FUNDATIA IOAN BARBUS

Gînd la gînd cu bucurie

aiatola-kazem-sedighiClericul iranian Hojatoleslam Kazem Sedighi despre cutremurul din acest an din Haiti:

„Numeroase femei care nu se îmbracă cu modestie… îi ispitesc pe tineri, le corup castitatea şi împrăştie adulter în societate, ceea ce, în consecinţă, duce la creşterea frecvenţei cutremurelor.”

ted_turner_color_2Mogulul mass-media Ted Turner, fondatorul CNN, despre accidentul recent în urma căruia o mare cantitate de petrol a poluat apele Golfului Mexic, datorită unei explozii la o platformă de foraj marin de mare adîncime:

„Mă întreb dacă nu cumva Dumnezeu ne spune că nu vrea ca noi să forăm după petrol în largul mării. Iar înainte am avut şi acel dezastru minier din Virginia de Vest, unde au murit 29 de mineri.”

Islamistul şi progresistul au în comun acelaşi Dumnezeu. Fără niciun efort şi tu poţi să te abonezi la divinitatea globală, iar răsplata va fi imediată, acum şi aici: lumea va deveni, garantat, mai bună şi mai paşnică. Dacă vrei să schimbi lumea, schimbă-te întîi pe tine.

Semnezi în căsuţa de jos şi cineva sus-pus va avea grijă de rest.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

5 comentarii

 1. Francesco
  18 mai 2010

  Chiar in ziua in care Hojatoleslam Kazem Sedighi isi expunea predica despre conexiunea dintre cutremure si modul cum se imbraca femeile in Haiti avea loc un cutremur in Iran! Binenteles ca solutia lui Sedighi este mai mult islam si, ca un sarlatan de balci se lauda cu primirea unui mesaj divin:

  „O autoritate divina mi-a comunicat sa spun poporului ca sa purceada la o pocainta generala. De ce? Pentru ca ne ameninta calamitatile…”

 2. Corneliu
  18 mai 2010

  Apropo de inaltele invataturi din Islam, de la Homeini citire, ca prostimea sa nu le uite:

  http://www.uncoverage.net/2010…..d-animals/

  Si un extras:

  A man can have sex with animals such as sheep, cows, camels and so on. However, he should kill the animal after he has his orgasm. He should not sell the meat to the people in his own village, but selling the meat to a neighbouring village is reasonable.

  If one commits the act of sodomy with a cow, a ewe, or a camel, their urine and their excrement become impure and even their milk may no longer be consumed. The animal must then be killed as quickly as possible and burned.

  Restul, cititi si singuri.
  Nimic nou. Ca nici noi sa nu le pierdem din vedere.

 3. Imperialistu'
  18 mai 2010

  Aveam ceva si aici, Corneliu: http://patrupedbun.net/din-int…..-khomeini/

  Multumesc pentru link, atunci cand voi avea timp voi pregati continuarea. E pacat sa lasam sa se piarda asemenea perle ale intelepciunii islamice. ????

 4. Liviu
  18 mai 2010

  Foarte bun articolul.Apropo de eco-warior-ul Ted Turner
  sa nu uitam ca baiatu’ asta este fan al neo-comunismului verde,sustine ideea de cap & trade,a donat un miliard de para’ la UN ca sa „save the planet”

  de ce crede el ca offshore drilling nu e bun? global warming-ul asta ‘tui gura ma-sii

  tare mi-e frica ca acest gulf oil spill poate reprezenta un precedent ca sa opreasca de tot offshore drilling

  o fi asta climate change hidden agenda?
  http://www.youtube.com/watch?v=M7CP5jnXDUk

  s-a tot vorbit de asa zisa Global Carbon Tax adica un fel de taxa pe breathing ca doar na expiram CO2 care nu e bun ca polueaza:)
  se pare ca lumea nu prea vrea asa ceva ca doar de aia COP15 a crapat

  o fi consiratie sau nu ? nu stiu ,insa cred ca sunt oameni foarte puternici in lume care ar dori sa ne cam trieze ca suntem prea multi si gandim prea mult si nu prea ne place globalizarea ????

  bafta

 5. ramanujan
  18 mai 2010

  Comparatia cu Ted Turner mi se pare fortata. Eu l-as compara mai degraba cu un alt idiot fundamentalist, de data asta un fundamentalist crestin. E vorba de pastorul si televanghelistul Pat Robertson. El a spus ca acest cutremur, ca si alte nenorociri abatute asupra Haitiului, sunt cauzate de un pact cu diavolul pe care haitienii l-ar fi facut acum 200 de ani pentru a scapa de francezi.
  http://www.youtube.com/watch?v=mPyyXQN8cG0
  (In treacat fie spus, nu e vorba de Napoleon al III-lea, cum zice Robertson, ci de Napoleon Bonaparte.)

  Robertson a mai facut faze asemanatoare si dupa 9/11, si in timpul uraganului Katrina si alte dezastre, despre care a spus ca sunt o pedeapsa divina pentru pacatele oamenilor.

  Pana la urma, indiferent de religie, toti habotnicii si fundamentalistii gandesc asemanator.

  PS E adevarat ca Ted Turner are unele idei ceva mai ciudate. Probabil ca si din cauza influentei fostei lui sotii, actrita Jane Fonda, supranumita „Hanoi Jane”. In 1972, in timpul razboiului din Vietnam, ea a vizitat trupele nordului comunist si a facut propaganda in favoarea acestora. Acesta e un act de tradare si in mod normal ar fi trebuit sa faca puscarie. Mai tarziu a declarat ca regreta aceste fapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian