FUNDATIA IOAN BARBUS

Islamizarea Europei (documentar israelian) – Ep. 2, Legile lui Allah sau legile țării

Episodul 2 – „Legile lui Allah sau legile țării”


Numele întreg al documentarului israelian realizat de Zvi Yehezkeli și David Deryi este „Allah Islam – Pe urmele preluării Europei de către islam”. Zvi Yehezkeli este un israelian care vorbește araba perfect, astfel reușind să se infiltreze în comunitățile musulmane din Europa.

Al doilea episod se numește „Legile lui Allah sau legile țării” și prezintă situații din Belgia, Marea Britanie, Suedia și Olanda. „Europa se confruntă cu o situație în care toate valorile sale de bază se află sub atac”, spune Zvi Yehezkeli. Începe cu un reportaj din Molenbeek, un cartier la un km de centrul Bruxelles-ului, locuit preponderent de musulmani(60-70%), unde se trăiește ca într-o țară din Orientul Mijlociu, spune Zvi Yehezkeli. Șomajul și criminalitatea au atins niveluri record pentru Belgia, Molenbeek transformîndu-se în una din acele acele zone stat în stat, foarte numeroase în Europa, numite „No-Go Zones” (puteți citi despre ele aici) în care poliția evită să aplice legea de teama represaliilor musulmanilor.

Poliția cere unei femei să-și scoată burka, vălul islamic care acoperă complet fața, port ilegal în Belgia. Drept reacție, sute de musulmani protestează violent în fața sediului poliției din Molenbeek, înarmați cu bare de fier și sticle incendiare pentru a cere anularea legii care interzice vălul în spațiul public.

„De ajuns cu democrația! Democrația la gunoi, Sharia! Democrația e corupție, sărăcie, pedofilie, e criminalitate!”, scanda unul din bărbați la portavoce, în centrul Bruxelles-ului.

Traducerea acesui episod a fost realizata de colegul nostru Corneliu.

Sharia4Belgium este un grup de islamiști cu o idelogie similară cu a lui Bin Laden și care militează deschis pentru islamizarea Belgiei și înlocuirea legii cu legea islamică Sharia. Sharia4Belgium este o „franciză” a Sharia4UK, un grup interzis în Marea Britanie. „Este adevărat că majoritatea musulmanilor din Belgia detestă vocea acestor extremiști, dar vocea lor este auzită, în special tinerii o ascultă cu atenție”, spune Zvi Yehezkeli.

Aproape în fiecare capitală din Eurpa există o astfel de organizație, care cere ca legea locului să fie înlocuită de Sharia.

Ne aflăm apoi la sediul lui Anjem Choudary, cel mai zgomotos islamist din Europa, și cel care a pornit mișcarea din care Sharia4Belgium face parte. În 2009 Anjem Chaudary îndemna musulmanii să dea o lovitură de stat în Marea Britanie pentru a face din ea un stat musulman. Trei ani mai tîrziu, continuă să circule nestingherit în Marea Britanie și Europa îndemnînd în continuare la violență și terorism – a se vedea cum cît entuziasm vorbește la finalul filmului despre cum oricine poate să construiască o bombă în bucătăria mamei sale.

Lovitură de stat în Marea Britanie, pe înţelesul tuturor(martie 2009)

…trebuie să avem un obiectiv clar. Obiectivul nostru: Dominaţia islamului, iar modul în care putem dobîndi asta: implementînd Sharia. Cum obţinem asta? Musulmanii avînd puterea. Cum obţinem puterea? Prin patru mijloace. Notaţi-le şi ţineţi-le minte. Sînt doar patru feluri prin care musulmanii pot prelua puterea:

[…]
Al 3-lea mod prin care poate fi preluat controlul este: dacă anumite părţi ale comunităţii răstoarnă regimul. Ca de exemplu în Siria şi Pakistan, aveţi puciuri militare.[…] Acesta este modul în care Profetul Mohamed a procedat în Medina.[…] Mentalitatea de mujahedin.

Al 4-lea mod în care se poate întîmpla este dacă jihadul ar începe aici, ca în Kosovo sau Bosnia şi oamenii ar veni din alte zone să ne susţină şi eventual am răsturna regimul, ca în Irak sau Afganistan. Poate credeţi că jihadul a avut loc in Irak sau Afganistan pentru că cei de acolo vroiau să ia puterea. Astea sînt prostii. S-au dus acolo ca să-şi apere viaţa şi onoarea, şi să rezolve problema necredincioşilor care erau acolo. Scopul nu este să preluăm puterea[…] Dacă ne ameninţă securitatea ne vom apăra. Nu sîntem precum creştinii: “Dacă imi loveşti obrazul drept, întorc şi celălalt obraz. Dacă îmi iei cămaşa, îţi dau pantalonii. ” Nu sîntem aşa. Îmi iei cămaşa, voi lupa pentru pantaloni. Ok? Înţelegeţi ce vreau să zic.

Anjem Chaudary este perceput în Europa ca un nebun excentric, exotic și cu gura mare, dar în definitiv, inofensiv, motiv pentru care statul britanic îi și sponsorizează delirul prin ajutor social pe care îl primește lunar, sperînd astfel că va putea fi îmblînzit.

Ajungem în Suedia. Un interviu cu o femeie care are un centru de ajutor pentru femeile maltratate. Multe femei musulmance care trăiesc în Suedia, au crezut că plecînd din Orientul Mijlociu vor trăi libere în Europa. Din păcate s-au înșelat, acestea sînt obligate de familii să traiască la fel ca în țările din care au plecat. În Suedia, violența în familiile musulmane este mai degrabă regula decît excepția. Incidența violurilor este de 20 de ori mai mare decît în țări din sudul și Estul Europei. Marea majoritate a violatorilor sînt musulmani.

Tot în Suedia, la o demonstrație pro-israeliană din Malmo, oraș din sud cu în jur de 25% populație musulmană, musulmanii au aruncat cu rachete artizanale în manifestanți. Protestul legal pro-Israel a fost dispersat de poliție de teama musulmanilor care aruncau cu sticle și bombe „de casă”. Protestatarii cu autorizație au fost îmbrînciți și brucați de poliție în timp ce atacatorii nu au pățit nimc. Detalii – Pro-Israel în Suedia.

Gheoizarea este totală în multe zone zone din Europa. Vorbește o femeie care a fugit de familie după ce a fost înjunghiată de tatăl ei pentru că a refuzat să se căsătorească cu un văr. Zvi Yehezkeli aude povestea ei și exclamă „credeam că fac un film despre islam în Europa, dar nu îmi închipuiam să aud astfel de povești”. Femeia răspunde, „Unde e Europa? Arabii au cucerit Europa, aproape că nu mai văd suedezi acum. Europa a dispărut. Chiar și cînd stau acum aici, nu mă simt liberă.” Paradoxul face ca pe teritoriul unei dintre cele mai prospere, moderne și tolerante țări din lume (țară în care și intoleranța, alături de violența împotriva femeilor și extremismul sînt tolerate), în aceste zone islamizate, se trăiește ca în cea mai înapoiată țară din Orientul Mijlociu.

„Jumătate de miliard de femei sînt tratate ca niște sclavi, iar asta își găseste justificarea în Coran, regret”, spune în continuare Ayaan Hirsi Ali, imigrantă din Somalia și un foarte cunoscut critic al islamului. Ayaan Hirsi Ali a fost membru al parlamentului olandez pînă în 2004, cînd Theo van Gogh a fost ucis de un musulman din Maroc, în centrul Amsterdamului, după ce a făcut alături de ea un film despre modul în care sînt tratate femeile în islam. De teama amenințărilor venite din partea musulmanilor, după uciderea lui Theo van Gogh, Ayaan Hirsi Ali a fost nevoită să fugă din Olanda în Statele Unite.

vedeți și Documentar israelian despre islamizarea Europei – episodul 1 – Izolare

Episodul 3 – Teroare

Episodul 4: Evreii din Europa

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

5 comentarii

 1. Silvapro
  22 noiembrie 2012

  Din pacate aceste filme excelente nu intereseaza „mintile slabe” din Romania, Israel si de petutindeni. Astia nu vor sa stie. Si chiar daca se incumeta sa le vizioneze, nu li se aprinde nicio luminita. Ca si cum au o defectiune.

  In orice caz, nu vor sau nu pot sa invete tilcul din The language of the Arab man:

  Adica despre limba dubla folosita de islamisti.

 2. Corneliu
  22 noiembrie 2012

  Splendid, Silva!

 3. Solstice
  22 noiembrie 2012

  Felicitari Corneliu, pe cand si celelalte parti?
  Mi-a placut partea cu „in Liban este interzis sa predicam islam”
  Normal, noi am pus stop la misionarism
  Si ne-am facut intelesi, lol

 4. Silvapro
  22 noiembrie 2012

  N-am stiut unde sa-l pun. E vorba de „pretinia” dintre tovarasul Putin si Iranul.

  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4240678,00.html

 5. dana
  22 noiembrie 2012

  un articol din ce in ce mai actual. scris acum 4 ani, e incredibil cat de actual a devenit. lucrurile o iau razna rau de tot. ar trebui sa fie cat mai multe voci care sa avertizeze. daca acum 4 ani inca mai aveam dubii, pericolul islamizarii e evident azi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian