FUNDATIA IOAN BARBUS

Guerra Sionista dot com

Poate că vânătorii de excentricităţi l-ar considera ca un fapt deosebit de interesant, eu îl trec la categoria low-end fiindcă este vorba despre o imitaţie ieftină a siturilor islamisto-jihadiste. Dacă mâine s-ar încheia conflictul Israelului cu arabii palestinieni, o mulţime de oameni ar rămâne fără motivul sistematicei revărsări a urii pe care şi-o cultivă şi o inoculează şi altora. Dar despre asta vom mai discuta cu altă ocazie, acum vreau să vă anunţ că preşedintele Ahmadinejad al Iranului s-a hotărât să ducă un răzbel politico-ideologico-religios taman în limba romană şi îşi prăpădeşte o parte din bănişorii obţinuţi din petrol pe subvenţionarea unor pagini web caraghioase.

Situl www.guerrasionista.com/ro

GUERRA SIONISTA, neamule!

Scris într-o românească de baltă, de care s-ar ruşina şi repetenţii arabi sau iranieni din anul pregătitor, situl www.guerrasionista.com/ro reuşeşte foarte uşor acolo unde a dat faliment (ideatic plus moral) şi Academia Caţavencu: în acţiunea de a ne face să râdem. Pe bannerul de sus, alături de Ahmadinejad, se află alţi doi indivizi cu merite în menţinerea atmosferei tensionate din Orientul Mijlociu, este vorba de Preşedintele Siriei Bashar al-Assad şi de liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah. Până aici totul pare serios, pe un fundal în care vedem kalashnikoave, rachete, fum de explozii şi alte încântări ale nopţilor orientale visate de împătimiţii semilunei gen Radu Iliescu. Ce mai, ca la jihad!

În coloana din stânga sunt menţionate titlurile articolelor dintre care spicuim la Recent News:

– Iran necesită o acţiune fermă împotriva provocările israelian din Ierusalim;
– Hamas spune că Israelul este joacă cu focul şi invită lumea arabă pentru a deschide calea de a rezistenţei;
– IRGC şi demontare hack 29 Reţele de spion SUA şi aresta 30 de anti-revoluţionari implicate;
– Brutală forţele de ocupaţie israeliene de atac Palestinian de femei şi tineri au protestat în Ierusalim.

Iar la Highlights Noutăţi se scrie:

– Ahmadinejad vizite Siria şi Israel, avertizează că, dacă aţi repetat greşelile din trecut va fi distrugerea lor şi finală cu moartea;
– Iranul începe producţia de masă a bombarderos de înaltă fără pilot-tech;
– Iranul începe producţia în masă a 2 avansate de rachete noi;
– Ahmadinejad: Chiar dacă un nou război, nimic nu se poate salva pe Israel de la anihilare.

Tot din coloana din stânga la rubrica Fişiere, aflăm că luna mai, luna florilor în dulcea limbă a plaiurilor doinelor se traduce prin Se putea, doar pentru că mai (cuvântul, nu luna) este văr (?!!!) cu may (se putea sau ar putea din engleză), dar repetentul care îi mănâncă banii lui Ahmadinejad nu are cum să înţeleagă diferenţa. Acelaşi repetent îi spune lunii martie tot March, gândindu-se cu siguranţă nu la luna martie, deci la March, ci la verbul to march din engleză care înseamnă a mărşălui. Bun pentru Hezbollah, dar prost în română!

Ei, poate că v-aţi gândit că doar titlurile sunt scrise într-o păsărească iraniano-spaniolo-portugheză, iată şi câteva mostre de traduceri din articole luate aproape la întâmplare:

Luni, O ceremonie de inaugurare a unei sinagogi, câţiva metri de la Al-Aqsa, făcute pentru a sari proteste supărat de la palestinieni şi Hamas a cerut demonstraţii de masă pentru a apela pentru a palestinienilor, marţi, de asteptare pentru o “Falling Down”.

Salehi criticat observaţii de către “lipsit de experienţă” Oficialii israelieni şi “competenţele de arogant” Iran, saying: “Situaţiile lor se bazează pe diplomaţia ţării lor, , dar nu au nici prestigiu în militare”.

şi 2006, Fostul preşedinte U. S.. George W. Bush a ordonat executarea a uneia dintre 400 de miliarde de bugetul aprobat în Congres “de a destabiliza Iran” prin Internet.

În urma unei restricţii pe motive de Al-Aqsa (Muntele Templului), Israelul si-a extins închiderea ocupate West Bank, pentru a evita tensiunile rosu-fierbinte peste scheme ilegale de a construi case noi în Ierusalimul de Est (Al-Quds).

“Sistemul este o altă parte a unei campanii care vizează Judaizing, cetatea sfântă a Quds Al şi provocând sentimentele de musulmani”, Şiiţi partid politic, a declarat într-o declaraţie vineri.

Ca să fie complet, circul guerrasionista avea nevoie de comentatori, toţi unu’şi’unu’, după cum vă voi arată în exemplele următoare:

Saruman says:
March 18, 2010 la 14:02
Senior: Şi cine ţi-a spus rahat că Iranul este un ignorant arab evreu?…….. Iranienii sunt persani şi eccnicamente nu au nimic de-a face cu arabii în timp ce practica religia lor de sine.
Păstraţi înec, in ignoranta ta sionist, DECES de a refuza să flăcări “Israel”.
nahid says:
March 18, 2010 la 01:31
Aceste saudiţii mizerabil plătit scump pentru prietenia lui cu sionistii, şi unde se serveşte ca o rampă de lansare pentru un atac asupra Iranului să se pregătească pentru care nu va fi un ulei singur bine în picioare.
Akhbar says:
March 18, 2010 la 14:55
La acestea trebuie să-i înveţe o lecţie. Posibil tradiţiile indică faptul că apariţia Imam Mahdi va fi la Mecca, s-ar putea avea ceva de-a face cu faptul că mai DIN NOU, Saudiţii de sprijin sionistii.
Doker says:
March 16, 2010 la 22:43
Este important să subliniem, Iranul este un membru al TNP, în schimbul Israel nu ar fi. Toate solidaritate ar trebui să fie cu Iranul, Evreu trebuie să moară.
Mansur says:
March 16, 2010 la 03:11
Entitatea sioniste deja ştie ce sa se astepte.. lor de anihilare întreaga..

După cum se vede, entitatea iraniană (mă refer aici la grupusculul de traducători repetenţi) nu reuşeşte decât să prelungească atmosfera hazlie prin adăugarea unor comentarii într-un limbaj trăznit. Norocul lui Nasrallah şi al lui Ahmadinejad este că oamenii lor nu cunosc acest sit, pentru că, dacă ar încerca să citească articolele, luptătorii Hezbollah ar deveni atât de dezorientaţi, că ar există pericolul unei dezertări în masă, cu trecere la iudaism şi cu declararea iubirii faţă de statul Israel! Oare nu sunt suficiente motive?

Măi nene Ahmadinejad, în loc să le dai o mulţime de dolari buni amărâţilor tăi de traducători, ia-l pe Radu Iliescu, să vadă şi el cum arată o parte din cei 30 de arginţi. Ca ăsta îi este visul său ăl de pe urmă, să aibe un stăpân…

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Daniel Francesco

Daniel Francesco

4 Comments

 1. costin
  19 March 2010

  Google translate toata ziua. Imi vine greu sa cred ca nenea Ahmadinejad da bani pe asa o gluma proasta ????

 2. Pataphyl
  19 March 2010

  Francesco, traducătorul repetent pare a fi Goagăl Trăznileităr ????

 3. Francesco
  19 March 2010

  OK, este un program automat de traducere, cu asta suntem de acord. Dar frate, putin respect pentru limba romana! Este asa de mare criza in Iran incat Ahmadinejad nu a putut plati ore suplimentare vreunuia cu stiinta de carte, Gardian al Revolutiei scolit prin Romania sau roman atras de cele 72?

 4. costin
  19 March 2010

  situl este din spania. al andalus? ????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi