FUNDATIA IOAN BARBUS

Îndârjiți și lucizi – exponenți ai aceleiași lumi(?)

Liderul suprem ayatollahul Ali Khamenei a declarat luni că Iranul este pregătit să ardă un ”pumn”, care va împietri puterile lumii în cursul acestei săptămâni a celei de-a 31-a aniversare a revoluţiei islamice.

”Naţiunea iraniană, prin solidaritatea ei şi prin grația divină, va arde un pumn aroganţei (aka puterile occidentale) pe data de 22 Bahman (11 februarie), într-un mod șocant.” a declarat Khamenei, care este și comandantul suprem.

Comentariile sale au apărut în contextul în care Iranul a declarat că va începe de marţi să producă o mai puternică îmbogățire a uraniului, sfidând puterile occidentale, care încearcă să se asigure că demersul său nuclear este paşnic.

Robert Spencer: ”Tind să cred că cei care pot, fac, iar cei care nu pot, își zăngănesc armele – dar nu se ştie niciodată.”

Breitbart via JihadWatch

Eh, vedem ce și cum în două zile. Până una, alta se pare că avem surprize și de minți ceva mai lucide și mai auto-critice în altă parte a lumii musulmane:

pentru cei care doresc să urmărească îndeaproape procesul lui Geert Wilders, care stă să înceapă, olandezul zburător a lansat un nou site: wildersontrial.

Vlad P.

Vlad P.

4 comentarii

 1. chriscross
  8 februarie 2010

  „…no critical thinking and accountability…”
  „…legalized backwardness and tyranny…”
  cuvinte tari… astia doi mai sunt in viata? ????

 2. camil
  8 februarie 2010

  retorică goală sau planuri bine puse la punct? să așteptăm faptele ????

 3. despina
  8 februarie 2010

  Poate tipul asta de oameni sa fie pasul spre normalitate?
  Daca este asa, oare cat timp va dura procesul?

 4. vlad
  8 februarie 2010

  când te guvernează minciuna (taqyia), începi să te împiedici în propriile ”basme” ????

  Khaled Al-Dakhil: Saudi Religious Discourse Is Based on the Rejection of Dialogue

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian