FUNDATIA IOAN BARBUS

Gerhard Schröder radiază în îmbrăţişarea lui Putin

Gerhard Schröder radiază în îmbrăţişarea lui Putin, în plină invazie rusească în Ucraina. sursa foto: spiegel.de Poza a fost făcută la Sankt Petersburg, pe 7 aprilie, când fostul cancelar a împlinit 70 de ani. Schröder, preşedinte al acţionariatului într-o companie controlată de Gazprom, a fost însoţit de un alt important socialist german, şeful landului … …

Gerhard Schröder radiază în îmbrăţişarea lui Putin, în plină invazie rusească în Ucraina.


sursa foto: spiegel.de

Poza a fost făcută la Sankt Petersburg, pe 7 aprilie, când fostul cancelar a împlinit 70 de ani. Schröder, preşedinte al acţionariatului într-o companie controlată de Gazprom, a fost însoţit de un alt important socialist german, şeful landului Mecklenburg-Vorpommern (în nord-estul ţării).

Schröder n-are nicio jenă în a ţine partea lui Putin. În 2004 îi revolta pe nemţi spunând că rusul este un democrat perfect, iar despre actuala criză din Ucraina a zis că Uniunea Europeană nu e capabilă să înţeleagă structura regiunii.

În general însă, socialiştii nemţi îl apreciază mai mult pe despotul de la Kremlin decât la valorile spaţiului occidental şi o arată cu mai mult sau mai puţin curaj. Martin Schulz, preşedintele Parlamentului European, susţinea că nu e de acord cu înăsprirea sancţiunilor împotriva Moscovei şi că anexarea Crimeei e un fapt împlinit, iar Sigmar Gabriel, actualul preşedinte al Partidului Socialist German, respingea luna trecută ideea căutării unei alternative la gazul rusesc.

în curând: mondorama.info

Dorelian Bellu

Dorelian Bellu

Ce ai mai putea citi

Comentarii

 1. Mihaela BărbuşSpune:

  Răspunde
  aprilie 29, 2014

  si cu M Schultz, dar nu chiar asa radios

 2. Daniel FrancescoSpune:

  Răspunde
  aprilie 29, 2014

  Lacheul in asteptare:

  Lacheul lui Putin

  Corriere della Sera titreaza: Schroder si Putin, o imbratisare care jeneaza Germania

  http://www.corriere.it/esteri/…..ac59.shtml

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian