel, actualul preşedinte al Partidului Socialist German, respingea luna trecută ideea căutării unei alternative la gazul rusesc.

în curând: mondorama.info

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Dorelian Bellu

Dorelian Bellu

2 comentarii

 1. Mihaela Bărbuş
  29 aprilie 2014

  si cu M Schultz, dar nu chiar asa radios

 2. Daniel Francesco
  29 aprilie 2014

  Lacheul in asteptare:

  Lacheul lui Putin

  Corriere della Sera titreaza: Schroder si Putin, o imbratisare care jeneaza Germania

  http://www.corriere.it/esteri/…..ac59.shtml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian