FUNDATIA IOAN BARBUS

CELE MAI CITITE

Înapoi la argument cu Horia-Roman Patapievici (2): “Despre naivitățile noastre”. Invitat, Gabriel Liiceanu

Dezbaterea “Înapoi la argument” are loc în ultima joi a ficărei luni, la Librăria Humanitas de la Parcul Cișmigiu, de la ora 19:00.

Horia-Roman Patapievici a reluat în Librăria Humanitas de la Cişmigiu cunoscutele dialoguri “Înapoi la argument”, care au avut o longevitate de 10 ani pe TVR Cultural.

Ediția a doua a dialogurilor “Înapoi la argument cu Horia-Roman Patapievici” l-a avut invitat pe Gabriel Liiceanu, pentru o discuție “Despre naivitățile noastre “.


Partea 1

Partea 2

Partea 3

Partea 4

Detalii despre discuție puteți citi aici.

Puteți urmări aici prima ediție „Înapoi la argument” cu Horia-Roman Patapievici: „Despre Parabolele lui Iisus”. Invitat: Andrei Pleşu

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

3 Comments

  1. John Galt
    7 April 2013

    In 90 am castigat libertatea cuvantului (scris) – comunistii aveau televiziunea. Adica tot o forma de cenzura. Cam la asta s-a rezumat tot.

    “Sa intram pe terenul actiunii politice” – da? Pai atunci haideti pe internet, un post TV poate fi facut foarte usor, e aproape gratuit.

  2. John Galt
    7 April 2013

    Nu prea stia audienta cine a fost Kurt Gödel. ????

  3. Aurora Murgescu
    7 April 2013

    Minunat! Ma intrebam dece sa platim noi pentru prostia altora si sa fim privati de o emisiune care ne facea sa ne simtim tineri si la noi acasa. Inteleg mai mult sau mai putin de 40% din discutiile pe care domnul Patapievici le are cu invitatii sai. Am impresia ca sunt la scoala pe care mi-ar fi placut sa o fac, la facultatea pe care mi-ar fi placut s-o fac. Emisiunile domnului Patapievici ma fac fericita. Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

România a făcut mulți pași în direcția corectă de la revoluția din 1989. Cu toate acestea, revoluția nu a fost niciodată terminată în România. Influența malefică a Rusiei, datorită proximității sale geografice față de România și relația continuă a României cu China comunistă, creează multe probleme care subminează progresele economice și democratice ale României, precum …

adrian zuckerman foto